![]() |
Quote:
Én erre gondoltam ott. |
Szerintem egy jó játékos mindig alkalmazkodik a körülményekhez,tehát ha csak erre gondoltam volna akkor nem irom ki külön :]
|
Kicsit elkanyarodtatok a tematol igazabol az en szememben az a verprofi aki kivulrol ismeri a sugot es azon felul is tud minden apro trukkot vagy cselt.aki kv elott 2mp el nez tavolt es ha kell kv elott 1 mp akar tud hivni segitseget is a szovijeitol .Aki kepes 1-2 mp el korvaltas elott kikuldeni akar 4-5 vagy annal tobb sereget is anelkul hogy eselye legyen az ellenfelnek kiszurni ot. Es legfokeppen legalabb minimum 3-4 eve jatszik mert mindezt igazan csak sok jatekkal lehet megtanulni.Vagy egy jo mentor segitsegevel de a tapasztalatot semmi sem helyettesiti.Azt mondjak az ember a sajat karan tanul de igazabol az okos ember mindig a mas karan tanul :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Az elmeleti tudas nem minden igazabol jatszanod kell!! ebben az eletben minden ido fugvenye sajnos :(
|
akkor vagy vérprofi ha akkor szabizik el az ellenfél mikor még nem is támadtál de két körös vagy.
komolyan szólva pedig butaság egy-egy ember "vérprofiságát" vizsgálni. egy-egy ember sosem lesz sikeres ebben a játékban. ez alapvetően egy csapatjáték. és az a szövetség a sikeres, amelyikben mindegyik tud csapatban játszani és az ellenfél fejével gondolkodni. és az utóbbi miatt hívhatjuk ezt a játékot stratégiának :) |
Quote:
A továbbiakban meg azt mondanám,hogy egy Mf- ha végig megy a játékon egyedül és az mf-ségét tudja bármi + al ellensúlyozni a szövikkel szemben.. Akár dipivel is, az valszeg a maga kategóriájában már valamilyen szinten profi még ha nem is csapat játékos:-) Mert ugye egy normális szövi egy mf-et bármikor.... |
Quote:
Boccccs... |
All times are GMT +1. The time now is 19:59. |