Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megbeszélések (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=35)
-   -   A hadi morál csökkenése (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2298)

Serg 09-22-2007 18:59

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 125969)
Ja Serg milyen vagy, elvárod a magyar nyelv ismeretét, és hogy valaki elolvassa a topicodat :D

Na most miért zárult le a szavazás? :rolleyes:

1.Azt hittem az a hivatalos nyelv kishazánkban és ha nem olvassa minek szól hozzá?:D
2.Úgy gondoltam 14 nap elég hogy akit érdekel szavazhasson...

monro 09-22-2007 19:01

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 125970)
Monro, lehet én vagyok izé, de szerintem a kérdés a szavazásban jól van feltéve. Illetve Serg is jól válaszolt.
Lassuljon ha nem veszítek? Igen lassuljon. Mi ebben a félrevezető?

Talán az, hogy most lassul :D
És Serg ezt szeretné megváltoztatni... mégis igennel szavaz ... engem összezavarna picit ha nem ismerném a topic teljes tartalmát és az összefüggéseket.

Ugy látom téged meg is vezetett a dolog :D

Valezius 09-22-2007 19:02

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 125972)
1.Azt hittem az a hivatalos nyelv kishazánkban és ha nem olvassa minek szól hozzá?:D
2.Úgy gondoltam 14 nap elég hogy akit érdekel szavazhasson...

Hónapokig lesz itt a téma, feltehetőleg, jópáran hozzá fognak szólni az utolsó napokban is (ha bekerül megfontolás alá), ehez képest én kevésnek értékelem a 14napot :)

Synkel 09-22-2007 19:06

Quote:

Originally Posted by monro (Post 125973)
Talán az, hogy most lassul :D
És Serg ezt szeretné megváltoztatni... mégis igennel szavaz ... engem összezavarna picit ha nem ismerném a topic teljes tartalmát és az összefüggéseket.

Ugy látom téged meg is vezetett a dolog :D

Rosszul írtam. A kérdés az, hogy lassuljon-e a csökkenés? Most nem lassul a csökkenés, hanem épp ellenkezőleg. 100-ról 97-re érve már két nyíllal esik...

monro 09-22-2007 19:06

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 125970)
Monro, lehet én vagyok izé, de szerintem a kérdés a szavazásban jól van feltéve. Illetve Serg is jól válaszolt.
Lassuljon ha nem veszítek? Igen lassuljon. Mi ebben a félrevezető?

Elnézést kérek valóban érthető a kérdés, szégyellem magam, hogy belezavarodtam :(
Lehethogy sokat ittam ma? :) Sorry.

monro 09-22-2007 19:08

Vgay javítva lett azóta?
Na mindegy inkánbb megyek és iszok még, hogy jobban lássak :D

Serg 09-22-2007 19:20

Quote:

Originally Posted by monro (Post 125978)
Vgay javítva lett azóta?
Na mindegy inkánbb megyek és iszok még, hogy jobban lássak :D

Igyál még egyet és fogd rá a nyuszira...
Nem változtattam semmit a kérdés elsőre is így volt feltéve:D

Serg 09-22-2007 19:23

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 125974)
Hónapokig lesz itt a téma, feltehetőleg, jópáran hozzá fognak szólni az utolsó napokban is (ha bekerül megfontolás alá), ehez képest én kevésnek értékelem a 14napot :)

Bocs nincs tapasztalatom ebben ez az első saját felvetésem szavazással.

-Rém- 09-24-2007 16:52

egyáltalán nem támogatom ezt az egész ötlete... egy tolis országnak(félelfnek , embernek vagy elfnek) 3 fele kell irányulnia hogy ne szedjék szét , védelemre, tolvajokra és valamennyi varászlókra , legalább annyi előnyük legyen hogy a katonai moráljuk maximumon legyen, a hadis országok meg akkor egyáltalán nemis támadnnak senkit ha mindig egy bizonyos értéken lenne a morálljuk, azért hadisok hogy támadjanak ... pl egy óriás hadisnak ha a katonai morálja 100 on van vagy orknak és ott áll hetekig könnyen bemennek bárkiez és nemkel csinálniuk érte semmit.

Serg 09-25-2007 06:27

Quote:

Originally Posted by -Rém- (Post 126319)
egyáltalán nem támogatom ezt az egész ötlete... egy tolis országnak(félelfnek , embernek vagy elfnek) 3 fele kell irányulnia hogy ne szedjék szét , védelemre, tolvajokra és valamennyi varászlókra , legalább annyi előnyük legyen hogy a katonai moráljuk maximumon legyen, a hadis országok meg akkor egyáltalán nemis támadnnak senkit ha mindig egy bizonyos értéken lenne a morálljuk, azért hadisok hogy támadjanak ... pl egy óriás hadisnak ha a katonai morálja 100 on van vagy orknak és ott áll hetekig könnyen bemennek bárkiez és nemkel csinálniuk érte semmit.

Te most tetteted magad vagy...?Hol olvastál ilyet hogy ne csökkenjen hetekig?Egyáltalán nem erről van volt szó könyörgöm,mielőtt hozzászóltok valamihez nehéz elolvasni az előzményeket?!Lassan azt kell lássam hogy az értő olvasás kimegy a divatból...:mad:

All times are GMT +1. The time now is 15:36.