![]() |
Egyetértek azzal, hogy szövibomlásnál induljanak vissza a seregek, de vagy a fent leírt segítségküldési lehetőség legyen meg, vagy pedig azonnal kapják meg az orik az MF-bónuszt, ne legyen átmeneti "gyengeszövis" periódus.
A másik része a javaslatnak nemcsak azért nonszensz, mert egy taktikai elemet vesz el a játéktól, de azért is, mert kiszúr a kevesebb pénzzel rendelkező orikkal. Én mindig tartok bent 1,5-2 seregcsrére való pénzt, ezért nem okozna gondot bevásárolni egy rakás íjat, és akár a másik szövi max. seregét elhívni. De akinek kevesebb pénze van az ezt nem fogja tudni megtenni. Plusz ezzel az elemmel amúgy is rosszindulatúan is ki lehetne játszani a szabályt, tehát tök értelmetlen a seregek számának a korlátozása. |
Persze. De ha neki van 500 és nekem van 1000, vesz még 500-at, ezután elhívok 500-at és a felesleget kirakja. Akkor elhívtam mindent. Nyilván ez csak jóhiszemű esetben működik, de ezért mondom, hogy nincs értelme a seregek darabszámkorlátozásának.
|
Quote:
|
Quote:
Ha meg olyan viszonyban váltok el, hogy csörög, és küldöd a helpet, akkor sokkal kényelmesebb, ha nem kell közben állítgatni 0-ról 50-re, aztán vissza 0-ra, mert te küldhetsz bármikor, csak ő nem tud hívni, és a többi szövid is hozzáférhet a seregedhez végig. |
Ezt a szövetségi segítség témát azért kiegészíteném.
Bizonyára néhányszor előfordult veletek hogy ti vagy a szövetségeseitek véletlenül kiküldték 10-20-30 kör távolságra -vagy messzebb- a seregeiteket. Ez bizonyára nagyon idegesítő hogy napokra nincs az országodban teljes sereg, ezért kitaláltam egy olyan megoldást hogy ha 3 körnél messzeb küldesz ki sereget akkor a rendszer automatikusan kidobjon egy olyan kis ablakot hogy: ,,biztos hogy sereged ilyen messzire kívánod küldeni'' IGEN NEM Elnézést ha már egy ilyen ötlet felmerült, de gondoltam jó lenne. |
Quote:
|
Quote:
|
Hát velem már előfordult hogy 24 körre véletlenül a szövi elhívta a sereget.
És gondoltam az ilyen esetleges baklövéseket jó lenne kiküszöbölni. Hogy mikor reggel 6-kor csipás szemmel a monitort bámulod és nem figyelsz oda, és csak egy gomnyomás... Rámész a tanácsadókra, és egyszercsak látod hogy a sereged 14 körre elment. Hát ilyen pillanatokban verné szét az ember a monitort::) |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 15:37. |