![]() |
Na jó több hülyeséget nem írkálok. Jó játékot nektek. Élvezzétek az életet, amíg össze nem dől egyszer csak a szépen felépített picinyke oritok, az a jó hadis.
Butuska katonák majd csak nézik, hogy mi van. Akkor jön el az én időm. |
Quote:
|
Sziasztok!
4 óriás mindegyik full elittel egyik talán hadi-vari. Ez mennyire lehet jó szövetség 5. szinten? |
Quote:
|
Quote:
|
ja, tornyos íjat
torony helyett barakk íj helyett elit 1 tornyos íjász helyett 2 elit és máris majdnem ugyanannyit véd...behívom a szövim és gyere ha tudsz áh persze, mész a szövimre? 10%-ot elhívok az nem üti meg nagyon... aki íj/ló felállással átüt 1 full elitest az tud valamit... |
Quote:
Nem értem, hogy ez a felállás mitől jobb az íj+elitnél. |
Semmilyen szinten. Full varival legyetek és rengessetek szét mindenkit.
|
Quote:
amúgy én 2/B ben vagyok óriás varissal, és még az előző 3 szinten sem gondoltam olyanra h valakit heccből lerengessek:confused::eek:vajon miért is? |
Quote:
Azért előtte derítsétek fel az ellenséget valahogy. Nem szövilistára gondolok, hanem, hogy az adott orinak ki a tulaja. De nem fogjátok, aki így áll hozzá a dolgokhoz, mindig elbízza magát. És egyszer csak valaki kisakkozza, ki intézi a rengést. Valaki akinek csuklógyakorlat lesz csupán hogy a szart is kitapossa belőletek. Remélem megcsinálod a szövidet, és remélem ott leszek mikor agyonvernek vele. Az ilyenek azok akiknek szerintem végképp nincs helye a hódban. Többiektől bocs, ha durva voltam. |
All times are GMT +1. The time now is 20:37. |