![]() |
Quote:
Viszont, ahogy kinéz a vizsgaidőszakom, közel se leszek Nyíregyházához :( Talán majd máskor. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Jó látni, h van érdeklődés, a helyet illetően a Rákóczyra gondoltam, ott van biliárd, darts, az árak elfogadhatóak, és közel van hozzá a Twin-peaks, ahol sztem Nyíregyháza legjobb gyrosát csinálják:D
Azt hiszem hétköznap 1-ig, hétvégén meg 4-ig van nyitva, de ennek még utána járok, meg szétnézek még, h a jobb helyek közül, melyik meddig van nyitva! Ha jól értem a péntek v. szombat felelne meg mindenkinek? |
Nekem jobb lenne a szombat:)
|
Quote:
|
Quote:
Két ünnep közt leszek csak fenn Nyíregyen, akkor megnézem, de úgyis januárban lesz ebből vmi, nekem inkább a második fele lenne jó, az, h melyik nap az teljesen mind1 nekem.... |
Na, közben megtaláltam a Dallas honlapját:
http://www.dallasbiliard.hu/ Nyítvatartás: Hétfő - Cs : 13-02 Péntek : 13-04 Szombat : 14-04 Vasárnap : 15-02 Asztalárak : Kisasztal : 19-ig 300 Ft/ó 19-után 420 Ft/ó Nagyasztal : 480 Ft/ó Az itallap is megtekinthető, bár sztem a 250 egy borsodiért nem a legbarátibb:( |
Quote:
A hely meg a nyitvatartás megfelelne szerintem, de az árak régebben se támogatták nagyon az italozást:) Ja, és elsősorban nekem is a szombat a jó, de péntektől se zárkózok el. |
All times are GMT +1. The time now is 10:42. |