![]() |
Quote:
az a csoport nemcsak a tobb tizezer hekis orszagoke. es ez igy van jol. |
Üdv! Érdekes egy téma az biztos. Gondolkodtam is, hogy érdemes-e állást foglalni, de megtettem. Ki bánatára ki örömére :)
Az hogy 2000 kör után menjen 1%-ot lejjebb a földleadás végülis hosszas gondolkodás után támogatom, mert belegondolva az én helyzetembe, hogy nem 1* hülyeségekért adtam le a %-okat, amiket így utólag sajnálok, és ezért is akarok most ellépni, mert már annyi %-ot kellene leadnom ami hosszútávon csak veszteség lenne. Viszont azt ki kellene küszöbölni, egy számlálóval ami mostantól méri a köröket, mert az nem túl kóser, hogy a fenti orik ott vannak 15-20k kör óta azok jó párszor eljátszhatják a ki-belépősdit, ami nekik csak haszon, a kisebb éppen 2000 kört megélt orikkal szemben. Az meg hogy a nagy orik nem ütik egymást mert van 10-20 mnt a felettük lévő vagy környező orikkal, hát...sztem eza csopi nem arról szól, hogy barátokat szerezzünk vagy ha már lejjebb haverok vagyunk akkor itt se üssük egymást. Ez nem erről szól. Ez már nem az 5-ös ovicsopi. Nem tudom miért van az, hogy nem ütöm mert haver, nyomott pár éplistát msn-en és muszáj barátként kezelnem...érdekes. Na kb ennyit szerettem volna hozzáfűzni, elég sok ez ígyis. |
Quote:
Szerintem ebben nem lesz egyetértés:) Itt az első 3 klán érdeke áll szemben az összes többiével. 3 olyan kláné, amelyik sokszorosát termeli a többiekének, ugyanakkor a fenntartási költségük alacsonyabb lényegesen. Lent harc megy. Seregkoptatással, gyújtással, rengetéssel. Fogy minden amit megtermelnek a kicsik, a nagyoknál meg csak gyűlik iszonyat tempóban minden. Mondott itt valaki olyat, hogy kiválnak majd a nagyok, és 70% barakkal ütik a kicsiket. Neki mondom, hogy nem 70%, inkább 96% lesz az a barakk. Próbálja meg valaki utánuk csinálni sűrű mezőnyben. Nem hiszem, hogy egy ilyen módosítás a játék javára válna. |
Quote:
tény, hogy 5,5 hónapot kell várnia egyetlen országnak, viszont egy 10 személyes klánból átlagosan 400 körönként, vagyis 16,66 naponta tudna kilépni 1 személy. így egy nagy klán elméletileg kb 2 hetente meg tudna ütni 1-2 kisebb klánt. ja, hogy vissza is lehet támadni? egy ártatlan kérdés: az esetek hány százalékában történik meg ez? ha ez olyan nagy büntetés az kilépő országnak, akkor mégis miért csinálja ezt meg? egyébként ahogy észrevettem, csak azok támogatják a javaslatot, akiknek nagy országaik vannak. kezdem azt hinni, hogy ezek a személyek nem látják át eléggé a kis országok helyzetét. |
Már meg ne haragudjatok, Smouth és Synkel, de úgy látom hogy ti nem láttok tovább az orrotoknál!
Ez nem csak az első három klánnak az érdeke! Nekem 400k ponton elfként egy ütés miatt is érdemes kilépnem egy egy klánütésért, azért hogy akkora országot üssek mint én vagy két kisebbet, mert klánban elhozhatok 14% földet, egyéniben meg csak 7%-ot. Nektek, nekem ugyan úgy érdekem ez a szabály mint nektek. Nem csak vádaskodni kellene alaptalanul hogy azért van hogy Remy üthessen. Nem tartjátok unalmasnak ezt? Akármi változás történik vagy jelen esetben jön egy javaslat és már csak azzal tudtok jönni, hogy hogyan lehet csalni vele, vagy hogy ez csak a nagy topklánoknak jó. Én úgy gondolom, hogy nektek, többet kellene játszani és súgót olvasni, és egy picit kevesebbet fórumozni. Smouth, te is ha nem haragszol, én a 7. hódítós évben is bátran a súgóra kattintok ha valamivle nem vagyok tisztában. |
Quote:
Mert másképp nem jut földhöz, és ebböl most ne legyen az hogy csatázzon a pannon és a big gun, mert a topic nem erről szól. ha gondoljátok ennek lehet egy külön topicot nyitni. |
én a Synkel és a Bogárral egyetértek.
Gyula: te lásd át a mert joba vagy a Biggel és ez révén majd mindenkivel joba vagy. és szerintem nem fognak ütni a fentiek ha feljebb is mész. ja és Ironnak is igaza van de akkor sem támogatom :D mint már jópárszor beirtam :D:D:D:D:D |
Quote:
|
Quote:
Nézd meg a pontlistát, és mondj egy alternatív megoldást neki fedezés és kláncsata nélkül ;) |
Quote:
Ezért van a legnagyobb országok különbsége. Ha olyan klánt akarok ütni egyfősként ahol a másik ország fele akkora vagy kisebb mint én akkor már felesleges támadnom, mert akkora a malusz, hogy alig hozok földet tőle. Ha nagyobb mint az én országom fele és van vele egy vagy két kisebb ország, akkor meg azt hiszem egy súlycsoport vagyunk. régen ennél sokkal roszabb volt a helyzet, mikor Wandék kiraktak egy nagy orit egyfősbe és bárkit üthettet az egyfős klánnal, aki vele egy ponton volt és akkor is megérte nekik. Sati valóban, én szinte mindnekivel jóban vagyok, még veled is, pedig te egy elég nehéz eset vagy :) Azt mondom inkább te lásd át, mert úgy gondolom, Te ennél sokkal jobb képességü játékos vagy mint, amit itt mutatsz magadbol a fórumon. |
All times are GMT +1. The time now is 06:00. |