![]() |
en lattam mas topicocban, hogy meresznek talaljak a napkozbeni klanuteseket :)
viszont hallottam a legutolso hoditos talin, hogy lenyegeben teljesen mindegy, hogy mikor indul el az a klansereg... ezzel kapcsolatban varnek erv es ellenerveket, hogy mikor jo es miert elinditani a klantamadast :) |
ez így van. vki figyel és körbetelefonál ha van vmi.
az egyfős gnóm meg simán jó, a nyersi miatt meg ne aggódj, ha B-ből jössz tapsikolsz majd örömödben h milyen olcsó is az A:) |
jó, és gnómmal hogy csinálsz pénzt? kell könyvtár is neki, hogy tudjam pótolni a tekikopást... egyszer voltam ilyen semmis gnóm az A-ban, de nem nagyon tűnik fejlődőképesnek. :(
azt hiszem, kipróbálom a törpét, és ha nem megy, akkor restart. úgyis azzal az orimmal már lassan hagyománnyá kezd válni. :) |
őőő én elvárom egy játékostol aki A-ba megy h rendelkezzen tartalékkal.
|
az az ország kamikaze ország volt.
az 5. szinten hadi ember 2*-es tükörrel. a 4-en mf tolis ember (5*-ös tükör), a 3-on meg törpe. lassúban meg a törpe termelése eléggé elenyésző... mf-ként a B-ben is rendszeresen kapom az áldásokat. ezek után honnan tartalék? :) |
Quote:
:):) |
Vip nélküli egyszemélyes klánnal szerintem gnóm vagy óriás legyél, ha már az elfet eleve kilőtted. Törpit egyszemélyesnek, főleg komoly tartalékok nélkül nehezen tudok működőképesnek elképzelni, bár lehet ebben én tévedek.
Szecsa kérdésére, szerintem azért biztonságosabb az éjjeli klántámadás, mert kisebb az esély, hogy valamelyik hótt üres tagot véletlen begömbizik, és felmérik a seregeit. A célponttal kapcsolatban tökmindegy mikor indulsz, mert komolyabb klánok télleg kifigyelik, és értesítik egymást időben. Persze balesetek becsúsznak olykor..:) |
Quote:
Tehát ha necces a támadás, akkor inkább akkor érdemes menni... Viszont ugye benne van az, hogy akkor éjszakázni kell nektek is...:) (seregvétel, éhezés, fokozás, képzés, bontás, lovak piacra pakolása, íjászok bevétele, stb, stb, stb...) |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 14:21. |