Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség az Anarchista csoporthoz (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=19)
-   -   Mi a jó az Anarchista csoportban? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=256)

aúú 03-24-2006 11:56

Quote:

Originally Posted by Alba
Ne arrol van szo hogy 200 hekin regelek hanem korabban.Es akinek több orija vagy több tartaleka van az nyer. DE ez csak a sajat maga fanatizmusan mulik.
Ez mar nem jatektudas vagy csapatmunka...

Igazából anarchban az nem igaz, hogy az nyer, akinek több az orija... viszont akinek több a háttere az mindenképpen erősebb... ez viszont nem csak anarchban van így, hanem az egész hódítóban... ha van elég pénzed, akkor szinte bármit megcsinálhatsz az oriddal és még az se kell hozzá, hogy nagyon nagy játéktudás, vagy csapatmunka kelljen... tehát ezzel nem lehet az anarchot "minősíteni".

spok 03-25-2006 21:27

De az tény a normálba az egy ember felálást sejti az ember de igy is csalnak sokkan.
Az anarba nincs csalás és ugy is áll az ember a dologhoz, sokkal tisztáb:)
:p

laziga 03-27-2006 13:26

Sziasztok megmondom az öszintét még soha nem jártam az anarhba söt a csak a gyorsba játszottam.
Mert elrémisztettek hogy ki milyen sok orival nyomja, meg milyen heki határokat tartanak. már gyülik a haveri társaság hogy be merészkedjünk az anarhba mert amiket hallok oda 20 ori édes kevés. Na most lenne itt egy kis segitség kérés menyi ori kell hogy jok legyünk mert ugy számoljuk hogy olyan 25-30 még át látható az reális ? ja és mi olyan 30-40fös társaság leszünk tehát ehez mérten sugjatok. Gyorsba nem számitunk kezdöknek de itt 1-2kivétellel mindannyian :) ugyhogy elöre is köszi

Steve 03-27-2006 19:54

Hát én 4orival kezdtem és vígan megvoltam!
Persze ha át akarod venni az uralmat akkor kell 500 ori de nem hiszem hogy mindenki azt akarja...10orival már vigan lavirozhatsz ha együtt vannak, ha még forumozol is a nagyok nem fognak szarrá verni mert általában nem szokták kihasználni a fölényüket csak ha valaki bepróbálkozik;)

spok 03-27-2006 20:50

Én egy orival kezdtem:)

Steve 03-27-2006 21:06

Nem mondod? aszittem neked élből 50et dobott a gép:p

spok 03-28-2006 19:45

de lüke vagy:p

Steve 03-28-2006 23:20

lük-e? lük az a szkájvólker őmeg most nincs itten:p

teapot 04-03-2006 17:38

Quote:

Originally Posted by Steve
Hát én 4orival kezdtem és vígan megvoltam!
Persze ha át akarod venni az uralmat akkor kell 500 ori de nem hiszem hogy mindenki azt akarja...10orival már vigan lavirozhatsz ha együtt vannak, ha még forumozol is a nagyok nem fognak szarrá verni mert általában nem szokták kihasználni a fölényüket csak ha valaki bepróbálkozik;)

ugyanmár kölök,vegyél példát rólam:)
egy orim van anarchban és vígan megvagyok :))

Steve 04-03-2006 17:43

Jah mer sok embert ismizel és inkább mgvédenek mer pl amikor Dark beütött is volt rívás:p :p
Mellesleg azaz egy is szabin:p :D

All times are GMT +1. The time now is 00:07.