Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Szabadidő, Sport (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=27)
-   -   A magyar válogatott (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2305)

Kutyuleee 09-13-2007 19:15

Quote:

Originally Posted by laci (Post 124334)
Most jön két, elvileg sima meccs (Málta és Moldova), ezeken újra összekaphatja magát a csapat, ha netán most letörtek volna :)

Lesz még egy barátságos Lengyelországgal, meg egy selejtező Görögországgal, ezek viszont már húzósabbak lesznek, de ha a lelkesedés kitart, akkor nincs baj.

A volt Európa bajnok mi nekünk??? a jelenlegi világbajnokot már megvertük:p
de félre a tréfát, remélhetőleg Málta és Moldova tényleg sima meccs lesz, és megmarad a lelkesedés, és a szép játék. A többi meg remélem komoly meccs lesz, és ha ki is kapunk azt is csináljuk szépen.

Amúgy itt látszodott még az hogy fejben még mindig van hiánnyosság, mert egy bírói hiba után széthullottunk. nem Gera hiánya volt a gond, hanem a maradék 10 ezutáni hozzáállása.

laci 09-13-2007 19:21

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 124373)
...és ha ki is kapunk azt is csináljuk szépen...

Erről van szó. Én még mindig nem azt várom el a csapattól, hogy sorozatban verje a nagycsapatokat, addig a legjobb esetben is kell néhány év. Viszont nem mindegy, hogy lelkesen harcolva kap ki a válogatott,vagy eleve feltartott kézzel mennek ki a pályára.

Magyarul vereség és vereség között nagyon sok különbség lehet, és akkor még nem is beszéltünk a jobb eredményekről :)

belas 09-13-2007 20:46

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 124278)
Talán mert ez egy fórum?!:rolleyes:
Jah és amit olvastam róla az alapján úgy érzem van jogom, egy nyilvános fórumon megszólalni.
Főleg ha a téma még érdekel is.

Persze,de amugy nem személyszerint neked cieztem a hozzászólásom,csak magadra vetted:)

Azért hajrá Magyarok!!

puma 09-13-2007 22:00

A Török meccs is egy nagy játék volt csak sajna nem a focistákon múlott:S

BeeLord 09-14-2007 10:05

Kár ezen a török meccsen és a sporin idegeskedni. Várhidi a kinevezésekor megmondta: leghamarabb a 2012-es EB és a 2014-es VB tájékán lesz itt normális magyar csapat. Addig az eredmény másodlagos, első az utánpótlásnevelés és a csapatépítés.

Remélem a jövőben újabb akadémiák nyílnak és nem 1-2 életképes játékosunk lesz a különböző posztokra.

Ugyanakkor örülök, hogy eltűntek a csapatból a Sebők Vilik, Mátyus Jánosok, Lipcsei Péterek vagy éppen Torghelle Sanyik(bár ő nagy kedvencem, Mr. Bean jut róla eszembe).

A következő lépés az lenne, ha a magyar bajnokságban nem 30-35 éves szláv vagy afrikai játékosok játszanának, hanem helyettük a magyar fiatalok kapnának helyet, akik tanulhatnának a külföldről levezetni visszatérő veterán magyaroktól. Szép álomkép a magyar fociról, mi?

Puppi 09-15-2007 23:55

Quote:

Originally Posted by Gonoszkóp (Post 123882)
valóban,döntetlen nagyon jó eredmény lenne.de nem full ez a válogatott kapott ki máltán..

Ja az olaszok sem a full csapattal jatszottak :D Kicsit fel van fujva az egesz majd ha kijutunk egy EB-re vagy VB-re majd lehet kijelenteni hogy Igenis Van Magyar valogatott addig csenben nezzuk a meccseket es eleldegelunk az emlekeinkbol 6-3

Puppi 09-15-2007 23:58

Quote:

Originally Posted by Puppi (Post 124730)
Ja az olaszok sem a full csapattal jatszottak :D Kicsit fel van fujva az egesz majd ha kijutunk egy EB-re vagy VB-re majd lehet kijelenteni hogy Igenis Van Magyar valogatott addig csenben nezzuk a meccseket es eleldegelunk az emlekeinkbol 6-3

Bar talan az sem lenne tul jo a szamunkra ha visszagondolok VB 86 0-6 ez nem egy autorendszam :DDD

belas 10-13-2007 11:10

Nézzük ma mitjátszunk Máltával:)))

Fefe013 10-13-2007 11:19

Quote:

Originally Posted by belas (Post 129379)
Nézzük ma mitjátszunk Máltával:)))

Én is várom már a meccset:D
Kb 4 óra és kezdőőőőőődik.....................:D
Kíváncsi vagyok, h sikerült feldolgozni a múltkori ítéletet és a sárgalaposok nélkül milyen hadrendben vonulunk pályára, de legalább Gera játszhat:D

BeeLord 10-13-2007 12:53

Tönkre kell verjük Máltát, nincs mese.:) A csapat ugyan még mindig nem jó, de már fiatal és látszik rajtuk az akarat. Én csak Torghelle Sanyit hiányolom a csapatból.(irónikus hangnemben)

All times are GMT +1. The time now is 06:44.