Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Diablo 2 (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2704)

Phoenix 02-09-2008 17:14

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 157515)
lehet én is rosszul tudom, de szerintem igen :)

Hmmm...az nem sok. Monnyuk így lenne a logikus, de akkor is nagyobb értéket adtam volna ennek, mert Hellen az monnyuk, hogy 10-20al csökkenti az nem ment meg a haláltól :)

vityu 02-09-2008 17:16

Tegnap történt velem egy érdekesség, amit eddig még nem láttam. 28-as druidával a 3. Act-ban vagyok, sok pénzzel, gondoltam elmegyek má szerencsét próbálok Alkor-nál (asszem így hívják) Rákatt egy morning star-ra, és hipp-hopp lett belőle egy unic, személy szerint Bloodrise morning star. Kicsit meglepett a dolog, mivel ilyenkor még dobni is alig dobnak ilyesmit, erre egy sima gamble-lel kiesik... mik vannak...

Phoenix 02-09-2008 17:19

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 157518)
Tegnap történt velem egy érdekesség, amit eddig még nem láttam. 28-as druidával a 3. Act-ban vagyok, sok pénzzel, gondoltam elmegyek má szerencsét próbálok Alkor-nál (asszem így hívják) Rákatt egy morning star-ra, és hipp-hopp lett belőle egy unic, személy szerint Bloodrise morning star. Kicsit meglepett a dolog, mivel ilyenkor még dobni is alig dobnak ilyesmit, erre egy sima gamble-lel kiesik... mik vannak...

Pfff...te aztán mákos vagy :D Ennek elég kevés az esélye :D
Grat hozzá :)
Én meg most szabdalok mindekit a palámmal és elég gyakori a unique cucc :)
Rakosgatom is félre...más karinak jók lesznek :)

vityu 02-09-2008 17:31

mellesleg a diabló páholy ezt írja a kérdésedre:
-Hogyan működik a Magic Damage Reduced by x?
Framenként ennyivel csökkenti a mágikus sebzést. Főleg frame alapú varázslatok ellen hatásos. (Fire Wall, Diablo "vörös villáma" stb.)

Hát igen, aaki mákos, az mákos... Én is gyűjtögetem, van is 44darab unic, meg mellé teljes set is 5.

Phoenix 02-09-2008 17:40

Akkor az azt jelenti, hogy aminek a 10 az értéke, az másodpercenként 250-el csökkenti...hmm...az már fincsibb :D

Nekem is volt anno szép gyüjteményem, de egy rossz helyen használt SHIFT+DEL megszabadaított mindentől :(

vityu 02-09-2008 17:47

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 157524)
Akkor az azt jelenti, hogy aminek a 10 az értéke, az másodpercenként 250-el csökkenti...hmm...az már fincsibb :D

Nekem is volt anno szép gyüjteményem, de egy rossz helyen használt SHIFT+DEL megszabadaított mindentől :(

Én éppen ezért nem shift+del-lel törlök, mert vagyok én is olyan barom, hogy megtegyem...(mellesleg a barom, nem sértésnek ment :D)
Most éppen azon görcsölök, hogy vlami miatt nem tok tárgyat kimenteni...nem értem, valami dll-t nem talál, és egy tárgymentő sem, így a korrigálásig marad a láda... :( És éppen ott tartok egy nekro pálcát egy druidánál...jájj! Meg egy set utolsó darabját, amire szintúgy nincs szükségem!

Phoenix 02-09-2008 17:55

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 157526)
Én éppen ezért nem shift+del-lel törlök, mert vagyok én is olyan barom, hogy megtegyem...(mellesleg a barom, nem sértésnek ment :D)
Most éppen azon görcsölök, hogy vlami miatt nem tok tárgyat kimenteni...nem értem, valami dll-t nem talál, és egy tárgymentő sem, így a korrigálásig marad a láda... :( És éppen ott tartok egy nekro pálcát egy druidánál...jájj! Meg egy set utolsó darabját, amire szintúgy nincs szükségem!

Egy xp-n két fiókkal át tudod adogatni másik karinak a cuccokat :)

vityu 02-09-2008 17:58

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 157527)
Egy xp-n két fiókkal át tudod adogatni másik karinak a cuccokat :)

Ezt kifejtenéd bővebben? Gondolom felhasználói fiókra gondoltál...

Arden 02-09-2008 19:14

a Páholyban a hasznos holmik között ott van a cuccátadó.
egy .dll fájlt kell kicserélni.

Andrew 02-09-2008 19:21

Áhh, nem kell ide ilyen humbukolás
Kell csinálni egy Ms visszacsatoló adaptert, és kell hozzá szerezni egy megbütykölt Dio2 exe-t oszt máris adogathatod a cuccaidat a kariaid között ;)

All times are GMT +1. The time now is 01:03.