Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Raktár reform volt eredetileg, de most már mindenről van benne szó (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2258)

Valezius 08-23-2007 17:26

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 120058)
bizony, és ehhez a mennyiséghez kellene még egy adat

És ha még a teki se lenne maxon :)
Na látom átgonmdoltad, és ez volt a cél :D
Akkor ezt megbeszéltük, még egy dolog, amire használható a piac, köszi Ede :D

Járna a zöld, ha tudnék adni :o

-Fegya- 08-23-2007 19:46

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 119978)
Érdekes módon Fegya klánszövetség ötleténél senki nem mondta, hogy de ez travian :p

Valamikor meg fogom nézni ezt a traviant! :)

-Ede- 08-23-2007 19:55

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 120158)

szerintem egész jó alapötletű, és egy kultúrált társadalomban(német) jól is működhet, itt viszont nagyon komoly problémák vannak vele, mert nincsne eléggé leszabályozva!(pl friss regelt városoddal oda kerülsz egy olyan mellé aki 1éve nyomja, neki van 10knépessége, neked 100, és ha olyan kedve van, a földig rombol)

Synkel 08-23-2007 20:11

Valezius részére: A traviant nem ismerem, bár hívtak többször is játszani. Fegya klánszövetséges javaslata nekem ettől függetlenül nem tetszett, sőt mire elolvastam, neki magának se:) Szal azért nem teljesen igaz, hogy a felvetőt utasítjuk el, nem a témát. Fegyának nem egy értelmes javaslata megvalósult már, és van egypár az elvetettek közt is. Mivel régi és sokat látott játékos, tutira nagyobb arányban vannak értelmes javaslatai, mint nekem, vagy legtöbbünknek.

Valezius 08-23-2007 20:18

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 120202)
Valezius részére: A traviant nem ismerem, bár hívtak többször is játszani. Fegya klánszövetséges javaslata nekem ettől függetlenül nem tetszett, sőt mire elolvastam, neki magának se:) Szal azért nem teljesen igaz, hogy a felvetőt utasítjuk el, nem a témát. Fegyának nem egy értelmes javaslata megvalósult már, és van egypár az elvetettek közt is. Mivel régi és sokat látott játékos, tutira nagyobb arányban vannak értelmes javaslatai, mint nekem, vagy legtöbbünknek.

Épp azt mondom, ott szóba se került, hogy travianból lenne "koppintva", hanem át lett beszélve értelmesen. De bárki más vetett föl ilyen javaslatot, valaki mnindig beszólt, hogy ez nem a travian.

Egyébként nekem nem tetszik az a játék ;)

Valezius 08-23-2007 20:20

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 120158)

Attól még hasonlított az ötleted az ottani állapotokra, amivel nekem így semmi bajom. Csupán a reakciókkal, lásd eggyel alább.

-Ede- 08-23-2007 20:31

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 120202)

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 120215)
Épp azt mondom, ott szóba se került, hogy travianból lenne "koppintva", hanem át lett beszélve értelmesen. De bárki más vetett föl ilyen javaslatot, valaki mnindig beszólt, hogy ez nem a travian.

Egyébként nekem nem tetszik az a játék ;)

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 120216)
Attól még hasonlított az ötleted az ottani állapotokra, amivel nekem így semmi bajom. Csupán a reakciókkal, lásd eggyel alább.

val ezzel most az az 1 gondom van h tudtommal ez nem si fegya ötlete volt, és most rákenitek:D

Quote:

Originally Posted by maccos (Post 110987)
Ez jó ötlet, nekem tetszik, de a másik irányba (több tag) is kellene bővíteni, de persze azért keretek között. Mondjuk: van a szövetség vezérénél egy plusz épület, ami a követség. Minél több van, annál többen lennének egy szövetségben. Ezért minden újabb követség 10%-kal több nyersanyagba kerülne.
Így kezdődne ez:
Követség száma Fa Kő Agyag
  1. 100 100 100
  2. 110 110 110
  3. 121 121 121
És ez folytatódna tovább a századikig. Innét már nem lehetne többet építeni.

(szövi nem 4 fővel: 44.hsz)

és le lett írva h nem travian!

