Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   1/A-val kapcsolatos kérdések, és tanácsok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2143)

Alba 07-25-2007 14:22

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 110545)
Első nekifutásra én is csak 1 mrd-al léptem fel és az nem sokra elég,de a kezdeti dolgokat tudod belőle fedezni.
pl. építkezést.

Ne egyedűl vágj neki az A-nak keress egy klánt szerintem ahol többen vagytok:) (az a nyerő egy kezdő játékosnak)
Én 1/A-n kívűl is a szövis játék mellett vagyok,mert több szem többet lát és a csapat munka mindig nyerőbbnek bizonyúl.
3% torony elég kevésnek tűnik szóval minimum a 10% torony bármilyen fajjal is legyél.

Azért én ezzel nem igazán értek egyet. Az A ban 1mrd 1 orinak ha mar ki is van építve elég sokmindere elég.A seregcserére feltétlen. 1 személyes klánban hamar tud haladni mert klántámadni tud.
Ebben az esetben torony sem kell neki. Ekkora kockázatot vállani kell és 60 % barakk siman kijön amivel lehet támadni.
Nagy kockázat sincsen ha minden oraban tudsz egyet tavolozni. Kiraksz minden sereget a piacra. Ekkora gabona + ban vagy es telik szépen a klanraktár. Ha látod jönnek feléd mérlegeled hogy védeni jobb vagy szembemenni.
Ha pedig nem jönnek orakon át akkor kimész klantamadni egyet. :Ö)
Ez 1 yarddal egy ideig játszható. De közben képezni kell.

Grabi 07-25-2007 14:29

azért ez csak pici hekin elég. nagy hekin egyfősbe nem elég az 1 (se a 4,295) mrd se...ott kell állandó védelem és max pénz.

és én a 0 tornyos orikat sem támogatom, ha ez egy kezdőknek szóló téma.

drobert 07-25-2007 14:31

Azért van veszteséged egyéniben. Ezrével hullanak a katonák.

A klánfelállás attól függ, milyen irányba akartok haladni.
Mi hatan vagyunk, 1 elf kajás és véd, 1 törp aki termel, 3 harcos (2 gnóm, 1 óriás) és 1 óriás vari(én), aki most szintén harcossá épültem. Ha valakit be akarsz ütni legalább 50% barak kell, de itt 3k heki körül már az sem elég.Itt simán kell 60% barak, alapban íjjakkal, támadás pedig full seregcserével. Csak pénz kérdése hogy hogyan tudsz haladni, meg hogy mennyit tudsz gép előtt lenni. 5 nap alatt jöttem fel 1500 hekit.De ne kérdezd mennyibe került. :)

drobert 07-25-2007 14:34

Én sem ajánlom a 0 tornyot. 60% barak, meg 8-10% torony nem árt.
Aztán hogy a többi mire elég, azt ki tudod számolni magad is. :)

Alba 07-25-2007 14:37

Kell torony hiszen kaját sporolsz és meg jobb is a védelmed. De azokkal támadni nem lehet.

Igen egy ideig lehet csak egyéniben menni utan kel lmeg 1 tag es kettesben de nem látod értelmét egyből 10 be. Akkor sose támadnak klánban...

Amugy vágom milyne drága felmenni. Láttam már olyat is :)

drobert 07-25-2007 14:50

Alba! Igazad van a kis klánt illetően.Mi összejöttünk mindjárt heten, tapasztalat nélkül.... hogy ne részletezzem.
Most is vagyunk hatan, de semmi értelme.Csak akkor jó, ha fedezgetni akar az ember, mert akkor a törp termel, nem kell piacról építeni meg képezni.Nomád életmód, gyűjtögetés. :)
Viszont a klántámadást elfelejtettük.Nincs rá esély.Csak ha beakad valaki ahol többen szabiznak (mondjam úgy: egy tudatlan klán).

Gaben 07-25-2007 15:03

Ez egyre bonyolultabb lesz, mint sejtettem :)
Mindenki más tanácsot, és összeállítást ajánl. Tudom, hogy egyik sem egy életbiztosítás, mert üthetetlen ori nincs. Majd igyekszem össze tenni vmi jobb fajta orit :)

18% ház
10% torony
50% barakk
10% templom

a többit meg felosztom egyébbre, ami már nem olyan sok :(

Még nem tudom hogyan vágjak neki, szövivel vagy nélküle. Egyedül nincs kitől tanulni (bár sokat segítetek itt :)), ha meg többen összeállunk rutintalan, kezdő játékosok abból sem sülhet ki sok jó, és még az sem fog a totális csődtől megmenteni, hogy sokat vagyok fent.

drobert 07-25-2007 15:22

Gyere, én beveszlek a klánba hadisként, és meglátod hogyan működik.Azután, ha te másként látod jól, akkor kiléphetsz, vagy újrázol egyet.
SZK-n nem tudsz meg semmit sem.Csakis a játékot ajánlom.

drobert 07-25-2007 15:24

Az építkezést A-ban ajánlom, olcsóbb.Csak a barakjaid legyenek tele sereggel.
Védelem alatt át tudod magad építeni klánraktárból.

Gaben 07-25-2007 15:32

Quote:

Originally Posted by drobert (Post 111855)
Gyere, én beveszlek a klánba hadisként, és meglátod hogyan működik.Azután, ha te másként látod jól, akkor kiléphetsz, vagy újrázol egyet.
SZK-n nem tudsz meg semmit sem.Csakis a játékot ajánlom.

Ha beveszel, akkor megköszönöm :)
Ha kell akkor szivesen leszek hadis, de amint említettem sok jó tanácsra van szükség (mint a topic is mutatja:)) Azért a kláncsatát is szeretném kipróbálni, ha van rá lehetőség.
Nem tudom mikor lépek A-ba, mert az egyik szövim most újrázott.
Akkor inkább barakkra gyúrok majd, de fent építek át :)
Hogyan foglak megtalálni majd?

All times are GMT +1. The time now is 13:19.