Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   5. csoport teteje (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2159)

Swiss 07-31-2007 15:31

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 113449)
Na neeeee.....
Ez a legutálatosabb szöveg amit hódban hallottam eddig:) Sajna rendszerint a vesztes fél mondja, nem a győztes... Így aztán azt jelenti, hogy legyőztél ugyan, de ha beledöglök se ismerem el, hogy jobb vagy nálam:)
Mer bezzeg ha függők lennétek...

Ne bántsd már Synk. Ez az egy maradt neki, az "erkölcsi győzelem"! Meg a tudat, hogy ez csak egy játék, és neki van magánélete (fontosabb dolagai mint az hogy kitől hány mészit kap 4 óránként).Azon meg, hogy ki győz le kit, és ki mit ismer el kár évődni a teljes megmutatja a végkifejletet.

Ha valaki a csopi tetején akar trónolni, fogadja el, hogy amíg odáig felér az a fent említett magánélete rovására fog menni, és ha nem így tesz akkor lehet akármilyen jó játékos nem fog sikerülni. Ez a játék már csak ilyen és ez így van jól. Nincs olyan hogy játék megnyerése gomb...

Kutyuleee 08-01-2007 06:58

Quote:

Originally Posted by Rántotta (Post 113425)
Szerencséd van taszi hogy mi nem vagyunk függők és este jókat alszunk vagy valami mást csinálunk, de nem ülünk a gép előtt...;)

Nah hát ha vmit nem lehet mondani Taszira, hogy ne aludna jókat, vagy mindig a gép elött ülne:D

Killer 08-01-2007 09:29

ez mondjuk igaz!képes vagyok támadás közben is aludni:DD
aztán reggel csak nézem a bekészített ablakokat,és erősen koncentrálok,hogy mi is volt az éjjel!:DDDD

J.Ati 08-01-2007 09:47

Quote:

Originally Posted by Swiss (Post 113796)
Nincs olyan hogy játék megnyerése gomb...

:confused:
Pedig én kerestem.:D

J.Ati 08-01-2007 09:49

Quote:

Originally Posted by taszi (Post 113985)
ez mondjuk igaz!képes vagyok támadás közben is aludni:DD
aztán reggel csak nézem a bekészített ablakokat,és erősen koncentrálok,hogy mi is volt az éjjel!:DDDD

Én is néha így repülök lefelé:(
Reggel meg riadva kelek,hogy upsz elaludtam és csak bosszankodok.

LotR 08-01-2007 11:00

Off-off-off-off

Burning 08-01-2007 11:02

Quote:

Originally Posted by LotR (Post 114005)
Off-off-off-off

On-on-on-on:)

Killer 08-01-2007 11:31

Quote:

Originally Posted by LotR (Post 114005)
Off-off-off-off

ez egy általános beszélgetés,ne reagáld túl:p

Synkel 08-01-2007 11:50

Quote:

Originally Posted by Swiss (Post 113796)
Ne bántsd már Synk. Ez az egy maradt neki, az "erkölcsi győzelem"! Meg a tudat, hogy ez csak egy játék, és neki van magánélete (fontosabb dolagai mint az hogy kitől hány mészit kap 4 óránként).Azon meg, hogy ki győz le kit, és ki mit ismer el kár évődni a teljes megmutatja a végkifejletet.

Ha valaki a csopi tetején akar trónolni, fogadja el, hogy amíg odáig felér az a fent említett magánélete rovására fog menni, és ha nem így tesz akkor lehet akármilyen jó játékos nem fog sikerülni. Ez a játék már csak ilyen és ez így van jól. Nincs olyan hogy játék megnyerése gomb...

Mint a Taszi által bemásolt esemény is mutatta, az erkölcsi győzelmük sem egészen olyan... Amúgy meg nem bántom, bántja őket Taszi eléggé:D
Csak tudod, ha én vesztek( volt rá már példa egypárszor) én elfogadom. Késöbb ha tudok visszavágok, de semmiképp nem kezdek se fenyegetőzni, se magyarázkodni, hogy miért is vesztettem, holott valójában én vagyok a jobb. És baromi sokszor idegesítettek fel már ilyenek, akik hajnalban betámadtak, aztán mikor szétpofoztuk őket mi lettünk a monitorfejű hülyék, akik arra élvezünk el, hogy hatalmaskodunk az épp rossz passzban lévők felett... Rántottát nem ismerem, semmi bajom vele, de az a hozzászólás felidegesített, tényleg.

LordYsolt 08-01-2007 17:08

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 114016)
Csak tudod, ha én vesztek( volt rá már példa egypárszor) én elfogadom. Késöbb ha tudok visszavágok, de semmiképp nem kezdek se fenyegetőzni, se magyarázkodni, hogy miért is vesztettem, holott valójában én vagyok a jobb. És baromi sokszor idegesítettek fel már ilyenek, akik hajnalban betámadtak, aztán mikor szétpofoztuk őket mi lettünk a monitorfejű hülyék, akik arra élvezünk el, hogy hatalmaskodunk az épp rossz passzban lévők felett...

Ezzel en is igy vagyok. Nem vagyok egy jo jatekos azt hiszem soha nem is leszek. Nem baj de attol meg szeretek jatszni. Ha levertek onmagamba neztem es nem az ellent hibaztattam es soha nem fenyegettem meg azok utan. Azok akik azt teszik max idegesiteni tudnak, de elegge :(

All times are GMT +1. The time now is 22:41.