![]() |
Quote:
|
Quote:
engedd meg kérlek, hogy én döntsem el, hogy milyen telefonom van.. és nem sír a szám, hanem csak örülnék, ha lenne vodás vip.. ha nem lesz, ezentúl is megoldom, ahogy eddig is tettem, szóval meg nem fogom magam kövezni miatta.. :rolleyes: |
Quote:
Minden topikot teleszemetelsz most jön rád a lelkiismeret furdalás?:D A Voda és a T részesedése a piacon kb egyforma gondolom a játékosok között is ez az arány, szóval ha lehetne vipelni vodáról is sok embernek könnyebbség lenne, hogy ezért nem kell külön telót kártyát vennie se kuncsorognia valami ismerősnek... |
Quote:
rosszul gondolod, a T-mobile részesedése kb. (több mint) duplája a Vodáénak, és a Pannoné is jóval több (több mint másfélszerese)... az arányok kb. 45:35:20 |
Mint ősvodás, én is támogatom az elképzelést! :)
|
Ha ugyanannyi vipkört kapok drágábbért mert vodás vagyok,akkor lehet,hogy megéri inkább egy kb 4000 ftos havidíjú Mc vagy Visa kártya,főként,hogy queosia vippelése is tervbe van véve,ha nem is folyamatosan.
Ettől függetlenül Vodás voltam és maradok,másik sim kártya nem kell csak a hódító miatt(még nem lenni teljesen függő,de alakul:D),így örülnék,ha lenne ez a lehetőség. |
Quote:
Pannon 33,25% Vodafone 21,80% jah és a trend tudtommal h a vezető veszít a részesedéséből... Visszatérve Deni kimondta a lényeget, amit én is próbáltam :D jah és még1 jó lenne ha nem arról szólna ez a topic h ki milyen fun v épp hol dolgozik és lojális a szolgáltatójához... Díjaznám ha maradna mindenki az alapvető kérdésnél.... (saját vélemény) de ahogy most nézem az itteni részesedés nem egyezik a MO-i piacival mer több jelenleg a pannonos... |
Quote:
vagy amit kérsz rád nem vonatkozik? de tényleg szükséges volt pár tizeddel eltérő adatokat pontosítani... |
Vodás előfizetésem van, és most egy dominós telcsit kell fenttartanom, ha vipelni akarok
Sajnos. Ha lenne rá lehetőség, előfizetésemről egyszerübb lenne nekem a vip. |
Nekem is gondot okoz, mert Vodás előfizető vagyok, és semmi humorom még egy telefont fenntartani (akár feltöltőkártyásat is) ezért. Eddig nem volt más, mindig a haverhoz kellett kuncsorognom, hogy töltsön már párat az országaimra...
Mindebből kifolyólag, én is támogatom az ötletet. |
All times are GMT +1. The time now is 10:07. |