Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Ultraliberális fórumtámogatás (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2333)

laci 09-20-2007 13:23

Nocsak, mire érek haza... :eek:

Nem nagyon értem, hogy a fölösleges topicok miatti felháborodásában miért nyit valaki egy fölösleges topicot, de nem ez a lényeg: ha jól értettem, ez egy nyitott fórum, ahova nem csak a legmenőbb játékosok és a különböző IQ-bajnokok regisztrálhatnak, hanem olyanok is, akik nincsenek tele folyamatosan zseniális gondolatokkal, és sajnos olyanok is, akik szórakozni járnak ide. Sokkal egyszerűbb ez utóbbiakat figyelmen kívül hagyni, mint dührohamokat kapni az ostobaságaik miatt.

Synkel 09-20-2007 14:49

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 125323)
Ja értem. Hmm, most nézem, Harcosok szerint baj, ha bunkó vagyok. Kedvesebbnek kell vele lennem......... :D

Ati, meg ne próbáld! Vagy ha mégis, akkor csak vele:D:D:D

Amúgymeg kijaza Gee?

( Gondoltam már rá, hogy nyitok magamnak én is egy ilyen utálós topicot, de mivel engem senki nem utál, eltekintettem tőle. Nem szeretném ha unalomba fulladna:) )

Pax Hungaricum 09-20-2007 15:27

Nyissunk neked? :D

Pax Hungaricum 09-20-2007 15:39

:mad:

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 125409)
Na lassan eljutok odáig,hogy szavazni fogok:D

Te ne játszd már el azt,hogy te vagy itt a nagy sértett mindenki ok nélkül rádszállt.
Értelmetlen beírások számát te is gazdagítod szépen ugyhogy nem tudom,hogy van hozzá képed még mindig ezt írni...
És biztos van sok olyan dolog ami sokaknak nem tetszik de nagyon kevesen vannak akik egyből "őrült" módon írnak:P
Ugyhogy kár ezt a hsz-ekre meg a témákra fogni sokan mások is olvassák azokat amiket te
És mégse látom másoktól azt a stilust:)

Szavazz. Tuidniillik azért nyílt a topic.

Nem. Nem mindenki száll rám ok nélkül. Mint a visszajelzésekből leszűrhető, többen vannak, akik inkább kedvelnek, mint utálnak. Úgyhogy úgy érzem nagy baj nincs.

Az értelmetlen beírások számát lehet , hogy gyarapítom, akkor szóljon rám az, aki nyitotta a topicot, hgyo ez értelmetlen, itt nincs helye. Eddig ilyen jelzés felém nem érkezett. Úgyhogy a jövőre vonatkozóan ezt mindenkitől kérem!!

Nem nyilatkoztam 'őrült' módon.

Nyitottál egy topicot, halvány fogalmam nem volt, hogy ki vagy, csak számomra félreérthető volt a beírás, mert az elfek faji sajátosságán kívül semmi mást nem zártál ki! Erre én leírtam, hogy én hogy számolnám ki. Semmi bunkó nem volt az induló hozzászólásomban! Nem sértegettelek, és nem provokáltalak!
Sőt! Sokan elmondták, hogy ez egy bugyuta/értelmetlen topic.

Erre fel annyit látok, hogy Atinak panaszkodsz, hogy én azért jöttem a te topicodba, hogy a te személyed ellen itt uszító meg provokatív megnyilvánulásoknak adjak hangot.

Utána igen, felemeltem a hangom, mert ezt a megoldást rohadtul mocskosnak tartottam!

Mert ha félre lett értve valami, akkor lehet azt írni, hogy "Figyi, te itt félreértetted, én nem azt akartam megkérdezni, amire te válaszoltál, hanem tök mást! Úgyhogy légyszi javítsd ki amit írtál, mert én így gondoltam: ...(és leírod, hogy hogyan.)".

És mivel a problémáddal nem hozzám fordultál, hanem más(ok)hoz, ráadásul belemagyarázva egy belőlem áradó rosszindulatot, felhúztam az agyam!

Erre itt meggynusítottál egy olyan aljas húzással, ami eszembe sem jutott, hogy én direkt mentem oda piszkálni téged!

Miután te kijavítottad a kezdő hozzászólásod, ami igen is nem volt 100%-osan egyértelmű, az összes hozzászólásomat töröltem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

És még most is azon agonizálsz, hogy én mit képzelek magamról...
Már ne is haragudj: Te mit képzelsz magadról, hogy a már rég letörölt hozzászólásaim után idejössz, és pocskondiázol!!!!
Nos?

Deni 09-20-2007 15:52

majd szóljatok ha befejeztétek, mert ezen már nevetni sincs kedvem :rolleyes:

csofika 09-20-2007 15:58

Nahát, vannak olyan játékosok akik tönkreteszik a komoly fórumot, ez engem is felháborít és a szívembe markol a fájdalom.

Véleményem szerint is csak az egyéb, vagy általános topikokban van helye ilyen embereknek.

Sajnos nem tudom ki az a Gee?

Én alapvetően senkit sem utálok, hiszen olyan sokféle játékos van és biztosan mindenkivel meg lehet a közös nevezőt találni.

Synkel 09-20-2007 16:08

Quote:

Originally Posted by csofika (Post 125456)
Nahát, vannak olyan játékosok akik tönkreteszik a komoly fórumot, ez engem is felháborít és a szívembe markol a fájdalom.

Véleményem szerint is csak az egyéb, vagy általános topikokban van helye ilyen embereknek.

Sajnos nem tudom ki az a Gee?

Én alapvetően senkit sem utálok, hiszen olyan sokféle játékos van és biztosan mindenkivel meg lehet a közös nevezőt találni.

Huhh, mi történt, hogy visszajöttél? Ati belázasodott?:D:D

Andrew 09-20-2007 16:09

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 125461)
Huhh, mi történt, hogy visszajöttél? Ati belázasodott?:D:D

asszem csak egy hetes pihit kapott :p

Synkel 09-20-2007 16:11

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 125464)
asszem csak egy hetes pihit kapott :p

Kevés.... nagyon kevés:)

Burning 09-20-2007 16:23

semmi bajom Gee-vel...én teljesen jogosnak vélem a felháborodását, csak kicsit lehetne toleránsabb:)

All times are GMT +1. The time now is 15:32.