![]() |
Quote:
Na látom átgonmdoltad, és ez volt a cél :D Akkor ezt megbeszéltük, még egy dolog, amire használható a piac, köszi Ede :D Járna a zöld, ha tudnék adni :o |
Quote:
|
Quote:
|
Valezius részére: A traviant nem ismerem, bár hívtak többször is játszani. Fegya klánszövetséges javaslata nekem ettől függetlenül nem tetszett, sőt mire elolvastam, neki magának se:) Szal azért nem teljesen igaz, hogy a felvetőt utasítjuk el, nem a témát. Fegyának nem egy értelmes javaslata megvalósult már, és van egypár az elvetettek közt is. Mivel régi és sokat látott játékos, tutira nagyobb arányban vannak értelmes javaslatai, mint nekem, vagy legtöbbünknek.
|
Quote:
Egyébként nekem nem tetszik az a játék ;) |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
és le lett írva h nem travian! Quote:
azaz te vagy valahonnan máshonnan emlékszel á(bár nem találtam másik topicot ilyen dolgokkal) vagy nem jól emlékszel:p |
Quote:
Nem ezekre gondolok, hanem erre: http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1957 Klánszövetségek, alklánok tiszta travian, nem szóltam hozzá, mert az a-s témákhoz nem értek. Maccos ötlete teljes hülyeség volt, mert nem fér bele a hódító koncepciójába. A magtáras ötlet elvileg beleférne, de Ati nem enged új épületet (meg annyira nem is lenne pozitív változás így elsőre) A saját ötletemről meg már beszéltem eleget. Az ötlet a travianból jött persze, de teljesen másképp lenne használva a hódítóban, és szerintem szükség lenne rá, mások szerint nem. Mégvalami: felmerült, hogy miért nem a travian igazodik a hódítóhoz. Kb egy hónapot játszottam vele, aztán töröltem, de az utolsó napokban jelent meg a törlésig ütés fogalma a travianban, ami egyértelműen hódítós elv ;) Tehát szerintem nem baj, ha a két dolog hat egymásra, de azélrt nem kell túlzásba esni :) |
Quote:
na az A-s témákhoz én sme értek igazán:p ezt a topicot nem is olvastam, eddig nem is láttam, és nem is fogom olvasni:D hidd el h nem fog az ott igazodni! minden 'nagy' travianos leírta h ő 'szereti a főfaluja környékét tisztán tartani', azaz mindenkit szétkatapultol amint kijött a véedlem alól egy igazságtalan játék amiben túl sok az idegbeteg a sok idegbeteget leszámítva az egsz játék hasonlít a hód anarchistájához, csak ott nem lehet több felhasználója egy emberkének |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 11:05. |