![]() |
Quote:
Koszi Ati:) a problema hogy minden ujrainditaskor ez van... en meg soha meg nem nyitottam.... Hibernalni se szoktam a gepet csak stand by ba kuldom... ( minidg csak lecsukom a tetejet... most neztem csak hogy ott beallithatom hogy mit csinaljon) Ami fel veti a kovetkezo kerdest: mi is a lenyegi kulonbseg a hibernalas meg a stand by kozott... Csak annyi hogy hibernalasnal meg tobb mindent pihentet es ezet kevesebb aramot fogyaszt de tovabb tart a boot ha benyomod? Semmi mas kulonbseg nincs? Es meg most azt is lattom hogy stand by ba van 6-7 napom az aksival hibernacioban meg van 52 napom....Eleg nagy a difi... akkor igencsak megeri a hibernacio? en meg soha nem hasznaltam , mert a villanyszamla nem erint... az aksim meg mar ugyis haza van vagva, 20 percet se bir az "igert" 4 orabol..:( |
Nah, nekem eddig s3-on volt (Suspend To Ram), és azzal totál kikapcsolt a gép
Most átállítottam S1-re (PowerOn Suspend), és most rendben készenlétbe megy a gép. S2-m meg nincs is:D |
Quote:
Ha hibernáltad, és elfogy az áram, akkor nincs gond. Ha standby-ba rakod, és elmegy az áram, akkor elvileg gond van, olyan, mintha működő gépet kikapcsoltál volna. Ha mentettél előtte mindent, akkor persze ez sem katasztrófa. |
Quote:
Készenlétnél fogyaszt némi áramot. Szerk: megelőztek :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Lényeg, hogy újra megy az általad kedvelt készenlét ;) |
Quote:
Most szeretnék új gépet, majd leteszteltetem, hogy tudja-e ezt jól. :D |
Quote:
|
Quote:
Ha ezután lefagy, nem indul, vagy nem a készenléti állapot előtti kép fogad, akkor a bios hibásan kezeli az S3 állapotot. Sajnos van ilyen. |
All times are GMT +1. The time now is 17:10. |