![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Nah akkor én is:
Anthony Hopkins, Morgan Freeman, Nicolas Cage, Tom Hanks Gávölgyi János, Tahi Tóth László, Bajor Imre, Kern András, Koltai Róbert Meg Ryan, Angelina Jolie, Sara Deever Ónódi Eszter, Pogány Judit, Oroszlán Szonja |
Vmelyik este holtfáradtan leültem a tv elé, gondoltam legyen a közszolgálati, az talán mégse annyira gagyi. Vmi Szomszédok revival ment, asszem Életképek címen. Mivel olyan fáradt voltam h nem tudtam fél métert menni a rossz helyen letett távirányítóért, kénytelen voltam nézni a világ vizuális művészetének eme sarokkövét, így elért a megvilágosodás.
A múltkor kifelejtettem minden színésznők legtehetségesebbikét, a színjátszás non plus ultráját, a szakma megkérdőjelezhetetlen tekintélyét, kinek színészi eszköztára mindenkiét túlszárnyalja, a csodálatos Csűrös Karolát. :D :D :D |
ma nagy fáradtságomdan, elővettem egy régi kedvest..
anno a Brandon Lee naon tecett és most is jóó, és a Holló igenis hatalmas alakitás:) |
Kedvenc színészem: Mel Gibson :)
Kedvenc filmem: Múmia, Hair, Ben-Hur:) |
Szerintem a fönököm titkárnöje,azt hittem hogy hogy,közbe dehogy(pedig milyen jól néz ki)
Amugy Latabár Kálmán,Kabos Gyula,de hadd ne soroljam fel a régi nagy szinészeinket,mert ök még valamit tudtak, amit az ujak még sajnos nem. |
Piros Ildikó az Abigélből:)
A mosolya angyali, kecses, bájos, izgalmas, derűs, édes, és csókos az ajka:) No és Meg Ryan!!! Ő maga az angyal:) És Nicol Kidmen:) Férfiaknál sok van Matt Demon, Ben Affleck, Brat Pitt, Jeremy Iron, Mel Gibson, Jim Carry, Denzell Washington, Jhonny Depp, de legfőképp a kilencedik kapuban tetszett az alakítása, és még sokan mások:) |
Sandra Bullock
|
Richard Dean Anderson, Hugh Laurie
|
All times are GMT +1. The time now is 03:23. |