Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Miért kezdtél el Hódítózni? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2134)

Tavacska 07-20-2007 08:13

végül is lehet pozitiv függőségnek felfogni, mert a függőséghez mindenképp hajlam kell...
habár mindenkinek van valami mániája, csak valamit elfogad a közvélemény valamit meg nem...
na most én asszondom inkább itt üljünk mint a kocsmában, amig az asztal alá nem isszuk magunkat nap mint nap, vagy estleg egy egykaru óriás áldozátává váljunk, arról nem is beszélve, hogy a párom addig nem néz más nőre, a kislányomnak meg nem jut eszébe a pláza :-)))
és az összes felsorolttal szemben a hód még mindig olcsóbb, ha a netet és a vip árát összeadom, akkor is :-))

teapot 07-20-2007 17:10

Quote:

Originally Posted by tdomo (Post 110395)
Pszichológiai értelemben véve a kóros szenvedély azt jelenti, hogy egy a hétköznapokban elterjedt és normálisnak vagy csak enyhén deviánsnak látszó viselkedésmód mintegy elszabadul, dominánssá válik."

Akkor én deviánsan kóros függő vagyok:)

Burning 07-21-2007 19:36

na ja, úgy látom elég sokan 2005 decemberében kezdtek:)
mikor először leültem megláttam, hogy se kép se hang, na mondtam, hogy ez mi akar lenni. ott is hagytam kellően 3-4 napra, aztán csak elkezdett izgatni,hogy miért nincs kép, hogy az úgy jó lehet, aztán azóta játszok:)
még emlékszem, hogy a régi verziót fújtam vágtam kívülről, hogy melyik menüpont hol van, aztán jött ez az új, és kb. 5 percbe telt mire megtaláltam, hogy hol az események meg minden (azelőtt csukott szemmel meglett volna első katt-ra):D
aztán most már ezt fújom...

LordYsolt 07-22-2007 17:23

az első orimat vmikor tavaly nyáron reggeltem a lassúban. Bátyám mutatta meg. Akkor még mndtam neki h ez egy elég debil játék, meg semmi élvezet nincsen aztán szept körül amikor már szöviben voltam egyre töb időt töltöttem vele. aztán töröltem és mondtam magamnak h ideje normálisan játszani ha már játszok. Szal okt-nov között reggeltem a mostani egyetlen orimat (ennél több nem is lessz :cool:) Függő még nem vagyok (asszem :rolleyes:) Párszor már bedühödtem h egy játékhoz igaztsam az életem és nem maradok fennt v. nem megyek gép elé miatta, de aztán mindig eszembe jut h nemsokára jön vissza a teki a piacról és mi lessz vele ha vmi szemfüles toli kiszúrja v pont akkor van kopás szal mindig olyankor valahogy mindig gépközelben vagyok:rolleyes::rolleyes:

Cyby_ 07-22-2007 18:18

Quote:

Originally Posted by LordYsolt (Post 111248)
az első orimat vmikor tavaly nyáron reggeltem a lassúban. Bátyám mutatta meg. Akkor még mndtam neki h ez egy elég debil játék, meg semmi élvezet nincsen aztán szept körül amikor már szöviben voltam egyre töb időt töltöttem vele. aztán töröltem és mondtam magamnak h ideje normálisan játszani ha már játszok. Szal okt-nov között reggeltem a mostani egyetlen orimat (ennél több nem is lessz :cool:) Függő még nem vagyok (asszem :rolleyes:) Párszor már bedühödtem h egy játékhoz igaztsam az életem és nem maradok fennt v. nem megyek gép elé miatta, de aztán mindig eszembe jut h nemsokára jön vissza a teki a piacról és mi lessz vele ha vmi szemfüles toli kiszúrja v pont akkor van kopás szal mindig olyankor valahogy mindig gépközelben vagyok:rolleyes::rolleyes:

szóval függő vagy,üdv a csapatban ;)

LordYsolt 07-22-2007 19:50

Quote:

Originally Posted by Cyby_ (Post 111263)
szóval függő vagy,üdv a csapatban ;)

na beismerem igen :D de azt mondják hogy a beismerés az első lépés a leszokás felé:D:D

All times are GMT +1. The time now is 23:11.