![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Én a helytartó funkciójával egyetértek. Persze, hogy van előnye, azért kerül pénzbe.
Ki fizetne egy olyan szolgáltatásért, aminek nincsen kézzelfogható haszna azokkal a játékosokkal szemben, akik nem veszik igénybe. Az is megoldás, hogy csak akkor veted be a helytartót, amikor taktikailag szükséges. Például amikor kevés könyvtáram volt és szükségem volt a 20 óránkénti teki írásra akkor befizettem egy helytartót. Kétségtelen, hogy gyorsabban fejlődik egy ori helytartóval, de ez így természetes. A szórakozásra pedig nemcsak időt, de pénzt is kell szánni. |
ennek atopicnak amugy mi értelme van?
|
Quote:
Mivel ezzel nem értek egyet, ezért vártam ehhez a hozzászólásokat, hogy MIÉRT könnyebb. |
Quote:
|
én tegnap tudtam meg hogy amúgy a jó játékosok nem vippelik az orijukat :)
és ehhez kellett kapnom egy orit anarchba hogy megtudjam :) Hát igen mindig tanul valami újat az ember:) |
Quote:
ez hülyeség....sztem..vhol a vip igen nagy előny,és azért 24bö l24et te s elehetsz gépelött 1honapig! |
Pepa: csak 16 órát vagy távol? De jó neked... Én 57 órás távollétre rendeztem be at orim.
Amúgy egyszer volt egy olyan időszak, amikor hetenként csak egyszer tudtam belépni. Azon már a helytartó sem segít! Helytartó nélkül a lassúban még tudnék boldogulni, nagyjából normálisan, a B-ben már rendszeresen szabiznom kéne, az A-ban azonban ez nem lehetséges! Így ott vagy Ht, vagy oritörlés, de arra nem vagyok hajlandó, vagy megrekedés, de az kb a törléssel egyenértékű dolog. |
All times are GMT +1. The time now is 19:43. |