![]() |
Ha mar ez altalanos beszelgetes....
Akkor a kedvezmenyes fedezessel kapcsolatban kerdeznek. Volt nekem egy olyan 10.xx% fedezesi aranyom, legyen mondjuk 11%. Akkor 2420 hekit fedeztem mondjuk. (Ennyit tuti nem, de mindegy) 2400-al leptem szintet. Ergo, legrosszabb esetben is utottem 17180 hekit, csak az A-ban. Ennek a negyede cirka 4300, megis csak 3800 hekit tudok felfedezni. Ez hogy jott ki? Vagy vmit rosszul szamolok? :) ps: az G-s orimban ez tokeletesen mukodik, most leptem szintet, utottunk 44 hekit, es 11 heki a kedvezmeny :) |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Ati 2006-11-29 15:07 Asszem ekkor jott be a fedezesi arany :) Szint kezdése: 2006-12-14 12:31:52 Viszont, en ez utan leptem fel. Igy is emlekeztem, de gondoltam, visszakeresem.... Szoval, elvileg az egeszre jarna kedvezmeny, vagy tevedek? |
Már fent: a távolbalátás esetleges számbeírása után 20 percig nem kell újabb számot beírni, ezzel a gyors egymást követő távolbalátások ismét fennakadás nélkül megvalósíthatóak.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Távolozás
A jogosulatlan előnyszerzés elkerülése érdekében néhány funkció használatakor (például távolbalátás) szükséges lehet egy szám beírása annak érdekében, hogy a nem emberi felhasználók kiszűrésre kerüljenek. Ez a legtöbb országot nem érinti, előzetes viselkedésminták alapján egyesével állítja be a rendszer, hogy kinél szükséges ez, és kinél nem.
Bocs hogy zavarok De ezzel a ponttal lenne egykis gondom . Mégpedig csak az , hogy ezzel csak ugymond az ügyeleteseket büntetitek !!! Igaz most az A-ban SZK van az orim , de elötte volt , hogy egész éjel én voltam az ügyeletes igy volt hogy egy körben 2* is távoloztam . Ha háboruzun és körváltás ellöt 1 percel inditani a csapatpkat ill . távolozni + még a kódok irkálása is ez igy nemigazán jo :( Márcsak mégegy kérdés ez a kódolás meddig tart még ? Mármint azoknál akik ugyan ugy távoloznak mint elötte !!!! Magyarul NEM CSALÓK !!! Üdv : GÁBOR |
All times are GMT +1. The time now is 19:36. |