![]() |
Quote:
De ÉN ugy GONDOLTAM ,hogy ez elfről írt dologgal +a szavazás lehetőségeivel egyértelmű,hogy az egyéb módosítok nem érdekelnek:)DE legközelebb majd mindent külön leírok, hogy a kötözködésre lehetőséget se adjak... 1 emberen kivül senki se kötött bele És Gee ugy éreztem ez szándékos kötözködés föleg,hogy minden ami létezik az fel lett sorolva ellenem:)És ennek egy része helytelenül... Új témát szerintem nem nyitok remélem Mayanak a szavazás állása elég megyöző lesz:) |
A nyitó hsz-t mindjárt javítom,hogy mindenkinek egyértelmű legyen:)És ezzel elismeres bizonyos dologban igaza van Gee-nek bár kitartok amelett,hogy csak az köt bele az egyéb tényezökbe aki nagyon akar:)
Mondjuk az már más kérdés az én kérdésem zavarta-e meg jobban a kezdőket vagy Gee irása hát ezt mindenki döntse el MAGÁBAN:) |
|
Quote:
|
Quote:
Amiről te beszélsz az az ország védőértéke ha csak íjászai vannak! Amiről a kérdés szól,hogy ebből az általad bölcsen kiszámolt értékből mennyi a tornyos íjász által képviselt érték. Ez pedig: (6+6)=12 minden fajnál kivéve az elfet nála (6+8)=14. Ez természetesen módosulhat az általad is taglalt dolgokkal, de a képletben amivel számolsz majd 12 fog szerepelni a tornyos íjászok értékénél és ezt fogod szorozgatni a különböző módosítókkal. Javaslom, hogy picit vegyél vissza, mert nem biztos, hogy az a legokosabb aki a leginkább kiabál... |
A felépített és teljes foglalkoztatottsággal működő őrtornyok az országod összterületéből elfoglalt százalékos arány kétszeresével növelik a védőerőt, de maximum 30%-kal (természetesen fajodtól függően ez is változhat.
|
Hozzászólás törölve.....
|
Tessék, röhögjél ki, mit számít...
De mindegy, miután átmentünk abba, hogy mindenki engem anyázik, az összes hozzászólásomat töröltem.... Remélem most meg vagytok elégedve. |
Nem szarunk a kútba, csak a szélére.
Aztán beletoljuk egy bottal ... |
off
Most tényleg offolni fogok, ha egyáltalán lehet még jobban ezt a témát.
Kicsit több, mint tíz hónapja regeltem a fórumra. Akkor nagyon kellemes időtöltés volt olvasgatni a hozzászólásokat, beszélgetni a többiekkel, Veletek. Sokat tanultam itt a játékról, apró trükköket, stratégiákat, taktikákat, de a Hódítós témákon kívül is jókat lehetett fórumozni. Mostanra, viszont sokat romlott a fórumon a hangnem. Egyetlen vélt, vagy valós rossz szóra, sérelemre képesek emberek egymásnak esni, minősíthetetlen stílusban. Ennek nem tudom mi értelme van. Már véget ért a nyár (Ati leveléből kiindulva ez kritikus időszak), úgyhogy lehet, érdemes lenne kicsit visszavenni. (Kérlek ezt ne vedd magadra Gee, nem csak erről a témáról van szó.) Jó lenne, ha a mostanság ide regisztrálók is olyan jó hangulatú környezetbe kerülnének, mint én tavaly ősszel. |
All times are GMT +1. The time now is 01:52. |