![]() |
Quote:
Attól a dllcache-ből még visszamásolja :P M$-nél olyasmit írtak, hogy az indexelő szolgáltatással van kapcsolatban az egész mizéria. Na most az nálam soha nem is futott. |
Na az nálam se. Kevesesebb is a gond a windazommal :)
|
Quote:
A defrag se futott egy ideig.... :) |
Quote:
Aztán ilyen állapotban begyúrtam Ghost image-be, és azóta első "install" után sem fut soha :) mod: a defrag sem élvezhette sokáig az életet :D |
Quote:
Fel Vagyok háborodva,:p:p:p:pés kikérem a Mac-esek nevében,hogy kihagytál minket:D:D:D:D |
Ismétlem ,a szavazás értelmetlen. :D Azért van, mert akkoriban, amikor a topic nyílt, az volt a nap mottója, hgoy "szavazás nélkül nincs topic...". :D:p
|
Quote:
|
Quote:
|
Hm......
Miért van az, hogy az Isten kedvéért sem tudom beállítani a WinAmp-ot, hgoy 5,1-ben szóljon???? (tudom. Mert béna vagyok...) De tényleg... A hangkártya jól van beállítva. Minden más lejátszó program 5.1-ben szól. A winamp beállításaiba bemegyek, és ott is ki van írva, hogy 5.1 device... De a center és a mély akkor se szól. Tök süket... Nem tudja valaki, hogyan kell beállítani azt a vacak vinampot, hogy legyen center meg mély utam??? Köszönöm előre is!!!!!! |
Ugye nem mp3? :)
|
All times are GMT +1. The time now is 03:43. |