![]() |
Én elcsíptem egy triplát. mennyivel lógok? :D Majd a nyereményemből átadok neked annyit. :D
|
Na ne offoljatok :D:D
|
Quote:
megjegyzem asszem még egy sörrel fogsz lógni Gee-nek ha nem írod be sürgősen h 103 :D:D |
103
*rövid..:D* köszi Andrew :D Na megyek készülödök, megy a vonatom. És mindenki vigyázzon az ilyenekkel, mert az, hogy valamire rákattintasz, szerződéskötésnek minősül, és igen nehéz megszabadulni ezektől! Vannak akiknek már ráment a háza... :( Szóval óvatosan a neten! |
Quote:
|
Quote:
Ráadásul egy kattintásból nem fogja senki tudni az adataidat... Szóval minimum valamifajta regisztráció szükséges, azt pedig teljesen véletlenül igen ritkán töltöd ki, anélkül, hogy tudnád, hogy mire jelentkezel... :) |
Ezek az internetes szélhámosságok nagyon gyérek, van viszont egy kettő nagyon jó, nem tudom ismeritek-e a hegedűtrükköt vagy a püspöki fortélyt? Azokhoz kellett még tudás.
|
A jó csalás lényege, hogy minél életszerűbb legyen. Pontosan úgy kell kinézni mintha egy törvényes tevékenységgel állnák szemben.
Ezért hiszünk a piramis játéknak, mert hasnlit bizonyos cégek müködéséhez. Ezért hiszünk a regisztrációs díjnak, mert a valós életben minden törvényes helyen ugyan ilyen módszerrel húzznak le. Ezért hiszünk a kedvezményeknek , mert a valós életben is létezik ilyen. Magyarországon az elmúlt években a legnagyobb csalások mind törvényesnek álcázott, reklámozott tevékenység volt. Ezek közt találhatunk bankot, egészségpénztárt, befektetésialapokat. Ők nem egy-két milliókat nyertek, hanem több milliárdot. |
Quote:
|
Egyáltalán mért kell elolvasni az ismeretlen címről érkező méleket?:confused:
|
All times are GMT +1. The time now is 05:01. |