![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nekem ez kicsit már túl van élezve, ennyire nem vagyok aktív, meg a full hadinak mfként lehetnek nyersi problémái a 3as szinten és emiatt sztem elég sok tartalék kellene ehhez az orihoz, ami nem mindig van meg sajna, ezért hajlok inkább a toli felé... Köszönöm szépen a segítséget nektek! |
Quote:
Ebben pl a 12% tornyot feleslegesnek tartom, hiszen nem ved tobbet, mint 10%, a gnom faji specialitasa miatt, igy azt inkabb barakknak tennem. :) De a kocsmak szama szerintem sokban fugg a kornyezettol, pl elfek nem nagyon tudjak birizgalni(mar) :) |
Quote:
|
5-től B-ig mentem egy rögzített éplistájú gnómmal full elites felállásban, az így nézett ki:
18,5% ház 50% barakk 10% templom 5% kocsma 1% raki 10 bank többi tanya -vagy termelő épület (attól függően, hogy mit foglaltam) Ennyi tanya éppen ellátja az országot ha otthon a sereg (tudósként), ha sok az akció, akkor mág pluszt is termelnek. Végig szövis voltam, a szövinkben 3 sereges volt hozzám hasonló felállással, és egy hadivaris óriás 22% körüli templommal. A 4 szint alatt még egy gyújtást sem kaptam (volt egy jó diplomatánk is, neki is szerepe volt ebben :) ), egyetlen szövi volt, aki elkezdte a varijaim ölni, de a vége happy end lett (leföldeltük őket mind :D) |
Gnómnak min. mennyi vari kell?
Fellépés után terveim szerint fajt váltok. Mégpedig gnóm leszek, gnóm hadis, a szokásosnál kicsivel több tolival (a szövifelmérés miatt). És ha lehet akkor inkább a templomon spórolnék mint a barakkon:). Azt szeretném megtudni menni vari kell ahhoz hogy a védővarikat+ a vérszomjot fel tudjam tenni (eddig mindig tartottam bőven varit így nem voltak ilyen problémáim). 4-5% templom elég hozzá, vagy az nagyon kevés? Értelemszerűen nem 36 körre szeretném feltenni őket, hanem úgy kb. 10- 15- re. Köszi a segítséget.
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 05:30. |