![]() |
végül is lehet pozitiv függőségnek felfogni, mert a függőséghez mindenképp hajlam kell...
habár mindenkinek van valami mániája, csak valamit elfogad a közvélemény valamit meg nem... na most én asszondom inkább itt üljünk mint a kocsmában, amig az asztal alá nem isszuk magunkat nap mint nap, vagy estleg egy egykaru óriás áldozátává váljunk, arról nem is beszélve, hogy a párom addig nem néz más nőre, a kislányomnak meg nem jut eszébe a pláza :-))) és az összes felsorolttal szemben a hód még mindig olcsóbb, ha a netet és a vip árát összeadom, akkor is :-)) |
Quote:
Akkor én deviánsan kóros függő vagyok:) |
na ja, úgy látom elég sokan 2005 decemberében kezdtek:)
mikor először leültem megláttam, hogy se kép se hang, na mondtam, hogy ez mi akar lenni. ott is hagytam kellően 3-4 napra, aztán csak elkezdett izgatni,hogy miért nincs kép, hogy az úgy jó lehet, aztán azóta játszok:) még emlékszem, hogy a régi verziót fújtam vágtam kívülről, hogy melyik menüpont hol van, aztán jött ez az új, és kb. 5 percbe telt mire megtaláltam, hogy hol az események meg minden (azelőtt csukott szemmel meglett volna első katt-ra):D aztán most már ezt fújom... |
az első orimat vmikor tavaly nyáron reggeltem a lassúban. Bátyám mutatta meg. Akkor még mndtam neki h ez egy elég debil játék, meg semmi élvezet nincsen aztán szept körül amikor már szöviben voltam egyre töb időt töltöttem vele. aztán töröltem és mondtam magamnak h ideje normálisan játszani ha már játszok. Szal okt-nov között reggeltem a mostani egyetlen orimat (ennél több nem is lessz :cool:) Függő még nem vagyok (asszem :rolleyes:) Párszor már bedühödtem h egy játékhoz igaztsam az életem és nem maradok fennt v. nem megyek gép elé miatta, de aztán mindig eszembe jut h nemsokára jön vissza a teki a piacról és mi lessz vele ha vmi szemfüles toli kiszúrja v pont akkor van kopás szal mindig olyankor valahogy mindig gépközelben vagyok:rolleyes::rolleyes:
|
Quote:
szóval függő vagy,üdv a csapatban ;) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 23:11. |