Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   A Hóditóban előforduló kiírások és azok jelentései (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2455)

[HTPA]GeeForce 11-15-2007 13:29

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 135793)
még reggel van

Hát ettől épp nem szeretlek annyira nagyon most... :D Ilyenkor nincs kéznél egy utálós topik, amikor szükség lenne rá... :D .... :D:D:D:D

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 135793)
Szóval nálam nem írt korlátlan mennyiséget,de amit te bemásoltál az valóban hulla.:)

A saját hullámból másoltam ki. :D remélem is, hogy az a kis zombi nem cserélt fajt titokban a hátam mögött... :D Meg is öltem volna. :D Aztán támaszthattam volna fel... :D :D :D :D

[HTPA]GeeForce 11-15-2007 13:31

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 135813)
Ilyenkor nincs kéznél egy utálós topik, amikor szükség lenne rá...

Nehogy indíccsá' egyet...:p

Andrew 11-15-2007 22:09

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 135814)
Nehogy indíccsá' egyet...:p

mondd azt, hogy ez most direkt volt és nem véletlenül beszéltél magaddal :D:D

[HTPA]GeeForce 11-16-2007 08:55

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 135915)
mondd azt, hogy ez most direkt volt és nem véletlenül beszéltél magaddal :D:D

Direkt volt. :p De hogy észrevetted... :D Eddig senki nem vette észre. (Vagy csak nem tették szóvá?) :D

J.Ati 11-16-2007 09:35

2007-11-15 13:07:07 A piacról hazatérő eladatlan áruidra szemet vetett egy rablóbanda, és a védtelen karavánt útközben teljesen kifosztotta. 384 varázslót vesztettél. Tipp: Ha el szeretnéd adni az árukat, akkor olyan áron tedd ki azokat, amin valószínű, hogy megveszik. A piac mozgása a legtöbb esetben jól kiszámolható egy kis megfigyelés után. Ha az árud az aktuális átlagár többszöröséért volt a piacra téve, azt a magas értéke miatt hazafele minden esetben elrabolják.

Ez azt jelenti,hogy a ht. drágán rakta ki az egységeimet a piacra és azokat a rablóbandák árúnak vélték és sajna kifosztották:D
Tényleg ez milyen fura:D
A visszatérő egységeim az árú:rolleyes:

Ati 11-16-2007 09:44

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 135970)
2007-11-15 13:07:07 A piacról hazatérő eladatlan áruidra szemet vetett egy rablóbanda, és a védtelen karavánt útközben teljesen kifosztotta. 384 varázslót vesztettél. Tipp: Ha el szeretnéd adni az árukat, akkor olyan áron tedd ki azokat, amin valószínű, hogy megveszik. A piac mozgása a legtöbb esetben jól kiszámolható egy kis megfigyelés után. Ha az árud az aktuális átlagár többszöröséért volt a piacra téve, azt a magas értéke miatt hazafele minden esetben elrabolják.

Ez azt jelenti,hogy a ht. drágán rakta ki az egységeimet a piacra és azokat a rablóbandák árúnak vélték és sajna kifosztották:D

Vagy nem a helytartó, hanem te magad... Te is tudsz ám piacolni, nemcsak a helytartó! :)

[HTPA]GeeForce 11-16-2007 10:17

Én az olyan kiírásokat szeretem, amikor....

A piacról hazatérő eladatlan áruidra szemet vetett egy rablóbanda, és a védtelen karavánt útközben teljesen kifosztotta. 1.094.384 elitet vesztettél. Tipp: Ha el szeretnéd adni az árukat, akkor olyan áron tedd ki azokat, amin valószínű, hogy megveszik. A piac mozgása a legtöbb esetben jól kiszámolható egy kis megfigyelés után. Ha az árud az aktuális átlagár többszöröséért volt a piacra téve, azt a magas értéke miatt hazafele minden esetben elrabolják.

Ilyen toli kéne az orijaimba... :D

[HTPA]GeeForce 11-16-2007 10:47

2007-11-16 11:42:40 Az emberek lázonganak. Az éjszaka folyamán hatalmas tömegekben vonultak az utcákra tüntetni. Az éjszaka véres befejezéseként egy barakkot fel is gyújtottak, ami szinte azonnal porrá égett.

2007-11-16 11:42:40 Az emberek lázonganak. Az éjszaka folyamán hatalmas tömegekben vonultak az utcákra tüntetni. A tüntetéseket követően 85 ember el is hagyta országodat.

2007-11-16 11:42:40 A rossz közhangulat miatt 8 ember elköltözött.

2007-11-16 11:42:40 Az emberek elégedetlenkednek, nem hajlandóak adót fizetni! 0 aranytól estél el.

Na ez azt jelenti, hogy nagy gáz van az országodban. Konkrétan: 40% alatti polgári morál.
Ha nincs kajád, adj nekik enni.
Ha lerengették, adj nekik pénzt.
Ha valami elektronikus vihar következtében az anarchista csoportban találod magad, akkor várj 20 napot.

:D

[HTPA]GeeForce 11-16-2007 10:49

Az utolsóról külön pár szó. "0 aranytól estél el..."
Namármost, ha van adókulcs beállítva az országodban, ott valamilyen pénzösszeg szerepel, amit a lakosság nem fizetett be. Nálam az ott azért 0, mert az adókulcs az országban 0. (Igaz, az összes bekért adómtól elestem.:D)

J.Ati 11-16-2007 12:33

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 135973)
Vagy nem a helytartó, hanem te magad... Te is tudsz ám piacolni, nemcsak a helytartó! :)

Az nem az én pályám;):p
Azért tartok helytartót,hogy intézze az ügyeimet amíg alukálok:)

All times are GMT +1. The time now is 22:22.