Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Miért verik szét az országomat, ha nincs helytartó? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1951)

Kutyuleee 07-05-2007 16:20

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 107665)
Hülyeséget mondtam igaz.

Úgy gondoltam, hogy mind a kati mind a teki piac bekészítve, és akkor csak 1kattintás, hogy mi történt, meg mégegy, hogy eladd a cuccokat.
3-4elég lenne, DE

A piac véges, tehát 5piaccal (igen 5 mivel nem vip mentességről csak hv mentességről van szó :D) nem lehet megcsinálni azt, amit a ht megcsinál. Szóval akinek ht-ja van az előnyben van, mert ugyanazt csinálja mint én, csak gyorsabban...

Pontosan ezért hoztam be a rengetést is, mert arra nem számolhatsz előre, úgy mint a mondjuk a tekizésre, ha észreveszed a kaput:D meg nagyobb hekin gyújtásra:D

Ati 07-05-2007 16:23

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 107665)
A piac véges, tehát 5piaccal (igen 5 mivel nem vip mentességről csak hv mentességről van szó :D) nem lehet megcsinálni azt, amit a ht megcsinál.

A helytartó is csak max 5-ször megy be, az se fog bemenni, ha elfogyott a piacbelépésed.

Valezius 07-05-2007 16:25

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 107668)
A helytartó is csak max 5-ször megy be, az se fog bemenni, ha elfogyott a piacbelépésed.

De én nem tudok kipakolni 2mp alatt, csak ha be van készítve a piac, ergo nekem végig ott kéne lennem, míg a ht-nek elég kimenni akkor, maikor kell. :)

csofika 07-05-2007 17:18

Én a helytartó funkciójával egyetértek. Persze, hogy van előnye, azért kerül pénzbe.

Ki fizetne egy olyan szolgáltatásért, aminek nincsen kézzelfogható haszna azokkal a játékosokkal szemben, akik nem veszik igénybe.

Az is megoldás, hogy csak akkor veted be a helytartót, amikor taktikailag szükséges. Például amikor kevés könyvtáram volt és szükségem volt a 20 óránkénti teki írásra akkor befizettem egy helytartót.

Kétségtelen, hogy gyorsabban fejlődik egy ori helytartóval, de ez így természetes.

A szórakozásra pedig nemcsak időt, de pénzt is kell szánni.

Cyby_ 07-05-2007 17:50

ennek atopicnak amugy mi értelme van?

Ati 07-05-2007 17:57

Quote:

Originally Posted by Cyby_ (Post 107711)
ennek atopicnak amugy mi értelme van?

Felvetődött elvi szinten, hogy a nem vipes országokat könnyebb szétszedni.

Mivel ezzel nem értek egyet, ezért vártam ehhez a hozzászólásokat, hogy MIÉRT könnyebb.

Cyby_ 07-05-2007 18:19

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 107712)
Felvetődött elvi szinten, hogy a nem vipes országokat könnyebb szétszedni.

Mivel ezzel nem értek egyet, ezért vártam ehhez a hozzászólásokat, hogy MIÉRT könnyebb.

Sztem egy stratégiai elemnek be lehet számolni a vipet,mert 3helyett 5piaccal eléggé lehet élezni az orit ez tény és való...de mindnet nem csinál meg helyettem a ht se szoval azért csak a gép elött töltöt idö a legnagyobb kritérium!

Dragi 07-05-2007 19:52

én tegnap tudtam meg hogy amúgy a jó játékosok nem vippelik az orijukat :)

és ehhez kellett kapnom egy orit anarchba hogy megtudjam :) Hát igen mindig tanul valami újat az ember:)

Cyby_ 07-05-2007 20:18

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 107734)
én tegnap tudtam meg hogy amúgy a jó játékosok nem vippelik az orijukat :)

és ehhez kellett kapnom egy orit anarchba hogy megtudjam :) Hát igen mindig tanul valami újat az ember:)

ez hülyeség....sztem..vhol a vip igen nagy előny,és azért 24bö l24et te s elehetsz gépelött 1honapig!

Életfa#2 07-05-2007 20:42

Pepa: csak 16 órát vagy távol? De jó neked... Én 57 órás távollétre rendeztem be at orim.
Amúgy egyszer volt egy olyan időszak, amikor hetenként csak egyszer tudtam belépni. Azon már a helytartó sem segít! Helytartó nélkül a lassúban még tudnék boldogulni, nagyjából normálisan, a B-ben már rendszeresen szabiznom kéne, az A-ban azonban ez nem lehetséges! Így ott vagy Ht, vagy oritörlés, de arra nem vagyok hajlandó, vagy megrekedés, de az kb a törléssel egyenértékű dolog.

All times are GMT +1. The time now is 19:43.