Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   6 vagy 12? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2329)

Harcosok 09-19-2007 16:54

Quote:

Originally Posted by bitboss (Post 125184)
végigolvastam csak a Harcosok által beirtakat és a válaszlehetöségeket, ezekután azt gondolom, hogy a kérdés korrekt megfogalmazása talán az lett volna:

mennyire módositja 1 ijász védöértékét az a tény, hogy toronyban van?
(minden más tényezö figyelemen kivül hagyásávall)

javaslom neki, hogy a sok OFF-ot kizárandó zárolja a témáját, és esetleg valami hasonlóval inditson ujat, ha még van kedve hozzá!

Lehet nem voltam egyértelmű az első beírásomba
De ÉN ugy GONDOLTAM ,hogy ez elfről írt dologgal +a szavazás lehetőségeivel egyértelmű,hogy az egyéb módosítok nem érdekelnek:)DE legközelebb majd mindent külön leírok, hogy a kötözködésre lehetőséget se adjak...
1 emberen kivül senki se kötött bele
És Gee ugy éreztem ez szándékos kötözködés föleg,hogy minden ami létezik az fel lett sorolva ellenem:)És ennek egy része helytelenül...

Új témát szerintem nem nyitok remélem Mayanak a szavazás állása elég megyöző lesz:)

Harcosok 09-19-2007 16:57

A nyitó hsz-t mindjárt javítom,hogy mindenkinek egyértelmű legyen:)És ezzel elismeres bizonyos dologban igaza van Gee-nek bár kitartok amelett,hogy csak az köt bele az egyéb tényezökbe aki nagyon akar:)
Mondjuk az már más kérdés az én kérdésem zavarta-e meg jobban a kezdőket vagy Gee irása hát ezt mindenki döntse el MAGÁBAN:)

Csokibácsi 09-19-2007 17:10

http://www.tms.hu/smiley/popcorn.gif

Killer 09-19-2007 17:16

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi (Post 125194)

aggyá máá léccííí:D

monro 09-19-2007 19:03

Quote:

Originally Posted by Pax Hungaricum (Post 125174)
Parancsolj: Elrontottam, hülye vagyok.

Attól még a számok számok, a 12 nem= 12,6, a topic értelmetlen, a szavazás inkompetens, és mivel nem bántani jöttem ide bárkit is, a megrágalmazásom aljasság, a topicnyitó meg továbbra sem tudja megfogalmazni a kérdését úgy, hogy arra válaszolni lehessen, mivel eltitkolta anagyközönség elől, hogy ő minden módosító nélkül értette, csak épp lusta volt odaírni, aki meg a hiányt észrevette, azt meg lefikázta.

De én hülye vagyok. Ez tény. Igazad van, teljes mértékben, viccen kívül!

Bocs haver, de lehetetlen megállni, hogy ne szólítson meg az ember...
Amiről te beszélsz az az ország védőértéke ha csak íjászai vannak! Amiről a kérdés szól,hogy ebből az általad bölcsen kiszámolt értékből mennyi a tornyos íjász által képviselt érték.

Ez pedig:

(6+6)=12 minden fajnál kivéve az elfet nála (6+8)=14.
Ez természetesen módosulhat az általad is taglalt dolgokkal, de a képletben amivel számolsz majd 12 fog szerepelni a tornyos íjászok értékénél és ezt fogod szorozgatni a különböző módosítókkal.

Javaslom, hogy picit vegyél vissza, mert nem biztos, hogy az a legokosabb aki a leginkább kiabál...

Jimmy 09-19-2007 19:12

A felépített és teljes foglalkoztatottsággal működő őrtornyok az országod összterületéből elfoglalt százalékos arány kétszeresével növelik a védőerőt, de maximum 30%-kal (természetesen fajodtól függően ez is változhat.

Pax Hungaricum 09-19-2007 19:33

Hozzászólás törölve.....

Pax Hungaricum 09-19-2007 19:53

Tessék, röhögjél ki, mit számít...
De mindegy, miután átmentünk abba, hogy mindenki engem anyázik, az összes hozzászólásomat töröltem....
Remélem most meg vagytok elégedve.

Csokibácsi 09-19-2007 20:17

Nem szarunk a kútba, csak a szélére.
Aztán beletoljuk egy bottal ...

tdomo 09-19-2007 20:31

off

Most tényleg offolni fogok, ha egyáltalán lehet még jobban ezt a témát.
Kicsit több, mint tíz hónapja regeltem a fórumra. Akkor nagyon kellemes időtöltés volt olvasgatni a hozzászólásokat, beszélgetni a többiekkel, Veletek. Sokat tanultam itt a játékról, apró trükköket, stratégiákat, taktikákat, de a Hódítós témákon kívül is jókat lehetett fórumozni.
Mostanra, viszont sokat romlott a fórumon a hangnem. Egyetlen vélt, vagy valós rossz szóra, sérelemre képesek emberek egymásnak esni, minősíthetetlen stílusban. Ennek nem tudom mi értelme van. Már véget ért a nyár (Ati leveléből kiindulva ez kritikus időszak), úgyhogy lehet, érdemes lenne kicsit visszavenni. (Kérlek ezt ne vedd magadra Gee, nem csak erről a témáról van szó.) Jó lenne, ha a mostanság ide regisztrálók is olyan jó hangulatú környezetbe kerülnének, mint én tavaly ősszel.

All times are GMT +1. The time now is 01:52.