![]() |
azért lett ennyi az íjász, mert az MF bónusszal 90%- os katmorállal is 164k körülit véd, ami majdnem 500 hekin elég jónak számít, toli meg kell...és nem hiszem, hogy ennyi tolival 90,sőt, 95% alá menne a morálja csak úgy
|
2piac, 2bank minek? 38% kocsmával engem (igaz elfként) csak 1félelf lopott át a G-ig, 1000hektárig. A kovácsműhelyt sem nagyon értem, azt mindig lehet lopni. Nekem sose volt fegyóból hiány. Na meg igen, ahogy a többiek is mondták, minek a bánya??? Ja, 1könyvtár pedig mindenre kevés, nem kell az se, van akit be tudsz húzni tekerccsel, amikor kellene. Vagy akkor legalább annyi egyen, hogy a lakóteki kopsát ellensúlyozza, és akkor nem lehet gáz ha nem lépsz be egy darabig!
|
Quote:
Hol láttál 2 piac-2 bank-ot leírva? |
Quote:
itt..2. oldal :D:p |
Quote:
|
háát, a 99 az netszes sztem, egy 94-95 % sztem az optimális
|
Én általában helymegtakarítás céljából 1-el 2-vel kevesebb házat tartok, mint kéne, hogy legyen. Egyrészt a magas morál miatt általában több lakosom van, mint ami házba fér, másrészt meg az intéző okos használatával kiküszöbölhető a népességhiány okozta hátrány. Pl tornyokat teszem alulra, és távolozgatok... Ha jönnek, kicserélem valami msásal, és máris 100%-on pörögnek a tornyok. De ha stabil akarok lenni, 99%-os foglalkoztatottságom van.
|
Én ahogy látom, nem rég kezdted a hoditot. Nem tf-es, népességhiányos, szövik által 2 körönte etetett, sereg bevétele csak támadás esetén, 1mrd kp tartása az oriban, 24 távolbalátás naponta stb... orit kell csinálnod, nem hinném, h ezeket kéne megvalósítania első nekifutásra.
Előszőr is hagyd minden épületed úgy ahogy van, a termelt nyersanyagokat add el és csak arra figyelj, h mindig képződjenek a katonák. Amikor már kezdesz maxon lenni (azaz lassan elfogynak a helyek) kezd lebontani a "fölösleges" épületeid (bányák, korház, piac stb) és a helyükre építs barakkot, kocsmát, templomot, tanyát. Építs még minnél előbb pár könyvtárat, h elkezdhesd írni a tekiket. És egy jó tanács: általában (kevés kivétellel) akkor menj feljebb, ha már maxolva vagy. |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 06:59. |