Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   4 óriás 1 szöviben? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2238)

csofika 08-16-2007 15:54

Na jó több hülyeséget nem írkálok. Jó játékot nektek. Élvezzétek az életet, amíg össze nem dől egyszer csak a szépen felépített picinyke oritok, az a jó hadis.

Butuska katonák majd csak nézik, hogy mi van. Akkor jön el az én időm.

Dragi 08-16-2007 16:06

Quote:

Originally Posted by csofika (Post 118225)
Na jó több hülyeséget nem írkálok. Jó játékot nektek. Élvezzétek az életet, amíg össze nem dől egyszer csak a szépen felépített picinyke oritok, az a jó hadis.

nyugodtan megmondhatod hol van orid másnem megkereslek :)

Arnoux 08-16-2007 17:08

Sziasztok!
4 óriás mindegyik full elittel egyik talán hadi-vari. Ez mennyire lehet jó szövetség 5. szinten?

-Ede- 08-16-2007 17:11

Quote:

Originally Posted by Arnoux (Post 118237)
Sziasztok!
4 óriás mindegyik full elittel egyik talán hadi-vari. Ez mennyire lehet jó szövetség 5. szinten?

ez egy nagyon jó szövetség lehet, de ehez nagyon jól is kell játszani, és elég aktívan(és ki kell küszöbölni az éplista meg a szövilista hiányát)

Valezius 08-16-2007 18:40

Quote:

Originally Posted by Arnoux (Post 118237)
Sziasztok!

Igazából én nem tudom miért jó a fullelit. Ha témadni kell, úgyis kell otthonhagyni elitet, akkor meg már inkábbhagynék tornyos íjat, mert jobban véd, kevesebbet eszik.

Jimmy 08-16-2007 18:52

ja, tornyos íjat
torony helyett barakk íj helyett elit
1 tornyos íjász helyett 2 elit és máris majdnem ugyanannyit véd...behívom a szövim és gyere ha tudsz
áh persze, mész a szövimre? 10%-ot elhívok az nem üti meg nagyon...
aki íj/ló felállással átüt 1 full elitest az tud valamit...

Valezius 08-16-2007 18:55

Quote:

Originally Posted by Jimmy (Post 118272)
ja, tornyos íjat
torony helyett barakk íj helyett elit
1 tornyos íjász helyett 2 elit és máris majdnem ugyanannyit véd...behívom a szövim és gyere ha tudsz
áh persze, mész a szövimre? 10%-ot elhívok az nem üti meg nagyon...
aki íj/ló felállással átüt 1 full elitest az tud valamit...

mondjuk van 10K elited összesen. Elmész támadni, otthon kell hagynod 2K elitet. Én inkább tartok 8K elitet és 1K íjat. És az íjat hagyom otthon toronyban, picit jobban is véd, kevesebbet is eszik.

Nem értem, hogy ez a felállás mitől jobb az íj+elitnél.

csofika 08-16-2007 19:41

Semmilyen szinten. Full varival legyetek és rengessetek szét mindenkit.

-Ede- 08-16-2007 19:44

Quote:

Originally Posted by csofika (Post 118279)
Semmilyen szinten. Full varival legyetek és rengessetek szét mindenkit.

ha mindenkit szét bír rengetni akkor rosszul csinálja, mert én a varis, meg tolis országommal is bemészárolom
amúgy én 2/B ben vagyok óriás varissal, és még az előző 3 szinten sem gondoltam olyanra h valakit heccből lerengessek:confused::eek:vajon miért is?

Synkel 08-16-2007 19:45

Quote:

Originally Posted by csofika (Post 118225)

Azért előtte derítsétek fel az ellenséget valahogy. Nem szövilistára gondolok, hanem, hogy az adott orinak ki a tulaja. De nem fogjátok, aki így áll hozzá a dolgokhoz, mindig elbízza magát. És egyszer csak valaki kisakkozza, ki intézi a rengést. Valaki akinek csuklógyakorlat lesz csupán hogy a szart is kitapossa belőletek. Remélem megcsinálod a szövidet, és remélem ott leszek mikor agyonvernek vele. Az ilyenek azok akiknek szerintem végképp nincs helye a hódban.

Többiektől bocs, ha durva voltam.

All times are GMT +1. The time now is 20:37.