Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   multasagos sztorik, avagy arcomon a szmajli ;) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2509)

Redback 12-04-2007 21:59

Csávó megpróbált beütni egy nap kétszer(hozzáteszem új orit)nem ment neki.Írtam neki hogy ez mire jó?Jah meg persze másodjárar kísértem, am gömbölni nem tudtam.Mikor beütöttem ezt kaptam tőle:
Reméltem egyszer bejutok:)
De ha nem,hát nem.......így van ez:))
Remélem ezért nincs harag.
További sikeres játékot Neked:

Üdv.: ***

[HTPA]GeeForce 12-04-2007 22:30

Szerintem atom korrekt.
Bár minden játékos ilyen lenne. Ha én ilyen levelet kaptam volna attól, akit hazakísértem, minden körben néztem volna távolt, és mielőtt odaért volna, 0-ra pucoltam volna a védelmem.

Akárki is írta neked ezt a levelet, minden tiszteletem az övé. van még mit tanulnia a játékból, de a mentalitása mindneképpen megérne tőlem 2 zöld téglácskát itt a külsőn. Ha megmondomd hogy ezt az üzit hol kaptad, adok neki 100 millát :)

Remedy 12-04-2007 22:36

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 140167)
Szerintem atom korrekt.
Bár minden játékos ilyen lenne. Ha én ilyen levelet kaptam volna attól, akit hazakísértem, minden körben néztem volna távolt, és mielőtt odaért volna, 0-ra pucoltam volna a védelmem.

Ezt ne hangoztasd, ilyenert anarch jar... :P

Toti 12-04-2007 22:37

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 140172)

És ha anarchban van ez? Akkor onnan hova dob Ati?:D:confused:

[HTPA]GeeForce 12-04-2007 23:05

Quote:

Originally Posted by Toti (Post 140173)
És ha anarchban van ez? Akkor onnan hova dob Ati?:D:confused:

Te én a helyedben ezzel nem viccelnék... :D Nemrég onnan is kivágott valakit. :D (Állítása szerint véletlenül.:D) - hozzáteszem én elhittem! van olyan hogy az egér duplán kattint. bár ez velem még csak a melóhelyen lévő egérrel esett meg.
Vicces volt látni, ahogy a srác repül anarchból, majd becsapódik anarchba. :DDDDDDD

[HTPA]GeeForce 12-04-2007 23:06

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 140172)

Mert ? feljelent mert be tudott verni? :DDDDD:D:D::D:D
Egyébként meg nem írom meg neki, hyog "hé.. beengedlek jó?" csak kiteszem a védelmem. Azt meg nem tiltja a szabályzat, hgoy eladjam a katonáim. :D Szóval nem jár érte semmi. :p ;)

Toti 12-04-2007 23:08

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 140195)
Te én a helyedben ezzel nem viccelnék... :D Nemrég onnan is kivágott valakit. :D (Állítása szerint véletlenül.:D)
Vicces volt látni, ahogy a srác repül anarchból, majd becsapódik anarchba. :DDDDDDD

Te nyertél. :D De ha jól tudom akkor az egere garázdálkodott. Minden felelősséget elhárított magáról Ati:D

[HTPA]GeeForce 12-04-2007 23:14

Ez igaz, ki is javítottam a hozzászólásomat! :)

Pepa 12-04-2007 23:14

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 140198)
Mert ? feljelent mert be tudott verni? :DDDDD:D:D::D:D
Egyébként meg nem írom meg neki, hyog "hé.. beengedlek jó?" csak kiteszem a védelmem. Azt meg nem tiltja a szabályzat, hgoy eladjam a katonáim. :D Szóval nem jár érte semmi. :p ;)

De!!! Arany az eladott katik után:D:D

[HTPA]GeeForce 12-04-2007 23:15

Nem biztos. És ha visszajönnek?;)

All times are GMT +1. The time now is 14:33.