![]() |
Quote:
Meg más nem kopót:-) Persze tudom kevesebb fajta kevesebb lé:-) Pontosan a kezelhetetlenség miatt... Egyébként aki komolyan csinálta, az úgyis vekkere kelt ha kellett piacolni:-) |
Quote:
:p |
Quote:
:-) Most ha a nagyon őszintére vagy kíváncsi és a saját esetemet kell ecsetelni akkor azt mondanám,hogy sokkal több orim volt mikor még nem lehetett..és 10 perceket aludtam...Ez ment nagyon hosszú időn keresztül.. Melóban is aludtam a 10 perceket.... Nem ragozom.... Ezt hívták a valódi függőségnek.. Ismertem nem egy hozzám hasonlót és most is vannak.. Nekem sikerült kilábalnom ebből a "betegségből" mert ez már az volt... Most ez az egy ori van és remélem nem lesz több..... Ezzel az egy orival is túl sokat élek itt benn.. OFF |
más ötlet
Van egy másik ötletem.
Mivel a piac nem raktár, egy országnak pedig mi a fenének kéne legyen több millió tekercse, sosem lesz rá szüksége, hacsak nem tartalék, de a piac nem raktár ugye :p szóval módosítsuk a tekercskopást valahogy úgy, mint a fedezésnél a szükséges katonák mennyiségének a görbéje. azaz, minél több tekercset tart benn egy ország, annál többet kopna meg a tekercs, egy bizonyos képlet szerint. az alap %ok maradhatnának, az végülis mindegy... ez milyen durva lenne, persze ennek tuti nem lenne megint csak nagy támogatása, de igencsak a tartalék megcsappantását jelentené. és a játéknak jót tenne. pláne, ha ezt vegyítenénk a körönkénti kopással... :D:D |
Én a hurrogók táborát kívánom erősíteni.
Tartalék nélkül nem lehet játszani ez tény. Viszont minden a függőséget növelő javaslatot ellenzek. Nem szabad embereket kényszeríteni arra, hogy éjjelente felkeljenek a tekercsek miatt. (Most csak 5-2csoportokról kívánok beszélni) Most megvan a lehetőség, hogy gnómmal vagy óriással játszon, így téve elviselhetőbbé a tekercsek kezelését (vagy hulla lesz :D) Tudom, hogy nem értek hozzá, de az miért jobb, ha a tekitartalék jelentős hányada katonává fog változni? Most már a szintek közötti szállítás is leegyszerűsödött. |
Quote:
nem látom a kényszerítést. pláne támogatni kell a körönkétni kopást, és akkor nem kell éjszaka fel kelni, hiszen mindíg ugyannynit kopik... az éjszaka miért olyan különleges a játékmenet szempontjából? én szerintem minden ugyanúgy zajlik akkor is, telnek a körök, kopnak a tekik, jönnek mennek a seregek. senki nem kötelez senkit, hogy távolt nézzen , vagy piacoljon éjszaka, a saját eskövőjén, nyaralás alatt, ballagáson , stb stb stb... van választásod. |
Quote:
Sokkal több embernek lenne rossz ez a rendszer, mint amennyit javítana a játékon, legalábbis én így érzem. Persze meggyőzhető vagyok. |
Quote:
|
Quote:
felőlem kophat 100% is a tartalékban lévő egységekből... várj csak, nem 100% kopik az el nem férő tartalék egységekből? :cool: komolyra fordítva a beírásodnak semmi értelme. nem létezik rúna kopás a játékban. a tartalék nyersed elveszik. az egységet kiteszi a ht, nem tud kopni kv közben ellenben a teki kopik... ez a beírásod nem volt túl átgondolt... (remélem szépen fogalmaztam) :D:D:D |
Ebben egyet értek Hóhérral, senki nem kényszerít. A körönkénti tekercskopást is támogatom, és akkor nincs vita és nincs trükközés sem. Viszont, ha a piac nem raktár, akkor a kintlévő tartalék seregekkel mi lesz?
|
All times are GMT +1. The time now is 17:25. |