Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Ki milyen fajra esküszik? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=232)

Lepidus 02-13-2006 21:28

:p óriás is do king:D..de mindegyikekl lehet jónak lenni..playü függése az egész..

Senki 02-13-2006 23:25

Quote:

Originally Posted by Ati
Pedig a hulla se rossz ám. 5. és 1. szinten remek kis faj. Meg hétvégiben és párbajon.

Látom közben a hulla kapott egy szavazatot, helyes.

1. szinten se annyira remek, mert ott a lakiteki bónusszal ugyanazt, ha nem sokkalta erősebbet kihoznak a többi fajból :) lehetne egy lakiteki bónusza állandó 50%on, hiszen egy hulla elfér egy koporsóban is, akkor is ha élő hulla! :) akkor jobb lenne. vagy tudna varázsolni.. legalább is sokhelyen az élőholtak tudnak... akkor esetleg jobb faj lenne... de így azért a leggyengébb szerintem, akármennyire is szeretem.... :p (persze térkaput akkor se tudna nézni ha tudna varázsolni... :p )

Half 02-13-2006 23:47

Jah alapból lehetne férőhely bónusza a hulláknak- Milyen már egy barakkban 40 hulla lófrál mi 56 oriás betud kuporogni finyás hullák ezek:D

Senki 02-14-2006 07:18

Orkra csak én szavaztam?? miféle népség vagytok ti! Puhányok! :D

Mephisto 02-14-2006 07:30

Ahogy nézem most már van minden fajra szavazat. Meglepő, hogy a gnóm milyen keveset kapott, ahhoz képest, hogy milyen sok van belőle a játékban és régen mekkora kedvenc volt (na jó most is az;]).

Senki 02-14-2006 07:32

jó, nem rossz az a gnóm, de akkor sem szeretem azt hogy jobban hal minta többi faj.. a veszteségekre háklis vagyok kicsit. ;) :D

Milán™ 02-14-2006 08:45

Én sztem a gnómot a második amire szavazok az a gnóm lett volna:)

Ati 02-14-2006 09:28

Quote:

Originally Posted by Senki
1. szinten se annyira remek, mert ott a lakiteki bónusszal ugyanazt, ha nem sokkalta erősebbet kihoznak a többi fajból :) lehetne egy lakiteki bónusza állandó 50%on, hiszen egy hulla elfér egy koporsóban is, akkor is ha élő hulla! :) akkor jobb lenne. vagy tudna varázsolni.. legalább is sokhelyen az élőholtak tudnak... akkor esetleg jobb faj lenne... de így azért a leggyengébb szerintem, akármennyire is szeretem.... :p (persze térkaput akkor se tudna nézni ha tudna varázsolni... :p )

Nem tök mindegy, hogy mennyi a bónusza, ha egyszer nem támadja be senki? ;) 5000 hektáron nem jópofa dolog betegséget kapni. :)

Mephisto 02-14-2006 09:51

Quote:

Originally Posted by Ati
Nem tök mindegy, hogy mennyi a bónusza, ha egyszer nem támadja be senki? ;) 5000 hektáron nem jópofa dolog betegséget kapni. :)

Ezzel egyetértek. De még 2000 hekin is azt mondja az ember, hogy elkerüli a hullát, mert nem éri meg felhúzni egy halom kórházat, majd lebontani és visszaépülni. Mert körülnézel és van ott más, akit betegség nélkül is le tudsz ütni.

director 02-14-2006 11:28

Quote:

Originally Posted by Mephisto
Ezzel egyetértek. De még 2000 hekin is azt mondja az ember, hogy elkerüli a hullát, mert nem éri meg felhúzni egy halom kórházat, majd lebontani és visszaépülni. Mert körülnézel és van ott más, akit betegség nélkül is le tudsz ütni.

jó, de ütök tőle 1-2mrd-t, mert egy rakás bankkal csak nyomatja a pénzt, akkor szerintem megéri az a néhány kórház..
szintén megéri, ha amúgy nehezen tudsz földre ütni a környéken.. egy hullához talán többször is beütsz:)

All times are GMT +1. The time now is 03:35.