![]() |
I love Kenny :D
|
Quote:
|
Quote:
De azt kihagytad hogy minden folyadékot és darabos dolgot keireszt magából:D És Darth Vaderként ébred:D De nagyon kész a dolog=) A kedvenc rszem nekme a NAMBLA-s =) National Association of Marlon Brando Look Alikes:D |
Quote:
1:Scot Tenorman must die. 2:Good times with weapons 3:a.w.e.s.o.m.o. 4:Cartman a nambla tagja 5:TSST 6:Make love not warcraft 7:Smug Alert 8:Go God. (midkettő) 9:Mr. Garryson's fancy new vagina. 10: Die Hippie Die! Különdíj: Stanley's cup. Csak azért nincs benne mert nem lehet összehasonlítani a többivel. De az első 3 ban lenne a helye. |
Quote:
nekem top 10: 1.NAMBLA 2.Towelie 3.Miss teacher bangs boy 4.make love not warcraft 4.good times with weapons 5.Scot Tenorman must die 6.awesome-o 7.cancelled 8.Mr Hankey the christmas poo 9.Terrnace&philip- not without my anus 10.Gnomes |
Azokat a poénokat ismered amiket a topic elején irtam? Mikor az elsőt megláttam kishíján padlót fogtam. :D De nem lövöm le a poént ha még nem ismeri valaki. :D :D
|
|
én csak az első hármat írnám le:
1. Scott Tenornak meg kell halni 2. Észak és Dél 3. Simpsonék már megcsinálták |
Éééééééééés igen, végre itt van a 11. évad. :D
|
Cool tv-n elindúlt a 9. évad és folyamatossan teszik fel =>http://sp.hostoffice.hu
Akit érdekel:) Bár most nekem valamiért nem tölti be az oldalt ,de eddig sikerált mindig. |
All times are GMT +1. The time now is 09:52. |