Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Ember vs. Félelf (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3006)

Kirhal 05-27-2008 11:41

Quote:

Originally Posted by Hani (Post 177287)
Nem mintha magamat akarnám fényezni de nem volt könnyű dolguk, no nem azért mert annyira pro vagyok csak volt miből bohóckodni :D
Igazság szerint ha egy oriban van pénz akkor az fajtól függetlenül megálja a helyét. Nem rajongok a tolvajokért de már meguntam 200 hekin a tekiírást. Egy fél-elfel meg nem olyan unalmas a gyűjtögetés, napi cirka 30-40k teki jön be, van hogy több van hogy kevesebb. 200 hekin egy 4es szövibe talán 18k körül jönne naponta. Nekem meg csak a vipet kellene küldözgetnem nem több.
Így azért érdekesebb :D

jah...
meg jol szétoffoltuk a topicot:D

Druida 05-27-2008 11:46

Quote:

Originally Posted by Kirhal (Post 177325)
jah...
meg jol szétoffoltuk a topicot:D

na igen, ejnye bejnye! :D

Drang 07-01-2008 11:50

Sziasztok!

A magam tényleg szerény tapasztalatával az emberre voksoltam.A kérdés tényleg nem egyértelmű, alapból ugyanis a feles az esélyesebb.Már csak az árnyak miatt is..Egy jó feles befér egy jó emberhez, fordítva már nem igaz.(Full készülit, és ártónélküliséget feltételezve, mindketten MF-ek)
Az én közegemben (klasszikus 1-1-2 szövi), viszont a feles az esélytelenebb.Egy igazi varis óriás hazavágja, én meg csak kihordom a cuccot:D:D.

DarkElf 07-01-2008 16:54

mindegyik jó.aki nagyon szeret lopkodni annak inkább a félelfet ajánlom, aki inkább biztosabb játékra vágyik annak az embert.:)

Drang 07-01-2008 16:56

Igen.Az ember " védettebb ".

kakasapó 07-01-2008 20:13

A felest én nem klasszikus felállásban használnám. 3 hadi mellett, kis plusz védelemmel ellátva a szövik részéről, sok vari és vmivel mérsékeltebb létszámban a tolik. Ha azt vesszük, hogy egy szövi számára melyik tud több hasznot hozni, akkor egyértelműen a feles. Mf-ként meg egyértelműen az ember jobb.

Druida 07-01-2008 20:27

Quote:

Originally Posted by DarkElf (Post 182468)
mindegyik jó.aki nagyon szeret lopkodni annak inkább a félelfet ajánlom, aki inkább biztosabb játékra vágyik annak az embert.:)

az emberhez 5x a feleshez meg csak 3x férsz be normális esetben fosztira. szal lehet hogy varitól védetteb, de seregtől nem :)

Druida 07-01-2008 20:30

Quote:

Originally Posted by kakasapó (Post 182533)
A felest én nem klasszikus felállásban használnám. 3 hadi mellett, kis plusz védelemmel ellátva a szövik részéről, sok vari és vmivel mérsékeltebb létszámban a tolik. Ha azt vesszük, hogy egy szövi számára melyik tud több hasznot hozni, akkor egyértelműen a feles. Mf-ként meg egyértelműen az ember jobb.

hát... mindig a körülményekhez kell igazodni. ha az ellenségnél csak mondjuk 1000hekin, fejenként max 3000 toli van, akkor elég 6000toli, írtó sok vari, hogy az ártó ne menjen, és a többi seregbe mehet, majd etetik a szövik, nem kell tanya...

kakasapó 07-01-2008 20:47

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 182542)
hát... mindig a körülményekhez kell igazodni. ha az ellenségnél csak mondjuk 1000hekin, fejenként max 3000 toli van, akkor elég 6000toli, írtó sok vari, hogy az ártó ne menjen, és a többi seregbe mehet, majd etetik a szövik, nem kell tanya...

Abszolút igazad van abban, hogy mindig a környezethez kell igazodni bármilyen fajjal is játszunk. Erről az oldaláról nézve, pedig a feles mellett teszem le ismét a voksomat.. egyszerűen könnyebben formálható, mint az ember. Lehet, hogy egyszer a G-ben ki is próbálom majd a felest (kellően jó szövik társaságában) . :)

Kirhal 07-02-2008 16:06

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 182542)

jah,csak ha nyers árak 8-10k között mozognak akkor majd meggondolod hogy mit mennyire épitessz át:)

All times are GMT +1. The time now is 06:55.