![]() |
Quote:
ehh, nem bizonyitottál semmit, csak állítottál valami hülyeséget, ami tök szép és jó, de miért kéne elhinni. |
Mert igaza van. A gnóm hadisként arat mert:
1. több katonája van (50% lakiteki; akár 55% mezőteki miatt meg kevesebb tanya kell neki, ezt még az oriás tanyabónusza se hozza be) 2. Erősebb a hadserege (50 vagy 55% haditeki; oriás: 45%) Óriás varisként jó: 1. akár 55% mágiabónusz (igaz ezt még föl tudja hozni a gnóm) 2. kevesebb toli 3. nem nyúlnak ki olyan gyorsan a varijai mint a gnómnak. |
Quote:
Nem jól számolsz. gnóm tanya, tudós: 55% -> 50*1,55=77,5 kaja/kör óriás tanya, tudós: 35% -> 50*1,35*1,2=81 kaja/kör több kaja az óriásnál gnóm haderő: 50% -> 1,5 szorzó óriás haderő: 30% -> 1,3*1,15=1,495 szorzó miminális különbség a gnóm javára. gnóm tudós haderő: 55% -> 1,55 szorzó óriás tudós haderő: 35% -> 1,35*1,15=1,5525 suorzó minimális különbség az óriás javára ami itt ugat, az a 10% lakás |
Amit telejesen egyértelmű hogy alacsony hekin a kocsma a szükségtelensége simán pótol.
|
Quote:
Sztem kb 600 hekiig jó az óriás , utána már erősít a gnóm :D Mondom ezt úgy, hogy nagyon csípem az óriást, és a gnómot meg nem kifejezetten (unalmas egy faj) ;) |
Csak pont akkor kezd el beérni a gyújtogatás;) 2-3k hekiig simán jobb az óriás...
|
Quote:
|
Quote:
alacsony hekin a gnóm van hátrányban, nem az óriásnak kell itt felhoznia bármit is... |
Egy biztos, a legmobilabb faj a gnóm. 9 kör alatt átépítheted. Tolikkal sebezhetőbb, mint az óriás, de azt ne felejtsük, hogy tolikkal gyilkolni, lopni is tud, ha kell, erre azért egy óriás sosem képes. Azt, hogy gnomként unalmasabb lenne a jatek, ezt nem állítanám. Szövi háborúnál az ellen tolisa-varisa a hadi gnomon kezd gyakorolni, így sztem mozgalmasabb az élet mint óriásként :) Mondjuk a 4-2 közötti piaci árakat tekintve, pénz nélkül az óriás biztonságosabb, egy jó gnomhoz több zsé kell.
Variban jobb az óriás, toliban jobb a gnom, hadi téren pedig attól függ ki játszik velük :) De, ha szavazni kell, akkor, ha m,egvan a megfelelő anyagi háttér, én a gnómra voksolnék. Az nem mérvadó, hogy mf-ként szétszedik a gnómot. Bármely más fajú mf-et egy szövi bmikor szétszed, talan egy jól kiépült, éhező mf elfet nehezebb. Szoval sztem az óriás biztonságosabb, a gnóm élvezetesebb, változatosabb jatekot nyújt :) |
Quote:
De nagyon rosszul számoltál ;) |
All times are GMT +1. The time now is 13:23. |