Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Hol tartalékoljuk a pénzünket?:) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=196)

Senki 02-20-2006 08:05

Quote:

Originally Posted by Lepidus
rúna jó cucc..csak okosan kell..el kell találni egy optimális árat

:rolleyes: kb mint mindennel ha el akarod adni vagy azt akarod hogy vissaérjen :D

Fogi 02-20-2006 15:08

Üdv mindenkinek!
Én személy szerint tekiben tartom a zsét, az igaz, hogy nem lehet nagyot kaszálni rajta, de ez a legbiztosabb szerintem. Kb ki lehet számolni hogy mikor jön vissza piacról, és szabira is ki lehet menni mellette. De ezt már elmondták előttem is páran.:)
Kicsit off, de csak megkérdem, hogy nektek rabolta-e el már katonáitokat az a fránya rablóbanda? Nekem 1szer igen... Nem értettem egyrészt hogy katonát hogy lehet rabolni, másrészt ugye nem nagyon lehet az ár többszöröséért sem kitenni, hisz 50k a limit...
Lehet hogy valami láma pont akkor tette ki olcsóért a katijait, amikor az enyémek visszajöttek? De az meg nem átlagár...:confused:

Xeper 02-20-2006 15:23

Quote:

Originally Posted by Fogi
Üdv mindenkinek!
Én személy szerint tekiben tartom a zsét, az igaz, hogy nem lehet nagyot kaszálni rajta, de ez a legbiztosabb szerintem. Kb ki lehet számolni hogy mikor jön vissza piacról, és szabira is ki lehet menni mellette. De ezt már elmondták előttem is páran.:)
Kicsit off, de csak megkérdem, hogy nektek rabolta-e el már katonáitokat az a fránya rablóbanda? Nekem 1szer igen... Nem értettem egyrészt hogy katonát hogy lehet rabolni, másrészt ugye nem nagyon lehet az ár többszöröséért sem kitenni, hisz 50k a limit...
Lehet hogy valami láma pont akkor tette ki olcsóért a katijait, amikor az enyémek visszajöttek? De az meg nem átlagár...:confused:

Off folytatása: miért nem lehet rablóbandát képezni? ők lehetnének a legerősebb katonai egység, hiszen a lovasokat/eliteket/ijászokat hazahozó karavánt minden nehézség nélkül letámadják, és megsemmisitik :D

Caesarion 02-20-2006 15:31

Quote:

Originally Posted by Senki
ehh.... szóval a rablóbanda ami a piacról visszatérő többszörös áron kitett cuccot lopja el, mindent elhoz, de a tekiknek a felét viszi el csak? :confused: ugyanmár :D
nem piacnál meg: a pénzt meg a bank ügye úgy megvédi hogy 50 banknál már szinte semmit nem hozol tolikkal.... míg a tekit csak az óriás védi, meg a gnóm teljesen, ha le tudják lopni, míg a többi fajtól 95%ban el lehet hozni a tekit ha bekap 3 lopássorozatot? (60-70% egynél...)
khhm...
szóval akkor most én nem értem hogy te mit szeretnél, vagy.... :p

úgy értettetem hogy a tekit szinte teljesen ellopó tolival még nem találkoztam..
nekem eddig csak max. a felét vitték el, míg runába hatalmas veszteségei lehetnek az embernek, én legalábbis ezt eddig így tapasztaltam.

Senki 02-20-2006 20:23

Quote:

Originally Posted by Caesarion
úgy értettetem hogy a tekit szinte teljesen ellopó tolival még nem találkoztam..
nekem eddig csak max. a felét vitték el, míg runába hatalmas veszteségei lehetnek az embernek, én legalábbis ezt eddig így tapasztaltam.

én nem szoktam rúnát lopni, a legtöbb csoportban milliónyi rúna kell hogy jelentősebb pénzt jelentsenek.... :rolleyes:

Fech 02-21-2006 13:46

Sztem teki eg katona mindkettő jó,mindkettönek vannak elönyei és hátrányai is,viszont runába nem tenném a zsémet.föleg mivel viszonylag kis eröfeszitéssel tönkre lehet vágni a runaárakat.És annyira sokat nem is buksz rajta.Viszont teki meg katona piac megbabrálásához már pöpet több töke kell.

NemSenki 03-09-2006 19:23

Ha tekiket az oriban tartom akkor a többlet tekercs is arányosan kopik? Vagy csak az adott tudományból a maximális fejlettséghez szükséges mennyiségből számítódik a kopás?

Cimbi 03-09-2006 19:28

Quote:

Originally Posted by NemSenki
Ha tekiket az oriban tartom akkor a többlet tekercs is arányosan kopik? Vagy csak az adott tudományból a maximális fejlettséghez szükséges mennyiségből számítódik a kopás?

Az össztekercsed kopik, szóval ha teheted inkább a piacon legyenek a papírosok :>

Cimbi 03-09-2006 22:36

Eredeti témához annyit fűznék, hogy a tekercsekben való pénztartás biztonságosabb egy átlagos orinak, én gnómmal vagyok, nekem ez tökéletes..
Viszont a katikban tartáshoz megemlíteném, hogy könnyeben lehet pótolni az egységeket ha van egy adag katonám piacon, például egy tolimérgezés-sorozat után, ha van a piacon 1k tolim, azok visszajönnek és gyorsabban pótlódik az alvilág mintha a kitett tekiket megvárnám, majd még el is kéne adnom őket, minél gyorsabban->átlagnál alacsonyabb áron. És ezzel még keresni is lehet olyan csopikban ahol ingázik a piac, alapkatonát 30alatt ha van lóvém mindig felvásárlom, továbbképzem és eladom. Mondjuk innentől már nem csak tartalékolásról beszélünk :)

Synkel 03-14-2006 00:35

Úgy látom, kevesen vannak akik rúnában tartják a pénzüket:)

Én igen egyik orimmal. Igaz, olyan csoportban vagyok ,ahol olcsón fel lehet vásárolni, és csak nagyon ritkán eladni, de akkor tisztességes hasznot hoz. De nem is ez a lényeg, elvégre tartalékolásról beszélünk. Persze igyekszem gépnél lenni mikor visszajön, de annyira nem lényeges, mert tolvajok ritkán bántják, és befosztani nem nagyon szoktak:D

All times are GMT +1. The time now is 14:46.