![]() |
Pedig szépen leírtál mindent:)
Támogatom az ötleted:p |
Arra szavaztam, hogy vezessük be a toli/vari akciókra is. Remy jogos felvetésére, hogy mi legyen a vihar/száraz kérdésével, nekem az a véleményem, hogy nem a sikerességen vagy annak feltételein kell változtatni, hanem minden esetben a hatáson (Synkel javaslata).
Tehát minden esetben a toli/vari akcióknál a sikeresség feltétele uyganaz maradna mint most, de a klánlétszámkülönbségtől függöen, ahogy az most a hadi eseményeknél is van, a sikeres akció hatása lenne maluszolva. |
Nemmel szavaztam, mert nekem így tetszik minden, ahogy most van.
Amikor valakit anno begyújtottak, akkor tönkretették az elf fajt. Serg légyszi ne akard csökkenteni a stratégiai lehetőségeket. Akkor már tényleg arról szólna a játék, hogy ütsz, vagy ha nem tudod beütni, fedezel, mert ha 1 ház gyullad, azért nem fog átépülni az ellen tolisabbra. Én elég sokáig voltam egyfős klánban, de soha nem tapasztaltam azt a "hátrányt", ami miatt ismét szabályt akartok változtatni. A sereges maluszt pedig már rég elfogadta mindenki, az így jó, ahogy van. Érdekes, hogy ez a téma akkor jelent meg, amikor az A nyerspiaca elég instabil. |
nem támogatom, az előttem lévők már leírták miért, egyetértek velük
|
Quote:
|
Quote:
megkérdezhetem, hogy mikor voltál utoljára egyszemélyes klánban, és mikor ártózott/lopott szét egy 10 személyes? ;) Quote:
Quote:
egyébként a tekiírósdit, nyersitermelősdit meg ne túlozd el annyira. :D Quote:
|
Quote:
Ha esetleg nem lett volna vilagos, en nemmel szavaztam, a hadi dolgok igy jok, ahogy vannak, atgondolva a varitolimalusz meg nem tetszik, azonkivul se, hogy problemas... :) |
Quote:
A kis létszámú klánoknak bizonyos esetekben jó lehet a malusz, más esetekben meg rossz. Viszont amikor ez a szabály bekerült a játékba, akkor még nem voltak kis létszámú klánok. Nem tudom, hogy miért került be. Talán azért, mert klánütésnél jó a létszámkülönbség malusz és akkor már legyen egyforma. Quote:
|
ez már régi téma, szavazatom egyértelmű:
ha van seregmalusz, kell legyen vari-tolismalusz is voltam többször egy-két fős klánban, néha kaptam gyújtás-rengés-vihart olyanoktól, akikre nem is volt értelme sereggel menni, mert semmi kárt nem okozhattam, nekem meg menekülnöm kellett, mert sokba került a rengés, gyújtás ha akarunk kicsi klánokat, ez így igazságos |
Quote:
egy felvetést azért feltennék. ha behozzuk a védelmet az 1 klánra, 10 essel szemben, az 1 fős klánok támogatását érjük el az A ban, ami szerintem buta dolog, mert ott inkább a szövetségi játék lenne a cél. mivel lentebbi csoportokban is egy 4 fős szövi neki eshet egy mf nek tolikkal varikkal, csak az autovédelem védi, nem tudom jó dolog lenne ezt bevezetni A ban. sokkal inkább érdemesnek találnám átgondolni azt, hogy minimum 4 fős lehet 1 klán, ha kevesebben vannak, egyszerűen nem működne a klán erre valami szabályozást kitalálni, ezzel meg lenne oldva sok kérdés, nem lenne olyan nagy különbség a klánok között, nem lehetne 1-2 fős klánban tamagocsizni stb... jobban érvényesülne az, amire a sugó utal: A játékosok a legfelső szinten is szövetségekbe tömörülnek, ám ezek működése merőben más, mint az alsóbb szinteken. Mivel itt a csapatmunkáról van szó, ezért csak azok az országok vannak játékban ezen a szinten, akik tagjai valamelyik szövetségnek. ... |
| All times are GMT +1. The time now is 07:18. |