![]() |
Két katona beszélget a várfalon. -Te nem megy már nekem az dugás. -Probáld meg az nyalást. -Az segit. -Nem, az pináját...
:D:D:D |
Quote:
|
Apuka, anyuka, és a kisgyerek horgásznak, kifogják az aranyhalat.
Az aranyhal körbenéz, elgondolkodik, és így szól. -Három kívánságot teljesítek, mindegyikőtök kívánhat egyet. A gyerek rögtön megszólal: - Én egy sündísznót kérek! Mire az apa: - Sündísznót az anyád picsájába!!!!! Mire az anya: - ÁÁÁÁ SZEDJÉTEK KI! SZEDJÉTEK KIIII! :D |
Quote:
|
Hitler magasugrást rendez az egyik haláltáborban a zsidóknak.
Az első 1,5 m-t ugrik. A második 2m-t. A harmadik 2,5m-t. A harmadiknál megszólal Hitler: -Ezt lőjétek le! Ő átugorja a drótkerítést. |
Elismerem, az előző kicsit nacionalista.
-Hogyen hal meg az igazi lovas? -?? -Elpatkol |
Ez miért morbid? :O
Vagy a lovas a halála előtt megerőszakolt 100 halottat, és miután meghalt feléledt, és utána zombiként pedig az élőket? :D Mert akkor már értem. |
Quote:
|
Quote:
|
Pofa bemegy a kocsmaba, megall a pultnal es ker 3 rumot. A kocsmaros ele teszi a csavo meg sorra leloko mind a harmat, es ker meg 3-at.
Kocsmaros nem birja tovabb hat megkerdi: -Mire fel iszik uram? -Hat arra, hogy ma volt az elso szexualis elmenyem. -De hisz ez csodalatos,-mondja a kocsmaros- en is meghivom egy italra. -Hagyja csak, ha ezek nem veszik el az izet, az se fogja! |
All times are GMT +1. The time now is 04:41. |