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 110991)
ezt a játékot travian-nak hívják...
de ez itt a Hódító, kicsit más koncepcióval, amibe ez nem fér bele, mert teljesen eltérő módon kezeli a földterületet :)

(46.hsz)

azaz te vagy valahonnan máshonnan emlékszel á(bár nem találtam másik topicot ilyen dolgokkal) vagy nem jól emlékszel:p

Valezius 08-23-2007 20:53

Quote:

Originally Posted by -Ede- (Post 120225)
val ezzel most az az 1 gondom van h tudtommal ez nem si fegya ötlete volt, és most rákenitek:D

(szövi nem 4 fővel: 44.hsz)

és le lett írva h nem travian!

(46.hsz)

azaz te vagy valahonnan máshonnan emlékszel á(bár nem találtam másik topicot ilyen dolgokkal) vagy nem jól emlékszel:p

Nem ezekre gondolok, hanem erre:
http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1957

Klánszövetségek, alklánok tiszta travian, nem szóltam hozzá, mert az a-s témákhoz nem értek.

Maccos ötlete teljes hülyeség volt, mert nem fér bele a hódító koncepciójába.
A magtáras ötlet elvileg beleférne, de Ati nem enged új épületet (meg annyira nem is lenne pozitív változás így elsőre)

A saját ötletemről meg már beszéltem eleget. Az ötlet a travianból jött persze, de teljesen másképp lenne használva a hódítóban, és szerintem szükség lenne rá, mások szerint nem.

Mégvalami: felmerült, hogy miért nem a travian igazodik a hódítóhoz. Kb egy hónapot játszottam vele, aztán töröltem, de az utolsó napokban jelent meg a törlésig ütés fogalma a travianban, ami egyértelműen hódítós elv ;)

Tehát szerintem nem baj, ha a két dolog hat egymásra, de azélrt nem kell túlzásba esni :)

-Ede- 08-23-2007 21:00

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 120244)
Nem ezekre gondolok, hanem erre:
http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1957

Klánszövetségek, alklánok tiszta travian, nem szóltam hozzá, mert az a-s témákhoz nem értek.

Maccos ötlete teljes hülyeség volt, mert nem fér bele a hódító koncepciójába.
A magtáras ötlet elvileg beleférne, de Ati nem enged új épületet (meg annyira nem is lenne pozitív változás így elsőre)

A saját ötletemről meg már beszéltem eleget. Az ötlet a travianból jött persze, de teljesen másképp lenne használva a hódítóban, és szerintem szükség lenne rá, mások szerint nem.

Mégvalami: felmerült, hogy miért nem a travian igazodik a hódítóhoz. Kb egy hónapot játszottam vele, aztán töröltem, de az utolsó napokban jelent meg a törlésig ütés fogalma a travianban, ami egyértelműen hódítós elv ;)

Tehát szerintem nem baj, ha a két dolog hat egymásra, de azélrt nem kell túlzásba esni :)

ahan
na az A-s témákhoz én sme értek igazán:p ezt a topicot nem is olvastam, eddig nem is láttam, és nem is fogom olvasni:D
hidd el h nem fog az ott igazodni! minden 'nagy' travianos leírta h ő 'szereti a főfaluja környékét tisztán tartani', azaz mindenkit szétkatapultol amint kijött a véedlem alól
egy igazságtalan játék amiben túl sok az idegbeteg
a sok idegbeteget leszámítva az egsz játék hasonlít a hód anarchistájához, csak ott nem lehet több felhasználója egy emberkének

Valezius 08-23-2007 22:50

Quote:

Originally Posted by -Ede- (Post 120250)
ahan
na az A-s témákhoz én sme értek igazán:p ezt a topicot nem is olvastam, eddig nem is láttam, és nem is fogom olvasni:D
hidd el h nem fog az ott igazodni! minden 'nagy' travianos leírta h ő 'szereti a főfaluja környékét tisztán tartani', azaz mindenkit szétkatapultol amint kijött a véedlem alól
egy igazságtalan játék amiben túl sok az idegbeteg
a sok idegbeteget leszámítva az egsz játék hasonlít a hód anarchistájához, csak ott nem lehet több felhasználója egy emberkének

Nekem nem ez volt a bajom vele, de nagyjából egyetértek :)

All times are GMT +1. The time now is 11:05.