![]() |
Quote:
Várjatok még egy kicsit aztán lesz valami:) |
Quote:
|
Quote:
Mondjuk a moráljukat megnézhetnék utána:D |
Quote:
Meg a morál is ott van ja. Szóval nem tudom miért nem jár nekik az a kis plussz... |
sztem modositani kene a szovis kolcsonsereges lehetoseget ugy, hogy ha vki kilep a szovibol, vagy kirakjak, akkor a nala levo segitseg azonnal elindulna hazafele. felhaborito, hogy vki azert viszi el a seregeket, hogy a szovibol kijutva usse azonnal azt, akitol a segitseg nala van.
tehat a javaslatom szerint a segitseg ha mar ott volt nala, akkor nem ved 1 utolsot sem az adott korben, hanem elindul haza. ha pedig meg nem ert volna oda hozza, akkor mar utkozben visszafordul. a masik javaslatom meg az lenne, ha hatart szabnank a szovi segitseg szamanak. ha a tamadashoz csak 1 sereget kolcsonozhetunk a szovi 1ik tagjatol, akkor a vedekezeshez se kerhessunk tobbet. nyilvan erre sokan felszisszennek, de igy lenne fair valojaban. ez a szinte vegtelen seregbehivas sztem nem koser. |
Quote:
Javaslom a fejlesztések között próbáld meg ha komoly a dolog ;) Egyébként teljesen jogos a felvetésed csak ámulok, hogy eddig nem így volt? :o |
Hozzáfűznivalóm annyi lenne még a témához, hogy (mielőtt megkapta volna a 168 körét) a gonosz varázsló írt nekem egy üzenetet, és elég fura dolgokat írt le az "áldozatokról" is... szóval jó nagy kavar van itt, és azt hiszem, nem csak az egyik oldal sáros ;)
|
Quote:
Most például az a része, hogyan lehet bizonyítani a csalást :) |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 18:34. |