![]() |
Quote:
|
Quote:
Belegondolva nyilván leprogramozható, hogy csak akkor menjen, ha jönnek is, bár ne mértek hozzá, hogyan. |
Quote:
|
Legszívesebben azt mondanám, hogy az ilyen gerinctelenségeket a játékon belűl összefogva kellene megtorolni, de ez csak az anarhista csoportban lehetséges.
Itt azt javaslom addig is amíg megoldás születik, hogy párszáz körről meg kell támadni 1 tábival, aztán had küldje neki a szerver óránként az sms eket. Mo az éjjeli támadásról meg már annyi szó esett, hogy a téma alaposan ki lett beszélve. Nem lehet szabályozni, hogy ki mikor ér rá szeretne játszani, mert ha meg valakinek a délelőtt nem jó akkor mi van? |
és egyáltalán kit büntetnél? a klánvezért? a komplett szövetséget? a script íróját? bonyolult kérdés. mindegyikre lehet igent mondani
én A-ban két klánról hallottam, hogy scriptezik, de azt mondtam ő dolguk, ha így nyernek az nem győzelem. |
Quote:
Ezek utan meg mar a megkapott levellel ugye barmit lehet csinalni, tartalomra szurni, es ha van benne vmi, tovabbkuldeni egy sms kuldo mail accountra... A baj az, hogy nem is bonyolult, semmi extra nem kell hozza, es igazabol nem is lehetne bizonyitani... |
tudom, hogy aki ért hozzá pikpak megírja...de annál jobban tudnátok mit kéne ellene tenni, hogyan lehetne szűrni...vagy nem?
|
A legegyszerűbb megoldás ami eszembe jutott Hódnak saját böngészőt írni amibe nemlehet beleturkálni, gondolok itt olyanra hogy ne lehessen Extensiont hozzá készíteni mint a FF-hez.
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 03:13. |