Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Működik a JSZK? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2339)

J.Ati 09-22-2007 16:09

Quote:

Originally Posted by szajonara (Post 125913)
mondjuk a femérés elég furcsa lett volna az elsö támadónk hulla MF volt 5 sereg 6-800 paci között, biztos tudta mit csinál

Ebben az esetben biztos a csalás,mert honnan tudná a hulla ,hogy 5 DB 600-as sereggel befér.
Várjatok még egy kicsit aztán lesz valami:)

Valezius 09-22-2007 16:15

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 125941)
HCsak nyertes csatánál jár az elhulló sereg a hullának

Igaz, azt hittem mindig, úgy volna értelme. Szívás.

J.Ati 09-22-2007 16:24

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 125944)
Igaz, azt hittem mindig, úgy volna értelme. Szívás.

Akkor ész nélkül mennének ki a hullák megállás nélkül kis seregekkel és így növelnék csapataikat.
Mondjuk a moráljukat megnézhetnék utána:D

Valezius 09-22-2007 16:26

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 125946)
Akkor ész nélkül mennének ki a hullák megállás nélkül kis seregekkel és így növelnék csapataikat.
Mondjuk a moráljukat megnézhetnék utána:D

De ha túl kicsivel menne, akkor nem gyilkolna semmit ;)
Meg a morál is ott van ja.
Szóval nem tudom miért nem jár nekik az a kis plussz...

Smooth Scroller 09-22-2007 18:17

sztem modositani kene a szovis kolcsonsereges lehetoseget ugy, hogy ha vki kilep a szovibol, vagy kirakjak, akkor a nala levo segitseg azonnal elindulna hazafele. felhaborito, hogy vki azert viszi el a seregeket, hogy a szovibol kijutva usse azonnal azt, akitol a segitseg nala van.

tehat a javaslatom szerint a segitseg ha mar ott volt nala, akkor nem ved 1 utolsot sem az adott korben, hanem elindul haza. ha pedig meg nem ert volna oda hozza, akkor mar utkozben visszafordul.

a masik javaslatom meg az lenne, ha hatart szabnank a szovi segitseg szamanak. ha a tamadashoz csak 1 sereget kolcsonozhetunk a szovi 1ik tagjatol, akkor a vedekezeshez se kerhessunk tobbet. nyilvan erre sokan felszisszennek, de igy lenne fair valojaban. ez a szinte vegtelen seregbehivas sztem nem koser.

monro 09-22-2007 18:57

Quote:

Originally Posted by Smooth Scroller (Post 125966)
a masik javaslatom meg az lenne, ha hatart szabnank a szovi segitseg szamanak. ha a tamadashoz csak 1 sereget kolcsonozhetunk a szovi 1ik tagjatol, akkor a vedekezeshez se kerhessunk tobbet. nyilvan erre sokan felszisszennek, de igy lenne fair valojaban. ez a szinte vegtelen seregbehivas sztem nem koser.

Akkor rossz topicot választottál Maistre :)
Javaslom a fejlesztések között próbáld meg ha komoly a dolog ;)
Egyébként teljesen jogos a felvetésed csak ámulok, hogy eddig nem így volt? :o

laci 09-22-2007 19:07

Hozzáfűznivalóm annyi lenne még a témához, hogy (mielőtt megkapta volna a 168 körét) a gonosz varázsló írt nekem egy üzenetet, és elég fura dolgokat írt le az "áldozatokról" is... szóval jó nagy kavar van itt, és azt hiszem, nem csak az egyik oldal sáros ;)

Valezius 09-22-2007 19:18

Quote:

Originally Posted by laci (Post 125977)
Hozzáfűznivalóm annyi lenne még a témához, hogy (mielőtt megkapta volna a 168 körét) a gonosz varázsló írt nekem egy üzenetet, és elég fura dolgokat írt le az "áldozatokról" is... szóval jó nagy kavar van itt, és azt hiszem, nem csak az egyik oldal sáros ;)

Engem sosem érdekel, hogy ki a sáros, csak az elmondott szituáció, amit nem tudok, azzal nem lehet kezdeni semmit :D
Most például az a része, hogyan lehet bizonyítani a csalást :)

szajonara 09-22-2007 19:50

Quote:

Originally Posted by laci (Post 125977)

Én biztos nem ártottam neki, az meg hogy a vezérünk kibukott és elküldte melegebb éghajlatokra valamilyen szinten érthető. Amikor beszerveztük megigért fűt fát, hogy ha kell átépül meg ilyenek. Amint bevettük az volt az első lépése amit az elején írtam, szóval nem tudom én ill. mi miért lennénk sárosak.

Smooth Scroller 09-22-2007 20:05

Quote:

Originally Posted by monro (Post 125971)
Akkor rossz topicot választottál Maistre :)
Javaslom a fejlesztések között próbáld meg ha komoly a dolog ;)
Egyébként teljesen jogos a felvetésed csak ámulok, hogy eddig nem így volt? :o

koszi, megtettem. a megbeszelesekben van akkor 1 uj topik az altalam javasoltakkal. varok minden erdeklodot. ;)

All times are GMT +1. The time now is 18:34.