![]() |
az orkjaim meg 60-64% barakokkal rohangalnak az y-ban ugyhogy sztem eleg rosz embernek veted a szemere hogy jaccani es nem tamagicsizni kéne:D
|
Quote:
Ha nekik, ott a normál játékban, évekig tart, akkor az anarchban, ahol ráadásul saját magadat tudod tápolni a több országgal, miért kellene ezt lerövödíteni? Én továbbra is amondó vagyok, hogy nem normális dolog, hogy 28millió értékű országok mászkálnak anarchban. Olyan országok, amik amint csatára kerülne a sor, teljesen életképtelenné válnának. Csakhát nem kerül csatára a sor, mert lentebbi, életképes országokkal elállják mindenki útját. |
meg mondjuk meg lehetne vegre oldani azt is hogy ne csak a nem vip oöraszagok tudjanak elmenni melyszabira :)
mert az is segithetne a topkorok eleresehez a Dben azt meg nem igazan tartom jo megoldasnak hogy 1800kor utan lazongjanak az emberek mert vaakinek termelnie is kell :) kulomben ures lesz minden piac mint ahog regen volt es neked kene egysegeket meg nyersit pakolnod hogy jaccani lehessen:) meg az is durva lenne hogy valaki folment 100k hekire aztan soha nem tudna szabizni mert leesne az orija csomo hekiket ez megint sok jatekost elkedvetlenitene:) meg telleg nem ertem ezt a hekifuggo fordulast miert lenne olyan nehez beallitani? az en verziom egy nem kidoldozott otlet viszont ha csiszolgatnal rajta picit az vegleges megoldast jelenthetne a kek szamosok problemajara:) |
Én pl. mostanában jáccom D-ben,és ütök,ha van kit,de eddig még nem fenyegetett meg senki,hogy nem lesz kaja a piacon,ha folytatom :)
1 zöldet kaptam,hogy "látom,nem akarsz feljebbmenni",de az ilyenre mindig csak visszanevetek,nem hiszem,hogy komolyan foglalkozni kell ezekkel. Amúgy Y-os fórumon kívül sosem nézem a többit,szóval nem tudom,mik mennek.Néha néztem M-et,voltak érdekes dolgok :) |
en nem leroviditeni akarom csak legalabb ha odamegy valaki rengeteg tartalekkal az azert meg kene tudja csinalni a forditast:)
topklanok igy meg ugy sztem nincs tobbszaz millio tekercsuk nekik sem es abbol a Dbe meg ok sem tudnanak megforditani belöle 1 db szamos orit sem meg pont ez a problemam ati hogy 6 ev munkaja es gyujtogetese xart sem er a fedezesi es fordulasi szabalyok bevezetese utan:((((( en sem ma kezdtem gyujtogetni :) van ugyananyi meg sokkal tobb melom is benne mint az akarmikori topklanok akarmelyik tagjanak!!! |
Quote:
(Megjegyzem, hogy a téma más által való megnyittatása érdekes megkerülése volt a fórumszabályoknak, de érdemes lenne azért azt figyelembevenni, hogy MIÉRT is van az, hogy lehetőleg csak olyanok javasoljanak új témát, akik legalább azzal tisztában vannak, hogy mik az AKTUÁLIS témák. :-/) Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 19:05. |