![]() |
Quote:
|
Quote:
Biztos sok okos dolgot tudok majd a több éve játszó embereknek írni... És ezzel eggyidőben nem írkálok a Segítség Kezdőknek Topicba... :p |
fáy:
az általad (és a szövijeid által is) tanúsított hozzáállással nem sok jövőt jósolok nektek... |
Quote:
vérig sértesz v.kit. Egyébként ezt írtad: Eredeti szerző: fáy Ebbe igazad van , kiprovokálta . Ő elérte amit akart , mi is elértük , a szövijük darabokban 1 fellépett 1 lenn van 20 körre 1 meg szenved. Fel állunk , és utána megyünk a köv szintre . Ebből következtettem arra,hogy újraépítitek a levert orit.... |
Quote:
Mert kiálok 1 emberért , akit én ismerek , te nem. Mert más a véleményem , mint akik a döntést hozzák Vagy miért , kiváncsivá tetél . |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Hogy elmondjam a velemenyem. Helyes ez a hozzaallas, de en erre a 168 korre tavolrol sem bolintottam volna ra. Ez _nem_ anyazas. Semmi csunyat nem mondott az adott ember edesanyjara. Sot, en ezt igazabol egy igen kulturalt levelnek tartom, amiben lehet erezni az erosen visszafojtott duhot. Nem feltetlen tartom helyesnek, hogy ilyen "vasszigor" alakul ki a hoditoban. Nem kisgyerekek vagyunk! Lassan elgondolkodom, erdemes-e zoldet irnom, ha kicsit idegesebb vagyok, ugy tunik nem, mert egy ovatosan arnyalt levelert 168 kor, egy "rossz vicc"-ert pedig anarch is jarhat rogton. Biztos ennyire komolyan kell venni ezt az egeszet? |
Quote:
De mióta büntibe van érdekes módon nekiestek ártózni , a sok bátor ember. Ill ami változott a két levél között , 1 telefonbeszélgetés |
Quote:
A Hódító szellemiségével azonban ez nem összeegyeztethető. |
Quote:
|
Quote:
7 éve játszom ezzel a játékkal. Volt egy országom Révész néven 119430-as számon, amit sajnos törölnöm kellett, mert tönkre ment magán okok miatt. Szóval 7 éve játszom, soha egyetlen büntetésem sem volt. Ha ez, hogy az "anyukádnak meg a haverjaidnak irogas ilyet" sértő, valamint az, hogy "van olyan, hogy az ember a pöcs rossz végén van, mi is voltunk már ott, most Te vagy", akkor valami nagyon el van rontva nálatok! Tudod miért, mert leszarjátok a játékot és a játékosokat, mert Neketek csak pénz számít!!!! Amióta beindult a VIP tagság puszira megy nálatok minden, hogy mennyire jól fizető a csóka, hát akkor védjük meg, mert mennyi embert hozhat a játékba amitől mi qrva jól fogunk élni! Ja a következő amit csinálni fogsz, hogy moderálod a levelet és innen is kizártok, mert csak erre van képesítésetek, meg szuper üzenetre, hogy most már tudod mit kellene csinálni állj fel a padlóról és csapj vissza. Na tudod kinek írogass ilyen szövegeket. Beírjam vagy el tudod olvasni abból a levélből amit a srácnak írtam. Most, hogy megsértettelek, nyugodtan törölheted az országom, sőt a többit, mert ehhez neked jogod van. Ja és gyorsan moderáld ki a levelem nehogy sokan elolvassák, mert rossz fényt vet a kicsi pofikátokra. Anagyias banda vagytok!!!! Na most örülj és verd magad a földhöz, hogy mekkora spíler csávó vagy!!! |
All times are GMT +1. The time now is 00:31. |