Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Képzés másik szintre mentésének limitálása (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2545)

Hóhér 12-10-2007 21:40

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 142126)
Én még mindig nem értem, hogy mi a baj az újonnan bevezetett rendszerrel.
Látom hogy zavar 5-6-10embert, de nem mondja meg egyik se, hogy miért.

A hódító játékos állománya pedig tudtommal nem 10emberből áll, és nem csak az A-ról szól a játék.

el lett magyarázva hogy miért, meg lett szólva, hogy aki nem érti nyisson neki egy topicot a kérdéseknél, és ott kifejtjük bővebben, de ez a megbeszélés topic.
nem hiszem hogy ez a kezdők segítsége topic lenne.

:mad:

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 142140)
ezt nem feltétlenül érzem olyan hatalmas gondnak.

nem hiszem, hogy értelmes lenne veled vitatkozni, amíg nem is érted miről van szó

;)

az meg hogy feltételeket szabsz ki magyarázza meg, és ki ne, pfff...

le van írva keresd ki próbáld megérteni.

Paliking 12-10-2007 22:22

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 142122)
Szerintem nem kell ennyire bonyolitani. Mi a baj az en otletemmel?
Ugy lep, ahogy akar, csak elso 20 korben nem indithat kepzest, ha tobb van kepzesen, mint a full helye. (ergo: megcsinalhatja a tulkepzest, csak mind el fog menni szepen, mert piaca nincs, es uj kepzest nem tud inditani...)
ezzel szemben tf-kent fellepve ugyanugy ujrakepezhet mind eddig. (Sot, lett egy uj taktikai elem, amit ez nem zar ki, pl 20 korig minden korben elindit 1000 tolit, es fellepes utan minden korben el fog menni 1000 tolija, kompenzalva az ehezest...(nem olcso, de ez is egy lehetoseg...) :)

Vki lat ebben vmi kivetnivalot?

Részemről ok.

sutike31005 12-10-2007 23:02

engem nem zavar a változás, ha lehetne szavazni szavaznék is a maradjon így. majd alkalmazkodomra..:)

Kutyuleee 12-10-2007 23:42

Igazából én is Remy ötletét támogatom, az tényleg a kecske és káposzta esete. Mert a képzésen lévő megmaradna, de nem lehetne kijátszani mint a mostani rendszert, ráadásul az új fajhoz igazodna és nem az elöző szinten lévőhőz.

Vale próbálj nagy számokban gondolkodni. kb a sok lúd disznót győz kategoria. 1db így lépő ori igazán nem zavarna komolyabb vizet sztem egyik csopiban sem. Egy szövi azért már ,a 4x akkora mennyiséggel, betudna kavarni pár csopiban. 2-3 így lépő szövi már elég nagy kavarodást tudna okozni szinte bármelyik csopiban. Átlagban kb annyi egységet tud vki felhozni mint amennyit 2x akkora hekin képezne vki 500kör alatt, ami azért baromi nagy mennyiség. 1 szövi esetleg a termelőket hozhatná kellemetlen helyzetbe, de hosszú távon elég komoly veszély lenne a kati piacokra, ami vonzaná maga után a többi rész hanyatlását is. rövid idő leforgása alatt egyik csopiban szinte kiürülne a teljes piac, míg a másikban olyan mértékü árú jelenne meg pár kör alatt ami nem egészséges. a piac eddig is komoly fegyver volt, de ezzel egy atombombát adnál a gazdagabb szövik kezébe.
mondjuk A-ba egy 10fős klán lép fel fejenként 1,5milla vari-tolival. ez 15milla vari-toli kiképzésével lenne egyenlő 500körönkénti újrával. ami körönkénti termelésben 30000egység lenne leosztva, ezt 1ori 4000-4500 házzal képezné ki piacra, de csak akkor ha 1egységet nem fedez,fokoz el. ami egy átlagos orinál olyan 22k heki felett van meg. nem sok ilyen ori van...

Seldon 12-10-2007 23:54

Egy apróság, ami amellett szólhat, hogy maradhat ez így ahogy már van:
17 kör képzést egymásután belőni se kicsi munka, mivel köt az a híres 5piac/nap. saccra 3-4 nap kell hogy ügyesen gazdálkodva minden órában maxférőhelyes vari-toli képződjön, és utána is lesz pár napja az illetőnek alvás nélkül, míg összevadássza 1kupacba az egészet.
Ettől függetlenül valószínű lesz olyan aki ezt végigjátsza, de hány?
Évi 1-2... akiket még mindig kötni fog a lentebbi csoport meglevő katipiaca és annak kapacitása.

Killer 12-11-2007 01:37

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 142159)
Szerintem is gond lenne ha valaki 500 körönként 5 milla varit újrázgatna A-ban. Azért A-ban, mert a lentebbi csoportokban elképzelni se tudom, hogy valaha is összejöjjön annyi katona, meg azt sem, hogy megérje ezeket ilyen mennyiségben felvásárolni. A magam részéről azt is kétlem, hogy B-ben könnyen megoldható lenne egy ilyen buli, és mostantól a gazdagabbak teki helyett több millió egységekkel lépnének, merthogy nincs annyi egység. De a probléma elvi szinten fennáll, úgyhogy akár lépni is lehet ellene.

A magam részéről nekem eddig Remy javaslata volt a legértelmesebb, valamint a visszaállás a régi rendszerre, de arról Ati kijelentette, hogy olyan nem lesz.

pár hónapja a szövink ütögetett párat a B topjában(már nem emlékszem pontosan kb az 50. hely körül 2200 heki magasságában),és érdekes módon kb 100k paci felvásárlása után a piaci árak 4x-re emelkedtek!!szóval ennyit a sokmilla vari-toliról:p 100k egység felvásárlása felborította a piacot kb 1 hétre milliókról szó se volt!!szóval Synk észrevétele a meglehetősen nehéz kivitelezésről maximálisan helyes:)elvileg lehetséges,de elvileg 16 milliárd rúnát is vihetne egy szövi szóval nem értem mi itt a nagy gond!

Remedy 12-11-2007 01:48

Quote:

Originally Posted by taszi (Post 142204)
de elvileg 16 milliárd rúnát is vihetne egy szövi szóval nem értem mi itt a nagy gond!

Leirom Neked is. Azt senki nem fogja megvenni. Az a gond vele... :)

Killer 12-11-2007 01:50

ja és elővarázsolnak annyi varit a cilinderből:D
csak hogy én is írjak valamit

Remedy 12-11-2007 01:52

Quote:

Originally Posted by taszi (Post 142208)
ja és elővarázsolnak annyi varit a cilinderből:D
csak hogy én is írjak valamit

Mi? Akkor legalabb olyat irj, amirol lehet tudni, hogy mit akarsz vele mondani...

Killer 12-11-2007 01:53

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 142209)
Mi? Akkor legalabb olyat irj, amirol lehet tudni, hogy mit akarsz vele mondani...

szerintem nem annyira bonyolult:rolleyes:

All times are GMT +1. The time now is 06:39.