Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Szövifelállások (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=197)

Lepidus 02-19-2006 00:22

az volt a lényeg h mi támadtunk mindig először..nem nagyon volt épkézláb hadis 4 körön belül..

Remedy 02-20-2006 22:55

Quote:

Originally Posted by Lepidus
penya..G ben vagyok és tökéletesen működik..3 pacis és egy varishadis óriás..perfekto:)..de volt oan szövim is h 3 sereg nélküli (párszáz elit) varis elf..(oan varisok h csak tővarisok gömbözték őket) és k sok toli..és én..(vari)..egyedül emberektől féltünk..durva volt:p

pedig felhettetek volna a hullaktol is... az ellen nem sokat er a varitok meg a tolitok :D

es csak egyszer kell elterjedni az eplistatotoknak :P

Phoenix 02-21-2006 10:29

Quote:

Originally Posted by Colony
Amit egyszer szívesen kiprobálnék az a 4 fél-elf-es szövi, iszonyú pusztitásra lennének képesek és szerintem egy szövi háborúban is hosszú távon nyernének!

nekem ez a tervem, ha új orit tudok indítani :) szeretnék egy szép kis tolis szövit összehozni :D :p

Láma 02-21-2006 20:03

Én egy olyan szövin gondolkozok, hogy lesz 2 hadis, egy varis meg egy tolis. A tolis természetesen óriás lesz, merta faji varija miatt védett a toi támadásokkal szemben! Hadisnak, egy embert, és egy fél-elfet gondoltam, mert a félelf a faji varija miatt nem kell sok tolit tartson, és a sok katonája el is fér, az embernek pedig nem kell annyi varit tartani, és még tekikből is kap 30%ot a haderőre!!! A varis pedig midneképp törpe lesz, hiszen a törpék templomába fér a legtöbb vari, és ezért egyértelműen az a legerősebb varis faj! Mi a véleményetek?

Remedy 02-22-2006 12:32

Quote:

Originally Posted by Láma
Én egy olyan szövin gondolkozok, hogy lesz 2 hadis, egy varis meg egy tolis. A tolis természetesen óriás lesz, merta faji varija miatt védett a toi támadásokkal szemben! Hadisnak, egy embert, és egy fél-elfet gondoltam, mert a félelf a faji varija miatt nem kell sok tolit tartson, és a sok katonája el is fér, az embernek pedig nem kell annyi varit tartani, és még tekikből is kap 30%ot a haderőre!!! A varis pedig midneképp törpe lesz, hiszen a törpék templomába fér a legtöbb vari, és ezért egyértelműen az a legerősebb varis faj! Mi a véleményetek?

szerintem a varis es a tolis is elohalott legyen.....

director 02-22-2006 16:06

Quote:

szerintem 5. szinten lazán játszható :D

Caesarion 02-24-2006 13:22

Quote:

én egy elf csupa loval hadisnak? az mér nincsen benne? :D

Láma 02-24-2006 22:24

Csupa lovas elf. Az brutális lehet, de nem gond hogy csak a csoport 10%áig tud foglalni???

Csokibácsi 02-24-2006 22:34

Quote:

Csupa lovas elf. Az brutális lehet, de nem gond hogy csak a csoport 10%áig tud foglalni???

Nem foglalni, felfedezni ...
Súgó ...

director 02-24-2006 22:36

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi
Nem foglalni, felfedezni ...
Súgó ...

mit vártál? hiszen láma:DD

All times are GMT +1. The time now is 22:46.