![]() |
Amit írtál az csak az ötlet egyszerűbb megoldása végett lenne összekapcsolva a pénzosztással.
|
Quote:
|
Más formában viszont nem támogatom hogy 30% fölött legyen a berakottból jóváírt pénz, mert a fosztinál kb 60%ot lehet bukni, vagyis ne érje meg jobban betenni a segélykeretbe.
|
Ha észreveszi vki, h mész, akkor eddig is kiűrítette az oriját szerintem.
Viszont, most h elgondolkodom mégsem támogatom az ötletet! Mert nem szeretnék úgy járni, h kimegyek egy orira a gömb alapján. Erre mire odaérek a segélykeretből elővarázsol még néhány íjjászt!:S |
Quote:
Biztos vagyok benne, hogy találunk olyan országot, ahol 100millió már egy igen jó segítség lehet adott esetben. Egy teljes szöviháborút meg tud belőle nyerni. Hol van ez a 4 milliárdtól? És mi szükség arra, hogy 4 milliárd legyen? Ha valakinek kevesebb tekercse van, mint 4 milliárd, arra se mondja senki, hogy jajj, alig van tartaléka, mire elég ez... |
Quote:
|
Quote:
de ha ezek után jobban megéri neki leadni x%-ot mint rizikózni a fosztást, akkor szerinted mennyi kp lenne bárkinél is? |
Szerintem 50%-is elég nagy érvágás, ha a támadó viszi el, ha az osztogatás!
De az elég nagy hátránya lenne ennek a módosításnak. H tovább növelné a kockázatot a támadások esetén. Mi van ha én csak 1 milliót látok egy oriban, de mondjuk a segélykeret 1 milliárd. Így simán becseréli mondjuk a lovait íjjakra. Az meg nem igazán tetszene.:) |
Quote:
:D:D:D Baj esetén ha kell a pénz az ember akár komolyabb megszorításokat is elvisel, mint békeidőben. Ha Valamennyit visszakapunk a szétosztott pénzből az máris ingyen van... |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 21:05. |