![]() |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Ha kikerülne az alap orik éplistájából az nyilván jó lenne. Kikerülhetne épp máshonnan is, de az már legalább 2x elvettetett. Fenti kettőn kívül amit pl még támogatni tudnék az egy átnevezés, olyanra ami jobban leírná a funkcióját. Pl Sóhivatal, Minisztérium, Palota. Vagy pl Kolhoz, TSz, illetve pardon ez a középkor akkor inkább Fonó. Hm, lehet h a kevesebb több lett volna de úgysem vagyok optimista. :p |
Quote:
akkor mi is van az alacsony foglalkoztatottsággal??? |
Quote:
Quote:
Quote:
|
akkor talán mégse mindegy hogy 90 vagy 67??:D
|
Quote:
|
Quote:
ki itt az értetlen??:eek: be van másolva neked a súgó ember nem tudsz olvasni?? |
Quote:
gondolkodj már ember: ha 90%a foglalkoztatottság akkor 10% a munkanélküliség ha 67%a foglalkoztatottság akkor 33% a munkanélküliség vagyis hogy a fityfenébe lenne ugyanaz??? pont te másoltad be, hogy más kategoria... |
Quote:
Kicsit máshogy: a 90%-os foglalkoztatottság max a 10%-nál nagyobb kategóriájában van, míg a 67%-os a 20%-nál nagyobb kategóriájában van, mivel az 33%. 33% pedig nem egyenlő 19,9%-kal, hanem határozottan több. Huhh, ez így kicsit nehezen értelmezhető lett :) Sőt, először rosszat is idéztem! :D |
Kicsit késő van, és lehet, hogy már rosszul értem, de szerintem a munkanélküliség és a foglalkoztatottság szavak keverve vannak :p
Mert pont fordítottjai egymásnak :D |
All times are GMT +1. The time now is 10:47. |