Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Ki tud több aranyat lopni (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2618)

Remedy 01-05-2008 23:37

Amugy meg, anarchban szerintem nincs ertelme toplistat tartani errol.
Csinalok ket orit. Egyikbe max penz, 0 bank, semmi egyeb gatlo tenyezo... Rafokozok a pontjara, es lopok. Ennyi. :)

(nem mintha normalban lenne, hogy "ki talal nagyobb balekot....") :)

Nogixer 01-05-2008 23:42

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 148884)
Szerintem annak nem az a celja, hanem hogy aki epp nincs ott, az is ertesuljon dolgokrol... :)

Félreérted, szerintem ő azt tartja mosolyfakasztónak, hogy klánütéskor 2 oldalon keresztül csak azt olvasod hogy grat teszetoszáéknak, csak így tovább:)
Ezzel nem akarom kisebbé tenni egy klánütés nagyságát, de tényleg már-már olyan, mint amikor a párt 13. kongresszusa alapján mindenki mindenkit dicsért hogy sikerült megcsinálni az első ötéves tervet:D
Sorry ha megbántottam valaki érzését!

Remedy 01-05-2008 23:45

Quote:

Originally Posted by Nogixer (Post 148890)
Félreérted, szerintem ő azt tartja mosolyfakasztónak, hogy klánütéskor 2 oldalon keresztül csak azt olvasod hogy grat teszetoszáéknak, csak így tovább:)
Ezzel nem akarom kisebbé tenni egy klánütés nagyságát, de tényleg már-már olyan, mint amikor a párt 13. kongresszusa alapján mindenki mindenkit dicsért hogy sikerült megcsinálni az első ötéves tervet:D

Hidd el, nem egyszeru dolog egy klanutes. Neha honapok munkaja, koordinalasa kell hozza, sok-sok felkeszules, gondolkodas eloz(het)i meg.

Jo esetben, legalabbis. Ha meg nem, akkor a szerencsehez lehet gratulalni... :)
Vagy a megerzeshez, vagy szemfulesseghez...

Mindenesetre engem nem zavar, egyaltalan :)

Nogixer 01-05-2008 23:46

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 148891)
Hidd el, nem egyszeru dolog egy klanutes. Neha honapok munkaja, koordinalasa kell hozza, sok-sok felkeszules, gondolkodas eloz(het)i meg.

Jo esetben, legalabbis. Ha meg nem, akkor a szerencsehez lehet gratulalni... :)
Vagy a megerzeshez, vagy szemfulesseghez...

Mindenesetre engem nem zavar, egyaltalan :)

Engem sem, csak félreértetted a kollégát:)

Synkel 01-05-2008 23:46

Hogy ti micsoda hülyeségekkel foglalkoztok...
Segítek:D:D

Sikerült 1.506.264 aranyat lopni.

belas 01-05-2008 23:48

Ezis egy olyan topick,mint az összes 90%-a:)) Kinek a pap,kinek a papné.....

Gratulálok.:DD

belas 01-05-2008 23:50

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 148886)
Amugy meg, anarchban szerintem nincs ertelme toplistat tartani errol.
Csinalok ket orit. Egyikbe max penz, 0 bank, semmi egyeb gatlo tenyezo... Rafokozok a pontjara, es lopok. Ennyi. :)

(nem mintha normalban lenne, hogy "ki talal nagyobb balekot....") :)

Remy:) Akkor az anachosok,ne játszanak lopósat:)

J.Ati 01-05-2008 23:51

Quote:

Originally Posted by Nogixer (Post 148890)

Ebben is igazad van,de amikor napokig sőt majdnem egy hétig semmi mozgás utána meg valakik ütnek egy szépet,azért. jól esik,ha elismerik(gratulálnak neki)!:)
Gratulálni itt meg az almánál fölösleges!

belas 01-05-2008 23:56

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 148898)
Ebben is igazad van,de amikor napokig sőt majdnem egy hétig semmi mozgás utána meg valakik ütnek egy szépet,azért. jól esik,ha elismerik(gratulálnak neki)!:)
Gratulálni itt meg az almánál fölösleges!

Jahhh Gratulálunk,a klán ütéskhez,a szülinaposokhoz,a zöldkockásoknak,a szép verseknek, akkor miértne gratulálhatna vki egy pl:térkapuhoz!?

J.Ati 01-05-2008 23:57

Quote:

Originally Posted by belas (Post 148901)
Jahhh Gratulálunk,a klán ütéskhez,a szülinaposokhoz,a zöldkockásoknak,a szép verseknek, akkor miértne gratulálhatna vki egy pl:térkapuhoz!?

Lehet gratulálni bármihez:)
De nem ez volt a kérdés,se a lényeg!

All times are GMT +1. The time now is 15:23.