![]() |
Az e-mail címes beazonosítás elleni indokomnak meg egy másik meg egy mintapéldája, amikor valaki (nem egy ilyen van) csak azért regel a gyorsba, mert oda jár fórumozni... :/ Ugyanakkor játszani nem játszik, állítólag sokadik oriját regeli be oda azért hogy megismerjük a fórumon a magánéletét, de 200 hekinél még sose jutott feljebb, mert x időnként törli, és regel egy másikat :]] Igaz, nem is biztos hogy akar játszani, vagy feljebb jutni, bevallottan fórumozni használja az orijait :ĐĐ De ettől még nem nevezném jó játékosnak, pedig az e-mail címe régóta ismert a Hódító regisztrációjában,és csakis kizárólag a gyors csopiban látták eddig :]]
|
Tök ciki,lassan azt fogjátok hinni hogy a kákán is csomót keresek, pedig istibizi én örülnék a legjobban, ha előrukkolna valaki egy nagyon jó megoldással, és nem kéne addig várnom ezzel a talánnyal, amig Ati bevezeti a 7.0-t :ĐĐ
Engem komolyan érdekel, hogy hogy lehet jól szűrni azt hogy ki a kezdő és ki nem :]] De eddig ... :/ |
Jé indult miattam egy téma:D:D
Na szóval nem minden profi gyorsozik,de sok gyorsos kezdő. Nem mindenki profi A-ban,de sokan profik gyorsban. És mindenki profi,aki nem kezdő. Vagy ,hogy is van ez?:) A lényeg,hogy szűrve lesznek a kezdők punk tum! Quote:
Quote:
Vagy az említett tesztet töltetjük ki a frissen regelőkkel,hogy válaszoljanak 10 kérdésre? 1.Kezdő vagy? 2.Olvastad a súgót? 3.Kezdő vagy? 4.Gyakran lépsz,majd be? 5.Kezdő vagy? stb.,stb… Ennyi:) A fejlesztésben kiderül minden:) Csak ki kell várni. |
"Ezen a két módszeren kívül,hogy lehet még szűrni?Sehogy!"
Ezzel a két módszerrel sem lehet. Hogy miért nem? Már leirtuk, olvasd el :P :] "Vagy az említett tesztet töltetjük ki a frissen regelőkkel,hogy válaszoljanak 10 kérdésre? 1.Kezdő vagy? 2.Olvastad a súgót? 3.Kezdő vagy? 4.Gyakran lépsz,majd be? 5.Kezdő vagy? stb.,stb…" wáááááá :mad: Azért ennél kicsit jobb tesztlapra gondoltunk :p ;) |
Eredeti szerző: Attila(:
Szerintem is Vagy csak olyan ember mehet gyorsba,aki már eljutott A-ba. Erről meg csak annyit hogy ezzel a szavazás szerint nem hogy más nem, de még te magad sem értesz egyet (legalábbis erre még senki nem szavazott, te sem :P) :D |
Szerintem a szűrés feltétele az lesz, hogy legyen szintet lépett orid.
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
De ahogy elnézem, darázsfészekbe nyúltam, nem elég hogy senkinek nincs konkrét ötlete vagy valóban jól használható javaslata az ügyben (szerintem :$) de ahogy látom mindenkiben nagy a kétség hogy mi és hogyan lesz.... Viszont legalább meg leszek dobálva majd néhány pirivel (gondolom) a kekeckedésem miatt :$ :ĐĐ Pedig nem is akarok kekeckedni :cool: :rolleyes: Jöjjön már az a fránya 7.0 :ĐĐ |
Quote:
Ezért nem is szavaztam:) |
Quote:
Nem mintha a lázadással bármit elérnének majd :ĐĐ |
All times are GMT +1. The time now is 09:11. |