![]() |
Quote:
Amint lesz ebből a malacfajtából itthon, teszek fel képeket :]] |
malacka ketrece
Quote:
Egy kis infót szeretnék kérni a malackáról, egy képnek is örülnék ( szerintem a tengerimalac barátokkal együtt) Egy kis kiegészítés. Most láttam az Anivet katalógusban remek ketrecet nyuszinak, de szerintem a cocinak is jó.Magas műanyag peremmel ellátva, kis "házikóval". Anivet áruház Bp-n van, innen vásárolnak a kereskedők is , tehát itt olcsóbban megveheted . Natnak igazat adva, ha teheted tartsd ilyenben, mert ez jobb neki, mint a terrárium. |
végig olvastam :-)
ha eddig valakinek nem lett volna kedve tengerimalacot tartani, hát tőletek megjöhetett a kedve... azt mondjátok, hogy nem macska kompatibilis... és hogy állnak a kutyákkal? vajon az én kutyáim elviselnének egy törpecirkálót maguk körül? és még egy kérdés, nekem van egy ismim, akinek van (volt) tengerimalaca, és megfogtam és igen keménynek találtam... ugyanis én szeretem fogdosni és ölelgetni az állatkáimat, és szeretem, ha finom puhák... melyik fajta az, amelyik állagra hasonlit mondjuk egy macskához?:D |
Szerintem egy macska hasonlít leginkább állagra egy macskához:D
Tavacska: LoL :D |
Jól nevelt kutyákkal szerintem összeszoktathatók .. Tapasztalatom ugyan nincs, kutya-tengerimalac kapcsolatra, de a vadászgörényemet sosem bántotta a kutyám, pedig az terrorizálta rendesen, orrát, fülét, szája szélét harapta és a hülye nagy melák csak mozdulatlanul nyüszített, pedig miszlikbe apríthatta volna. Ugyanez a helyzet a macskámmal is, azzal nagy haverok voltak és a nyuszimmal is, amikor az répázott odafeküdt mellé és lógatta a nyálát .. mármint a kajára, nem a nyuszira :)
|
Nekem is kedvező tapasztalatom van, igaz nálunk mindig nagy az állatsereglet :D. Alapvető, hogy a kutyáknak el kell viselniük a többi állatot legyen az madár, emlős vagy kétéltű.
Viszont igen könnyű megroppantani a cocika gerincét egy neveletlen kutyának :( |
nekem tapasztalatom csak kutya csincsillával van :D azóta ha a csincsilla meglátja a kutyát elkezd sírni és elrohan bármerre :p amúgy nekük is vannak Angóra szőrű tengerimalacaink vagyis mikor otthon voltam még voltak :p
|
végig gondoltam, lehet nem lenne jó ötlet a kutyáim mellé a tengerimalac :(
ha szomszéd csirkéire gondolok, meg télen a makeszra a fán... szegény coci élete egy rémálom lenne :( |
All times are GMT +1. The time now is 16:12. |