Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   Ikariam (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2905)

Ati 04-16-2008 12:39

Kíváncsiságból megpróbáltam regisztrálni, de a felhasználás feltételeit nem tudom elolvasni, hiába tűnik minden szó magyar szónak. :( Vagyis nem igaz, mert nem mindegyik tűnik magyar szónak, de azokat betudom elgépelésnek. :)

"A befizetés az aktiváció után válik érvényessé.A befizetést meghatalmazott szolgáltató veheti csak fel. További befizetések, az előző befizetés lejártával válnak érvényessé. A szolgáltatás folytonossága miatt a befizetés idő előtti is lehet."

"Ha a választott fizetési mód (mobiltelefon, bankhitel) nem tartalmaz megfelelő mennyiségű pénzt, akkor visszafizetési utalvány kerül kiküldésre. Ezután, autónatikusan jelentkezik egy 10�-t kitevő adminisztrációs költség minden visszafizetés után. Hitelkártya esetében ez az összeg �40.00. Mig a teljes tartozás ki nincs fizetve, a játékos el van tiltva a játéktól."

"Ha fizetési hátralék lepne fel, egy figyelmeztetést küldünk a felhasználó email cimere. A felhasználó kötelessége ennek az email cimnek a használhatósága."

"A befizetés mellőzése magával vonhatja a felhasználó adatainak továbbitásat a megfelelő begyűjtőcéghez. A jelentkező költségek és a további költségek a felhasználót terhelik."

Ezeket érti valaki? :D

Ati 04-16-2008 12:41

" (V) Egyébb
Ha egy számlát felhasználó fizet, a felhasználó nyeresége csak a fizetett jogokra terjed ki (e.g. advertising-free számla, használata egy számlanak) és nem lehet további igénye. Összes jogok a szolgáltatóé ."

Na jó, feladom, én ezt nem tudom értelmezni... :D

Grabi 04-16-2008 12:55

én azt el se olvastam. de mivel az első sikeres támadásom nulla zsákmányt hozott vhogy nem klappol a játék az imidzsemhez :)

Grabi 04-16-2008 12:56

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 170046)
" (V) Egyébb
Ha egy számlát felhasználó fizet, a felhasználó nyeresége csak a fizetett jogokra terjed ki (e.g. advertising-free számla, használata egy számlanak) és nem lehet további igénye. Összes jogok a szolgáltatóé ."

Na jó, feladom, én ezt nem tudom értelmezni... :D

ez ugyanaz mint a hódítóé. attól h vip vagy nem kapsz semmilyen "extra" jogot.

ui: itt jegyzem meg h aki akar játszani ne regeljen, legyen az én társaccom és játszunk együtt.

Ati 04-16-2008 13:00

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 170048)
ez ugyanaz mint a hódítóé. attól h vip vagy nem kapsz semmilyen "extra" jogot.

De mi az a "nyereség", meg "használata egy számlanak", meg "fizetett jogok"? Ez csak egy bekezdés, gyakorlatilag a többit se tudom magyarul értelmezni. Belemagyarázni bele tudom, hogy mi akarhat esetleg talán lenni, de amikor ahhoz járulok hozzá, hogy behajtócéget küldjenek rám, akkor lehet ezt kihagyom. :D

tökmag 04-16-2008 13:04

Én most kezdtem 1 napja,de nagyon bejön:D:D
A Delta szerveren nyomom.Mindig is tetszettek az ilyen stratégiai épitős játékok:D:D:D

tökmag 04-16-2008 13:06

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 170047)
én azt el se olvastam. de mivel az első sikeres támadásom nulla zsákmányt hozott vhogy nem klappol a játék az imidzsemhez :)

A kereskedelmi hajozásod ki volt fejlesztve??:p:p

Kutyuleee 04-16-2008 13:11

Quote:

Originally Posted by tökmag (Post 170050)
Én most kezdtem 1 napja,de nagyon bejön:D:D
A Delta szerveren nyomom.Mindig is tetszettek az ilyen stratégiai épitős játékok:D:D:D

Mi a neved ott?:D

tökmag 04-16-2008 13:16

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 170052)
Mi a neved ott?:D

Puma
A város neve is ua.

Grabi 04-16-2008 13:17

Quote:

Originally Posted by tökmag (Post 170051)
A kereskedelmi hajozásod ki volt fejlesztve??:p:p

mi köze a hajózáshoz a szárazföldi támadáshoz? mert ha van köze, akkor mégjobban nem nekem való ez a játék :D

All times are GMT +1. The time now is 11:36.