![]() |
ja bocs, akkor lehet hogy 10-15 secig lesz +2 ultid a pályán, kb semmire nem elég és mindezt csak akkor, amikor rendelkezel megint refresherrel, azaz majdnem 4 percenként -.-
kiváncsi lennék erre a gyarkolatban, hogy mire jó és működik-e :D "A hsz-em dátumát nézve... de igen. Ugye nem véletlenül voltak verziók, amik csak pár napig voltak érvényben? A bug azért van, hogy kihasználd... " az evasion soha semmilyen formában nem adódott össze, semmilyen pár napos mapon sem... (ajánlhatok egy erre vonatkozó guidot ha érdekel) "Hát nem. Critical nélkül is nagyobbat ütött abbana verzióban bf-butter kombóval, mint mással." igen? bfury ugyanannyi sebzést ad mint pl egy deso... akkor miért ütne nagyobbat a towerre furyval mint desoval pl? de ugyanez vonatkozik az mkb-ra is stb "ellentmondás. mivel lowhp-s hős, és mivel nem hp-s cuccokat szoktak neki rakni, ezért kb 22. szintre van annyi hp-ja, hogy wardot érdemes legyen tenni neki. ha van benne egy bot, meg egy kesztyű, meg 2 butter meg 2 bf, nem sok hpja lesz. de nem is nagoyn kell neki a hp." szoktak neki hp-t is rakni, 2 buttert még sosem láttam, hatalmas baromság (pont mert az evasion ugysem adodik össze), helyette mondjuk 1 tarask vagy assault pl nem is nagyon kell hp? az mindenkinek kell, már megbocsáss, de ez hatalmas hiba ha nem raksz bármelyik hösödnek egy kis hp-t legalább a %os gyógyítás meg nem úgy van, hogy csak 22től éri meg, jo az már 1000-1200 hpra is akár, hisz 40hp/sec regen igen is elég durva... (nem beszélve róla, hogy egész csapatod tudod vele gyógyítani) |
30 secig lesz, ha jól emlékszem, 60 sec a cd, és 90 secig tart. Szerintem az nem elhanyagolható különbség, annyi idő alatt be lehet tolni az első 2 towert. de monodm, farmolásra valami elképesztően adja, pusholni nyilván nem fog az ember 6 ultival, ha van egy saker ellene
|
Quote:
(mivel 3-4 castot is el kell rá nyomni, elhuzdohat, meg mig kiküldöd vonalra.... stb) másik, ezalor ne ultival farmoljon már :D 2 towert meg maximum atomnoob gameben tolsz be, a mostani hungary dota room 1es game-ekben 1 tornyot nem tudnál sztem betolni, mert egyből ott lenne 2-3 hős tp scrollal, a régi kaninoobokat alázunk idők már elmúltak :P (persze ott is meg kell találni a jó hostokat, akik válogatnak azért) a shakernek meg elég ha 1 ultid ott van és az élesztget, abba is belehalna az a papírhős ezalor :P ne csak az ezalornál ragadj le, a többire is írj :) |
a sebzés oké, a jelenlegi verzióban nem is üt nagyobbat 2 bf-fel, mint bf+akármi ami annyi sebzést tol, mitn egy bf.
megpróbálok előkeríteni bugos verziókat, amiben durván nagyobbat, és többet ütött ha sok bf-et raktál neki. egyébként meg utálom a juggert. az a papírhős, nem az ezalor :D az ezalor atomdurva :D pushnál nyilván nem arra gondoltam, hogy az enemy-ből él legalább 3, és te kimész keménykedni ezalor ultival tower alá .. nem biztos, hogy élve jössz el onnan. viszont egy visszapushnál baromi durva, ha nem is számolunk 6 ultival, csak 2-vel vagy 4-gyel, olyat healel beszarás. De, ultival farmolok, mert utlit ki tudok küldeni 2 lanere, én meg maradok a 3.on farmolni. hamar megvan a divine XD juggernek egyébként én a mostani verzióban nem raknék tarackot, assault már jobban hangzik. poénból egy shivát esetleg :D:D |
Nahát nahát Chiffre hódozik. Majd kereslek, csak nehogy kapjak egy bannt játék nélkül mint a múltkor :)
|
Hódítózott, múlt időben helyesebb :D
amugy annak is megvan az oka, semmi személyes, ha gondolod kifejtem bővebben is |
Kijelentem, hogy elhatárolódom a most is zajló mérkőzéstől.
|
mert, mi a baj?
|
én se értem mitől kéne elhatárolódni, senki nem bántott senkit. na mindegy.
Csiff, válaszolj légyszi a pm-re, hadd ne kelljen felmenni ggc-re, és ott kunyizni (nem dotával kapcsolatos kunyizás, még mielőtt valaki kívülálló félreérti) neked :D:D On: |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 06:11. |