![]() |
Csávó megpróbált beütni egy nap kétszer(hozzáteszem új orit)nem ment neki.Írtam neki hogy ez mire jó?Jah meg persze másodjárar kísértem, am gömbölni nem tudtam.Mikor beütöttem ezt kaptam tőle:
Reméltem egyszer bejutok:) De ha nem,hát nem.......így van ez:)) Remélem ezért nincs harag. További sikeres játékot Neked: Üdv.: *** |
Szerintem atom korrekt.
Bár minden játékos ilyen lenne. Ha én ilyen levelet kaptam volna attól, akit hazakísértem, minden körben néztem volna távolt, és mielőtt odaért volna, 0-ra pucoltam volna a védelmem. Akárki is írta neked ezt a levelet, minden tiszteletem az övé. van még mit tanulnia a játékból, de a mentalitása mindneképpen megérne tőlem 2 zöld téglácskát itt a külsőn. Ha megmondomd hogy ezt az üzit hol kaptad, adok neki 100 millát :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Vicces volt látni, ahogy a srác repül anarchból, majd becsapódik anarchba. :DDDDDDD |
Quote:
Egyébként meg nem írom meg neki, hyog "hé.. beengedlek jó?" csak kiteszem a védelmem. Azt meg nem tiltja a szabályzat, hgoy eladjam a katonáim. :D Szóval nem jár érte semmi. :p ;) |
Quote:
|
Ez igaz, ki is javítottam a hozzászólásomat! :)
|
Quote:
|
Nem biztos. És ha visszajönnek?;)
|
All times are GMT +1. The time now is 14:33. |