![]() |
Quote:
1.Azt hittem az a hivatalos nyelv kishazánkban és ha nem olvassa minek szól hozzá?:D 2.Úgy gondoltam 14 nap elég hogy akit érdekel szavazhasson... |
Quote:
És Serg ezt szeretné megváltoztatni... mégis igennel szavaz ... engem összezavarna picit ha nem ismerném a topic teljes tartalmát és az összefüggéseket. Ugy látom téged meg is vezetett a dolog :D |
Quote:
|
Quote:
Rosszul írtam. A kérdés az, hogy lassuljon-e a csökkenés? Most nem lassul a csökkenés, hanem épp ellenkezőleg. 100-ról 97-re érve már két nyíllal esik... |
Quote:
Lehethogy sokat ittam ma? :) Sorry. |
Vgay javítva lett azóta?
Na mindegy inkánbb megyek és iszok még, hogy jobban lássak :D |
Quote:
Nem változtattam semmit a kérdés elsőre is így volt feltéve:D |
Quote:
|
egyáltalán nem támogatom ezt az egész ötlete... egy tolis országnak(félelfnek , embernek vagy elfnek) 3 fele kell irányulnia hogy ne szedjék szét , védelemre, tolvajokra és valamennyi varászlókra , legalább annyi előnyük legyen hogy a katonai moráljuk maximumon legyen, a hadis országok meg akkor egyáltalán nemis támadnnak senkit ha mindig egy bizonyos értéken lenne a morálljuk, azért hadisok hogy támadjanak ... pl egy óriás hadisnak ha a katonai morálja 100 on van vagy orknak és ott áll hetekig könnyen bemennek bárkiez és nemkel csinálniuk érte semmit.
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 15:36. |