![]() |
Quote:
éjjel is ezen gondolkodtam, lásd feljebb.:) |
Te nem vágod a számokat :)
Tudod... Az, ahogy kértétek, hogy ne legyen különbség a dolgok között, tehát mindenki ugyanannyi VIP-et kapjon ugyanazétr a pénzért, úgy igenis veszteséges. Tehát a példám helytálló. Azt mondod, hogy a boltos letör egy darabot a csigából. És hogy ez nem jó meglátás. De igen, az! Mint látod, a voda SMS_ért kevesebb VIP-et kap majd a vodás. Tehát az én példám tökéletesen megállta a helyét. Tehát itt nem arról van szó, hogy a Tmobilos meg Pannonos SMS-ből mondjuk 150 Ft haszna van a hódnak, a msáikból meg csak 100 Ft lenne, ezért megdrágította. Hanem arról, hogy nem éri meg, ha nem drágít rajta. Tehát szerintem közelebb állok a jó megfejtéshez, mint te. Nem a hódító pénzéhségs veri le a vodás SMS értékét, hanem a vodafon, az a csodálatos, mindenkinél olocsóbb szolgáltató adja drágábban a lehetőséget, hgoy egyáltalán te elküldj egy emeltdíjas SMS-t... Ahogy egy régi reklámban nagyon korrekt módon elmondták, a vodafone feltalálta a kisbetűt. :D:D:D Na ez olyan kisbetűs részben van benne. :(:( |
Ez közröhely.
Mindenki tudja, hogy Ati gyülöl mindenkit aki vodás, így azt fundálta ki, hogy megkapják a vipet, de csak kevesebbet,ezt aztán a vodára fogja, és az ebből bejövö töbletet elissza a kocsmában és közben jókat röhög, az általa nem kedvelt vodásokon... Én is tudok hülye elméletek irni. de ne kezdjetek már el vagdalkozni egy olyan ügyben aminek a halvány részleteit sem ismeritek. Annyit tudunk csak, hogy a voda drágábban adja az emeltdíjas szolgáltatást. De hogy mennyivel, azt egyikötök sem tudja. a kis pipáról meg a vip megadásáról meg ne papoljatok. Nem hiszem hogy ti belemennétek abba,ha a fönökötök oda megy hozzátok, hogy "figyi a cégünk új konstrukciója alapján ugyannyi munkáért, most feleannyi pénzt kapsz" |
Quote:
Ez az egyik legértelmesebb hozzászólás újabban itt. Adtam volna érte ződet, de nem ment:) |
Quote:
nos én mint kereskedő az életben ezt csinálom: a 30 ftos csigát adom 50 ft-ért sokan jönnek, hogy a másik csiga jobban ízlik nekik,de azt 35 ért veszem. szarok rá, ha nekik az jobban ízlik vegyék, de 55 ft-ért adom, mert magamat nem fogom megrövidíteni azért, mert valakinek más az ízlése. és ez az élet szerű. és aki azt mondja, hogy ugyan azt a vippet veszi az megint marha nagyon téved. rengeteg példát írhatnék rá, de a lényeg az, hogy más-más szolgáltatóról van szó. azért nem balhéztok, hogy ugyanazért a telefonbeszélgetésért más tarifát fizettek a vodánál, mint pl. a pannonnál? pedig szerintek ugyan az a 2 dolog, hiszen ugyanazt a számot hívhatod mindkét szolgáltatótól, de nem ugyanannyiért. |
Quote:
tehát azért biztosan nem lesz bevezetve valami, hogy utána meg csökkentse a hasznot Gee, sajnos a Te példád valóban sántít ott, hogy a vodás vip 200 ft-ért sem lenne veszteséges, mert ebből valami megy a vodának, a többi pedig a Hódítónak, ergó a Hódító így kis kap pénzt egy olyan dologért aminek erre az esetre vonatkoztatva nincs előállítási költsége (persze gondolom a vodának lehetett egy olyan kitétele is, hogy bizonyos időközönként egy fix összeget is kapjon a 'szolgáltatásáért' - ezért nagyon kevés vodás vippelésnél még ráfizetés is van) a probléma ott kezdődik, hogy akik pannonról v dominóról ne adj' Isten bankkártyáról váltanak azok a Hódítónak pénzkiesést okoznának (ha egy árban lenne a vip) |
idézve a súgót
"A VIP jelentése Very Important Person, vagyis nagyon fontos személy, országodnak ezt a státuszt azzal érdemelheted ki, hogy hozzájárulsz a játék fenntartásához és fejlesztéséhez." ennek szellemében azt kell nézni mennyivel járulok hozzá a játék fejlesztéséhez, nem pedig azt, hogy nekem ez mennyibe kerül. egy olyan "hozzájárulás" , ami csak a vodafonnak jó, nem képviselné azt lényeget, amiért ez a vipp dolog létre jött. |
Sziasztok!
Én mindenkép váltanék Vodára sms-re még akkor is ha kevesebb vip kör jár érte!!!!!! Ja és ha lesz mikortól lenne????!!!!! |
jol elvoltam mig végig olvastam:)
az azutolso véleményem, hogy én nagylelkü leszek és vodarol is küldök sms-t igy is:) remélem a sok üzletembereknek jo példával fogok elöl járni:D:D |
Quote:
De ezt ezek szerint te sem érted: (vagy csak rosszul gondolod) A helyes példa: Naponta dolgozol 8 órát, 500ft-s órabérrel. A főnök odajön, hogy lehetne maradni dolgozni még 300ft-os órabérrel. Belemennél? Elég nagy rá az esély, ha épp nincs fontosabb elfoglaltságod... Hisz ez is plusz bevétel. Ráadásul a nem is kell pluszba dolgoznod, mert a gép ugyanannyi árammal dolgozza fel a vodás sms-t is. Automatikusan! Emellett én is bizti küldenék sms-t, ha épp úgy jön ki, hogy nem tudok mástól küldeni. De ez akkor sem fer. Nézzd az átlagot: kapsz 200x50ft-t, vagy 300x40ft-t Melyik jobb? |
All times are GMT +1. The time now is 05:29. |