![]() |
Sziasztok!
Nem tudom, hiba-e, de mindenesetre a Queosia-ban találtunk egy érdekes dolgot, amire nem jöttünk rá, mitől van. A távolbalátások időpontja az én szemszögemből: 2008-05-03 07:05:17 XYZ (#xxx) farsight spell: 2008-05-03 07:05:06 Your farsight spell: XYZ szemszögéből: 2008-05-03 09:05:17 ZYX (#yyy) farsight spell: 2008-05-03 09:05:11 Your farsight spell: Egy harmadik társunk szemszögéből: 2008-05-03 08:05:17 ZYX (#yyy) farsight spell: 2008-05-03 08:05:17 XYZ (#xxx) farsight spell: Általam megnézett szövetségi mágikus események szerint: 2008-05-03 07:05:11 XYZ (#xxx) Your farsight spell: Troops attacking your country: We sense no troops coming. Troops attacking your allies: We sense no troops coming towards any of the allies. Troops attacking your alliance: We sense no troops coming towards our alliance. 2008-05-03 07:05:06 ZYX(#yyy)Your farsight spell: Troops attacking your country: We sense no troops coming. Troops attacking your allies: We sense no troops coming towards any of the allies. Troops attacking your alliance: We sense no troops coming towards our alliance. |
Kérdem én, mi a pontos idő?
|
Quote:
|
Quote:
Ez is annak az oka? |
Quote:
A másodpercek ilyenkor ne zavarjanak. Ha távolbanézel, akkor lesz egy esemény Neked, lesz egy esemény az első szövidnek, lesz egy esemény a második szövidnek, lesz egy esemény a harmadik szövidnek, ha A-ban vagy akkor egészen a kilencedik szövidig. Ezek nem egyszerre keletkeznek, mert a számítógépek buták, és egyszerre csak egyetlen dolgot tudnak csinálni. Ezek egymás után keletkeznek, így a másodperc ugyanannál a távolbalátásnál minden további nélkül lehet különböző az egyes tagoknál, attól függően, hogy ez náluk mikori esemény. |
Quote:
Most már kevésbé bután halok meg! :) |
ati, van 1 kis logikai hiba. nem veszes, de van.
a diplomaciaba a 4/l-ben eppen hirdet vki (lassan lejar a hirdetes, de meg fenn van), aztan mar a 3/g-ben van. ha szabad javasolnom, a szintlepessel szunjon meg a hirdetes az elozo csoportban automatikusan. mert minek hirdet az, aki mar nincs is ott? hogy torles, vagy anarhba rakas miatt is megmarad-e a hirdetes, azt nem tudom, csak valoszinusitem, hogy igen. |
e-mail üzenetnél még mindig rosszul írja ki a tekercsek eladását:
A piacon eladtál x hadügyi\ntudománytekercset y arany áron, ez összesen x*y arany bevételt jelent. |
súgóba
hal.
már viszonylag kiderítettük, ha pecsétes levélkénk nincs is róla, de talán mindnekinek ildomos lenne tudnia, ezért súgóba bebiggyeszthetnétek a körváltásról valamit, vagyis körváltásnál mi hogy történik... úgy tudom van is valami ilyesmi írás benne, de abban nem szerepel MINDEN körváltási esemény pedig pont ez a lényeg... (most nem futom át, anno keresgéltem, találtam is, de sok minden hiányzott, pláne a különböző körváltós események összeillesztése) hogy -kopnak a tekik -érkezik be a támadósereg -épülnek fel az épületek (ér be a felfedezés) -helytartó kimegy piacra (esetleg klánrakit használ, abból kivesz, abba betesz) -helytartó varázsol(tat) -varázslatok lejárnak -emberek adóznak meg esznek stb. Ati mondta már eleget, hogy ez a játék kiszámíthatónak indul, hát, súgjuk meg egymásnak, hogyan kell számolni:) |
Quote:
http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2883 |
All times are GMT +1. The time now is 01:29. |